In our home we have a democracy,
and I am the leader.


Adelle Davis, American nutrionist, 1954.
Nieuws en Meningen


7 januari, 2017

Jaap de Hoop-Scheffer geeft in Nieuwsuur toe dat het een foute move was van de NATO om de uitbreiding naar het oosten met Oekraine en eventueel Georgië te willen. En hij vindt de annexatie van de Krim nu de normale reactie van Rusland/Putin.
Nu hoor je het ook eens van een ander.

Zie EU en Oekraine en MH17

Zie ook Jaap de Hoop scheffer op Twitter


3 januari, 2017


Hoe vaak zijn we er niet getuige van dat twee boefjes op een scooter de op het zebrapad overstekende dames uitschelden?
Zie HLN-Showbizz

Het begint met meisjes voor hoer uitmaken. Daarna volgt in een relatie de corrigerende tik. En vervolgens het bont en blauw slaan tijdens een verkrachting. En uiteindelijk na een 'gang rape' aanstekerbenzine in de vagina gieten en dat aansteken. Plus eventueel moord. Zie Gang Rape in Zweden.


2 januari, 2017

De Nos is er goed in geslaagd het nieuws over de Iraanse opstand te presenteren zonder de naam Donald Trump te noemen.

En zonder de vermelding van de naam van de vorige president, Barak Obama, die zich in 2009 op de vlakte hield toen er ook sprake van rebellie was in Iran. In tegenstelling tot Obama heeft Trump zich duidelijk uitgesproken vóór de demonstranten in de hoop dat er een regime-change komt en de Iraniërs een beter leven krijgen. (Thomas Erdbrink moet dan wel verhuizen.)


20 december, 2017

Na uitgeroepen te zijn tot "populairste politicus van het jaar" is de demonisering van Thierry Baudet nu echt begonnen
Beluister het NPO 1 mediaforum van 19 december. Trouwens Charles Groenhuysen en Caspar Huppeldepup op woensdag 20 december 2017 kunnen er ook wat van. Ze vergeten dat Baudet zich laat informeren wat een onderdeel is van zijn zakelijke, zeg maar wetenschappelijke aanpak. Zie Thierry Baudet Wikipedia. Die ruime informatie kun je bij de linkse media niet vinden want die herhalen alleen maar elkaar's bevooroordeelde opvattingen en weten meestal niet waar het werkelijk over gaat.


19 december, 2017

Nieuws uit Zweden
In Zweden moeten - in geval van het bedrijven van sex - beide partijen toestemmen sex met elkaar te hebben. Zo is afgekondigd. Veel - vooral Nederlandse journalisten - begrijpen niet waarom deze regel met nadruk is afgekondigd. De regel is vooral bedoeld om degene - in geval hij of zij van plan was een vrouw, man, meisje of jongen aan te willen randen - twee maal na te laten denken. Waarom is de toestemming belangrijk? In verschillende rechtzaken beriep de dader zich op het zogenaamde feit dat de tegenpartij niet 'nee' had gezegd. Advocaten van migranten maakten daar gebruik van om hun client vrij te pleiten.

Bijvoorbeeld in Oostenrijk waar op 2 december 2015 een 10 jarige jongen door 20 jarige migrant uit Irak werd verkracht werd omdat - zo meldde de Irakees - hij een grote aandrang had. De jongen moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De migrant werd gearresteerd. Tijdens de rechtzaak kreeg deze een gevangenisstraf van 7 jaar. Het proces werd echter overgedaan en de straf werd tot 4 jaar teruggebracht. Het argument: de jongen had niet "nee" gezegd. Zulke zaken spelen ook in Zweden dat al jaren "rape country" wordt genoemd.

In Zweden is het dan nu zo dat degene die toch tot sexuele handelingen overgaat zonder de toestemming van de tegenpartij, strafbaar is, doet er niet toe van welke origine de dader is. Bij een aanklacht zal in de rechtszaal de getuigenis van het slachtoffer tellen, namelijk dat het ja-woord (de toestemming) niet gegeven werd.


