News & Views - Nieuws & Meningen


De bijeenkomst van de G20 op 7 en 8 juli in Hamburg:

 

Wat blijft er van Hamburg over?

 

De incompetentie van leiders die zo star in het hoofd zijn dat ze niet de souplesse hebben om de wereld te redden. Ze hebben daar de durf niet voor.

En als ze al inzicht hadden dan konden ze er niets mee aanvangen omdat mevrouw Merkel dat niet toestond. Zij geeft de toon aan.

 

Wat is de oorzaak van de plundering, brandstichting, het geweld tegen de politie?

De oorzaak is voor wat Hamburg betreft: Europa. (De Amerikanen moeten zelf met hun eigen negativiteit in het reine komen.)

 

Het is hier het Europa van Mutti Merkel dat een totaal verkeerde politiek heeft gevolgd door Donald Trump niet te erkennen als 45ste President van de Verenigde Staten en daarbij juist visueel een verkeerde voorstelling van zaken heeft gegeven door de man te demoniseren.

Waarom? Omdat Merkel het niet kan verkroppen dat Trump kritiek heeft op haar "Wilkommenskutur", de import van honderd duizenden jonge volwassen mannen uit Afrika en het Midden-Oosten.

 

Als je het beeld laat zien dat met Trump pas in tweede of derde instantie handen worden geschud en ook het beeld van de POTUS (President of the United States) die zichzelf een weg moet banen om zijn plaats in te nemen in de voorgrond van het gezelschap tijdens de NATO-top in mei ...

Als je dat beeld continu laat zien en het bon ton is dat praktisch alle media in die propaganda meegaan of daartoe zelfs opdracht hebben gekregen, dan moet je niet verbaasd zijn dat delen van Hamburg vernietigd worden door Het Zwarte Blok en dat ook nog onder heimelijke goedkeuring van de rest van de fascistische linkse jeugd en jeugdige volwassenen.

 

Er waren vast en zeker ook een aantal Klaveristen onder de daders die speciaal naar Hamburg waren afgereisd en vast en zeker ook wat van Merkel's eigen azielzoekers die graag meewerkten om Duitsland nog wat verder in de narigheid te brengen omdat ze niet krijgen wat hen beloofd is.

Er wordt geoogst wat gezaaid wordt.

 

Assad mag nog even aanblijven
Donald Trump gekozen tot 45ste President van de Verenigde Staten
Frans Timmermans en de manipulaties van Google en Facebook
Turkey and the Elections for the Dutch Parliament March 15, 2017
De anti-Islam sticker van Gert Wilders
Who is Responsible for the Mess in Syria?
Minder Minder Minder Criminele Marokkanen
Archive:
Who killed Pim Fortuyn on May 2, 2002.
Wie heeft Pim Fortuyn vermoord?
Archive:
How to Eliminate Saddam Hussein
Archive:
Blair should be tried
Leiding van het Concert-gebouw Orkest heeft geen historisch besef
 
 

 

CONTACT


TOP OF PAGE

Soundfountain's Pages Copyright 1998-2017 by Rudolf A. Bruil and co-authors