News & Views - Nieuws & Meningen

 

 

De ontmoeting van Vladimir Putin en Donald Trump in Helsinki

De Nederlandse pers: Heel Amerika bekritiseert Donald Trump

 

17 juli, 2018

De EU zoals die nu functionneert is slecht voor de Europesche lidstaten, in ieder geval voor de bewoners van de afzonderlijke landen. En uiteindelijk is het functioneren vooral slecht voor Angela Merkel die het niet kon verkroppen dat Donald Trump van begin af aan haar migratie-politiek bekritiseerde en nog steeds bekritiseert!

De Nederlandse pers: Heel Amerika bekritiseert Donald Trump. Dat wordt er beweert in de Nederlandse media. Degenen die in Amerika kritiek hebben zijn de Democraten die de grenzen open willen zetten zonder adequate maatregelen te treffen voor opvang en selectie.

En dan zijn er veelal de RINO's: de zogenaamde Republikeinen. RINO betekent ."Republican In Name Only". Dat zijn de huichelaars die beter bij de Demokraten zouden kunnen horen.
Dus geen echte Republikeinen. Zoals de hieronder in het rijtje gegeven belangrijke RINO's waar ook Vietnam veteraan John McCain toe behoort. Nogal wiedes dat hij kritiek heeft want deze Vietnam-veteraan heeft namelijk niets gewonnen tijdens de Amerikaanse verkiezingen in 2016. Hij kreeg veel kritiek. Bovendien wilde hij niet meewerken aan de verbetering van Obama-Care.


Dit zijn de top 7 van de belangrijkste 25 RINO's:

Lindsay Graham - South Carolina
Mitch McConnell - Kentucky
Susan Collins - Maine
Lisa Murkowski - Arkansas
Lamar Alexander - Tennessee
Paul Ryan - Wisconsin
John McCain - Arizona

De andere Republikeinen hoor je nauwelijks negatief over de ontmoeting van Donald Trump en Vladimir Putin in Helsinki.

 

Vooral de Democraten bekritiseren Donald Trump's ontmoeting met Putin. Zoal omdat ze over geen enkele door Trump bereikte verbetering te spreken zijn.
Om Donald Trump's politiek en de overwinning op de democraten beter te begrijpen is het verhelderend om Steve Bannon's presentatie in mei 2018 in Praag te bekijken.

Dat de president een uitspraak tijdens de persconferentie in Helsinki corrigeerde heeft tot doel om de critici enigszins de wind uit de zeilen te nemen. Onderzoeker Mueller zou op uitnodiging van Putin de 12 aangeklaagden kunnen ondervragen samen met functionarissen van Rusland. Maar dat houdt voor Mueller's onderzoek een groot risico in wanneer zou blijken dat er nauwelijks iets of helemaal niets bewezen zou kunnen worden. Het is absurd dat Mueller's onderzoek naar de "Russian collusion" zo lang moet duren en zoveel miljoenen kost en vooralsnog niets opleverde.

Niemand weet wat er werkelijk besproken is tijdens de ontmoeting in Helsinki. Eén ding is zeker. Het gesprek tussen Trump en Putin is belangrijk. De twee landen hebben 90 procent van de atoomwapens in hun bezit. De verantwoordelijkheid van beide landen is enorm.

In november van dit jaar (2018) zijn er in Amerika tussentijdse verkiezingen voor de senaat. Dus gaat het er nu om Donald Trump zo zwart mogelijk te maken en als een imbeciel neer te zetten.

De toon in de campagne van de Democraten en de RINO's wordt al aangegeven door het feit dat 12 Russen aangeklaagd zullen worden voor beinvloeding van de verkiezingscampagne in 2016. Het bekendmaken van dit feit vlak voordat Donald Trump naar Helsinki zal afreizen is uiterst verdacht.

Uiteraard wordt er niet gesproken over de email-server van Hilary Clinton, over de uranium-deal van Clinton met Rusland, en ook niet over het feit dat Hilary Clinten en de democraten bij een oud medewerker van MI-5 een rapport bestelden dat Trump moest schaden en dat prompt in elkaar werd geflanst, het zogenaamde Steele-dossier. Ook werd de moord op de medewerker van het Hilary Clinton's campagne team, Seth Rich, die kennelijk te veel wist over de manipulaties van de DNC (Democratic National Convention) in geen enkel onderzoek genoemd.

Het "klootjesvolk" (zoals de onnadekende groep burgers in sommige gevallen door de doorgewinterde journalisten aangeduid wordt) volgt deze RINO's, de "zogenaamde Republikeinen", door te zeggen: "Zie je wel, de Republikeinen vinden ook dat de ontmoeting Trump-Putin beroerd was".

Wat dat betreft is de NPO met het Journaal, met Éva Jinek, met Charles Groenhuizen, met de venijnige Amerika correspondent Wouter Zwart, en de zichzelf verheerlijkende, glimlachende David Jan Godfroid uit Moskou ("Zo, we hebben die Trump weer even mooi afgemaakt") gewoonweg pathetisch.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ze volgen de lijn die hen is opgedragen door de politiek. Ook de kranten doen daar uiteraard aan mee, samen met de Duitse media, en alle andere beinvloeders in de Europese landen. Uiteindelijk zullen ze net zo dom blijken als het "klootjesvolk". Over 5, 10 of 20 jaar - of misschien al eerder - zullen ze moeten erkennen dat ze hun journalistieke onafhankelijkheid hadden opgegeven.

In ieder geval herhalen ze maar steeds weer wat ze moeten zeggen van de EU en van Angela Merkel. Want de bewoners van de EU (en de Europese Nato-staten) mogen niet de waarheid ervaren en vertellen.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Dus het is niet hééél Amerika dat woedend is.
Het is voldoende om het interview van Sean Hannity met President Trump te bekijken om enig inzicht te krijgen. Het interview werd onmiddellijk na afloop van de top in Helsinki gemaakt.

R.A.B.

Pagina geplaatst op 17 juli, 2018.

CONTACT


This site Copyright 1998-2018 by Rudolf A. Bruil

 

 

 

Niemand weet wat er werkelijk besproken is tijdens de ontmoeting in Helsinki.

Eén ding is zeker. Het gesprek tussen Donald Trump en Vladimir Putin is belangrijk.

In het interview met Sean Hannity dat onmiddellijk na de top in Helsinki gemaakt werd maakt Donald Trump de belangrijkheid van het wederzijds consulteren duidelijk: Amerika en Rusland zijn de landen die samen 90 procent van de atoomwapens in hun bezit hebben.

De verantwoorde-lijkheid van beide landen is enorm.

Frans Timmermans: Google bedreigt de Democratie
Who killed Pim Fortuyn.
The Mess in Syria
The Burkini Debate
DNC: parents of American Muslim soldier killed in Iraq
True or Fake News - Fabricated Reports on Donald Trump?
How to eliminate Saddam Hussein
Blair should be tried

Can't find it with Google?

 


Basic Design copyright w3schools.com