Nieuws uit Oostenrijk
De nieuwe regering van ÖVP en FPÖ met Sebastian Kurz aan het hoofd heeft enkele belangrijke maatregelen bekend gemaakt. In verband met het probleem van de grote toestroom van migranten is bepaald dat migranten hun mobiele telefoon moeten inleveren zodat die bekeken kan worden op achtergrond, leeftijd en afkomst van de eigenaar. Ook moet de migrant het meegenomen geld inleveren. In Oostenrijk wordt aan een migrant een uitkering verstrekt. Zelf duizenden dollars of Euo's meenemen en dan ook maandelijks een paar honderd Euro's uitgekeerd krijgen is er dan niet meer bij.

Voor geweldsdelikten en sexuele delikten zullen zwaardere straffen gaan gelden. Voorts zal de strijd tegen de politieke islam tot de prioriteiten van de nieuwe regering gaan behoren. ÖVP und FPÖ willen de illegale immigratie stoppen en de behandeling van azielaanvragen versnellen (bekorten).
De rol van Brussel moet teruggebracht worden tot enkele kerntaken en moet de nationale beslissingen meer ruimte laten. Om kritiek tegen te gaan zijn enkele onderdelen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken die de EU betreffen ondergebracht bij de kanselarij.


6 december, 2017

Donald Trump: Jeruzalem is de hoofdstad van Israel.
Donald Trump: Jerusalem is de hoofdstad van Israel.
Dit is de enige manier om een doorbraak en nieuwe onderhandelingen tussen Israel en de Palestijnen te forceren.
Alle besprekingen door de jaren heen hebben in feite niets opgeleverd. Het bleef bij mooie woorden. En als Arafat met een oplossing akkoord ging, dan kon hij het resultaat niet aan zijn achterban verkopen. Ook al vanwege het feit dat verschillende partijen politieke en bestuurlijke invloed hebben. De twee belangrijkste zijn Hamas en FATAH. En hun zienswijzen verschillen.

De westerse wereld is voor een twee-staten oplossing. Als die in een overeenkomst geregeld zou worden dan moeten de Palestijnen zich er aan houden en mogen niet de taqiyya aanwenden en de overeenkomst als niet geldend verklaren. In het verdrag moeten er garanties gegeven worden dat beide landen, Palestina en Israel, elkaar niet zullen aanvallen, geen oorlog met elkaar gaan voeren om het verdrag open te breken en de grenzen te verleggen.
Zodra die garantie er is, dan kan de 2-staten oplossing werkelijkheid worden en zou er voor Jerusalem een oplossing gevonden moeten worden.

Het doel is dan dat de twee staten in vrede met elkaar leven. Maar of dat mogelijk is zolang de mantra (gebaseerd op de Koran - Israel moet vernietigd worden - in de gehele Arabische wereld uitgesproken, steeds weer herhaald en beleden wordt, is ongewis.

Zie Trump's toespraak op YouTube.

Overigens: Van 1955 tot 1975 had Nederland zijn ambassade in Jeruzalem. (Van 1953 tot 1955 was er een gezant.) Onder internationale druk werd de ambassade verplaatst naar Tel Aviv.

Deze stap van Donald Trump is het vervolg op zijn bezoek aan Saoedi-Arabië toen hij daar een toespraak hield voor een gehoor van ongeveer 50 staatshoofden en leiders uit die regio en hen maande de terroristen uit de moskee te verdrijven zodat ze niet konden doorgaan met het geloof van die leiders en staatshoofden en de onderdanen te bezoedelen.

Trump hield de toespraak en dat was een moedige en duidelijke daad. We weten niet in hoeverre de jonge kroonprins van Saoedie-Arabië zal slagen in zijn hervormingen, ook al vragen we ons af of zijn bedoelingen wel positief zijn.

Gebeurtenissen staan niet op zich. De erkenning van Jeruzalem als gedeelde hoofdstad kan dan voor velen niet nieuw zijn, maar zijn actie schept tal van mogelijkheden om de situatie van de Palestijnen te wijzigen en dat er eindelijk een Palestijnse staat kan komen. En dat niet alleen. Het kan uiteindelijki allemaal er toe leiden dat de verhouding Midden-Oosten / Westerse landen kan opklaren. Dat is de hoop. We duimen ervoor.

Overigens heeft Rusland al in april 2017 West Jeruzalem tot hoofdstad van Israël verklaard.


Hagalil.com schrijft dat David Even Tzur, burgemeester van het noord-israelische stadje Kiryat Yam, het nieuw aangelegde park van het stadje naar President Trump vernoemt. "Hij heeft door zijn dappere besluit wat geen van zijn voorgangers waagde te nemen, grote moed bewezen. Daarvoor moeten we hem dankbaar zijn."

En: President van Israel, Reuven Rivlin, schreef op zijn Facebook-pagina:
Er is geen mooier en toepasselijker cadeau voor de 70-ste verjaardag van de oprichting van de Staat Israel.15 oktober, 2017


Kort heet hij en hopelijk blijft hij lang!

Sebastian Kurz mogelijk bondskanselier van Oostenrijk.


12 oktober 2017

Rutte 3 doet precies wat Donald Trump voorstelde op 26 mei 2017:

Steenkoolcentrales zullen langer in bedrijf blijven.


23 september 2017

Thorsten Schulte levert kritiek op Angela Merkel en op de Europese Centrale Bank, en schildert in hoeverre de mens nog een individu is in de toekomstige maatschappij. Klik hier of op de cover van het boek.

Thorsten Schulte schildert dat het geld in de toekomst alleen nog electronisch beschikbaar is en dat daardoor de banken volledig de macht hebben de waarde van het individuele bezit te bepalen.

Toegevoegd op 14 oktober 2017:

Intussen is er een hetze van onder andere de ARD (Duitsland 1) aan de gang tegen Thorsten Schulte want wat hij zegt komt de machtigen in Duitsland en in Europa zeer ongelegen. Voor wie Duits verstaat:

Thorsten Schulte verweert zich op YouTube.

 


10 september 2017

Fake News

Weer oude foto's gebruikt die niets met de zaak te maken hebben. Ditmaal betreft het de ellende van de Rohingya. Er is zelfs een foto bij uit 1994 die ook nog eens niet in Myanmar genomen was maar in Rwanda, zo meld The Guardian. Zie ook dit artikel op deze BBC webpagina.

Bovendien wordt verzwegen dat de Rohingya een aantal Budhisten verkracht hebben en onder andere politieagenten hebben vermoord. Daarbij komt dat de Rohingya niet Burmees, de officiële taal van Myanmar, spreken (Wikipedia).

Nobelprijs winnares Aung San Suu Kyi wordt verweten het geweld tegen de Rohingya niet te veroordelen. Ze zegt echter dat de zaak gecompliceerder is. Myanmar heeft praktisch dezelfde problemen met de Rohingya als China die heeft met de Oeigoeren (Uyghurs).

De media lijken samen een ongeinformeerd blok te vormen. De MSM (main stream media) herhalen de boodschappen en de gedebiteerde meningen van elkaar.

Zie ook deze info van een jaar geleden

http://www.news.com.au/world/middle-east/the-heartbreaking-image-of-a-little-boy-caught-in-the-middle-of-a-war-reminds-us-all-of-the-innocent-victims/news-story/db3eb31fa15f3f5b16d66b61d789d171

http://edition.cnn.com/2016/08/17/world/syria-little-boy-airstrike-victim/

 

 

15 augustus 2017

Donald Trump is kennelijk slecht geinformeerd over wat er in Charlottesville allemaal gebeurde: demonstratie van ultra-rechtsen die nazi-vlaggen meevoerden en anti-semitische leuzen scandeerden, en een tegen-demonstratie gevoerd door de socialisten.

Zo stonden alt-right en alt-left tegenover elkaar. Het was noodzakelijk dat Donald Trump in tweede instantie de gebeurtenissen veroordeelde en stelde de KKK, de neo-nazi's maar ook de "liberals" verantwoordelijk.

Zie ter verduidelijking wat de Guardian meldt. Scroll door en beklijk de video.


https://www.theguardian.com/us-news/2017/aug/16/charlottesville-neo-nazis-vice-news-hbo

Over anti-semitisme gesproken. Daar weten de Amerikaanse democraten over mee te praten door de ongebreidelde immigratie uit moslimlanden te propageren.


http://global100.adl.org/

 

18 juli 2017

Wat is er toch met het correspondentenbeleid van de NPO. Driftige berichtgevers die zichzelf meer op de voorgrond stellen om carrière te maken dan op een degelijke manier genuanceerd te berichten. Ze zitten in Rusland en Afrika, in het Midden-Oosten en de USA.

Vandaag is het correspondent Wouter Zwart die weer een driftige overwinning voor zichzelf en voor de politiek correcte NPO heeft binnengehaald in het voetspoor van CNN. Het dagelijkse agressieve schelden op President Donald Trump is  niet voor niets en wordt ondersteund door een overwinning van de Democraten op President Donald Trump: De vervanging van Obamacare door een nieuwe verzekering heeft het in het Congress niet gehaald. 

De werkelijke reden: Er waren een paar Republikeinse senatoren die aankondigden tegen de afschaffing van Obamacare te stemmen omdat het niet zeker is dat er binnen afzienbare tijd een nieuwe wet zal komen. Ze stemden niet of tegen om de eigen carrière niet in gevaar te brengen. Er zijn namelijk verkiezingen voor senatoren op 6 november 2018. En het stemmen tegen Trump's 'repeal' (terugnemen) kan kandidaten de stemmen van "overlopende" democraten opleveren.

 

 

16 juli 2017

Omroep West meldt:

Nabestaanden MH17 demonstreren in stilte bij Russische ambassade


Op 14 augustus 2014 hebben Ukraine, Nederland, Australië en België een niet openbaarmaking overeenkomst gesloten.

Niets mag naar buiten komen betreffende gegevens van het onderzoek naar de oorzaken van het neerhalen van Malaysian Airlines MH17.

Ga dus maar eens voor Het Torentje zitten.

August 8, (2014) Ukraine, the Netherlands, Australia and Belgium signed a non-disclosure agreement pertaining to data obtained during the investigation into the causes of the crash of Malaysian Airlines MH17.

 


De G20 in Hamburg en de Linkse Fascisten

Wat is de oorzaak van de plundering, brandstichting, het geweld tegen de politie?

 

 

6 juli 2017

Donald Trump's toespraak in Warschau

Polen is één van de 4 NATO-landen die voldoen aan het 2 procent criterium.

USA 3.61 %
Greece 2.38 %
UK 2.21 %
Estonia 2.16 %
Poland 2 %

Zie het artikel in Time

 

 

19-6-2017

Chicago Tribune:

De media zijn over het geheel genomen negatief over President Trump - en veelal onterecht - zoals een studie door de Harvard Universiteit laat zien.

Het wordt tijd dat er ook een studie in Nederland komt naar de manipulerende berichtgeving in NRC, Volkskrant, AD, door de NOS/NPO enz.

Donald Trump in de Amerikaanse media

 


19-6-2017

De EU dreigt met maatregelen tegen Polen en Hongarije als deze landen weigeren om meer migranten binnen hun landsgrenzen toe te laten. De beide landen hebben een maand de tijd gekregen om te voldoen aan de zogenaamde "Migrant relocation package". Waarom zou Polen dat doen. Daar is het al vaak chaos.

Chaos in Polen

Hoe was de stand van zaken in 2015 in Europa? Deze BBC pagina laat zien dat Hongarije al behoorlijk war vluchtelingen opnam.

BBC: Migranten in de EU Lidstaten

 

 

6-6-2017

NOS TV geeft toe uit de video van Theresa May Ďextremistische islamí geknipt te hebben.

 Verontwaardiging alom. Mensen wordt wakker. Dit past in het kader van jaren lang gevoerd overheidsbeleid, is in feite opdracht aan de NOS en andere media.

De Dagelijkse Standaard

 

3-6-2017

De belangrijkste punten in de toespraak van President Donald Trump over:

Het Opzeggen van het Parijse Klimaat-Akkoord door Amerika.


...in order to fulfill my solemn duty to protect America and its citizens, the United States will withdraw from the Paris Climate Accord — (applause) — thank you, thank you — but begin negotiations to reenter either the Paris Accord or a really entirely new transaction on terms that are fair to the United States...

 

....om mijn ernstige plicht te vervullen Amerika en haar inwoners te beschermen, zullen de Verenigde Staten zich tyerugtrekken uit het Parijse Klimaat Accoord - (applaus) - dank u, dank u - maar zal onderhandelingen beginnen om opnieuw tot het Parijse accoord toe te treden of een werkelijk compleet nieuwe onderhandeling op voorwaarden die fair zijn voor de Verenigde Staten...

 

 

2-6-2017 - www.stand.nl Radio 1 NPO

Vanmorgen de stelling:

De Amerikaanse terugtrekking uit het klimaatakkoord is vooral een symbolische daad.

Wie heeft Pim Fortuyn vermoord?
Assad mag nog even aanblijven
Wat will Donald Trump met het Parijse klimaat-akkoord?
Amerikaanse generaal geeft oorzaak waarom Sebrenica viel
Frans Timmermans: Algoritmes van Google en Facebook bedreigen democratie
Minder Minder Minder Criminele Marokkanen
Leiding van het Concertgebouw Orkest heeft geen historisch besef
De anti-Islam sticker van Gert Wilders
Frans Timmermans en de manipulaties van Google en Facebook
Donald Trump gekozen tot 45ste President van de Verenigde Staten
Pim Fortuyn en de computerstoring
Kun je de Koran en de Bijbel met elkaar vergelijken?
Waarom Donald Trump
Burgeroverleg Asielzoekers
MH 17 - Geheimen en Manipulaties
Verkiezingsbrief
Halal-schap Al;bert Heijn met varkensvlees ontheiligd
Bankencrisis en de aandeelhouders van ABN-AMRO

 

Who killed Pim Fortuyn.
The Mess in Syria created by USA
The Burkini Debate
DNC: parents of American Muslim soldier killed in Iraq
True or Fake News - Fabricated Reports on Donald Trump?
How to eliminate Saddam Hussein
Blair should be tried
Turkey and the Elections for the Dutch Parliament March 15, 2017

Vandaag te gast: Ed Nijpels, oud-minister van Milieu en kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER).

Eerst wordt Trump uiteraard afgezeken want als je dat niet doet dan tel je niet mee en deug je vooral niet. Daarna komen diverse aspekten aanbod zoals het gegeven dat Trump het aan de diverse staten overlaat hoe ze met de klimaatkwestie om willen gaan. In de USA hebben de staten een grote mate van zelfstandigheid. Trump wil vooral de 3 miljard dollar niet betalen aan de goegemeenschap van VN landen. Gesuggereerd wordt vooral dat Donald Trump alle kolenmijnen weer gaat openen. De staten kunnen dus zelf bepalen wat ze gaan doen. Heb je een hoge werkeloosheid in je staat vooral van ontslagen i.v.m. met een mijnsluiting, dan kun je eventueel een mijn weer openen.

Wat elke stelling vaak spannend maakt zijn ook de telefonische reacties, soms stom en soms zeer intelligent.
De eerste telefonische reactie is van een luisteraar die zegt dat de vliegtarieven weer terug moeten naar het niveau van de jaren '70, dat de brandstof belast moet worden in verband met de vervuiling door de kerosine.

Een volgende reactie was de vraag: Wie controleert of de landen zich wel aan de afspraken houden. Ook wordt genoemd dat China gewoon mag doorgaan met het exploiteren van kolencentrales.
Aan het eind van het programma komt Ed Nijpels weer aan het woord.

Echter, Sven Kockelman zegt dat de eerste vraag is hoe de vooruitgang wordt gecontroleerd. Daarmee slaat hij de werkelijk 1ste vraag over en gaat dus niet in op wat hij vindt van de goedkope (niet-belaste) kerosine die goedkoop geleverd wordt aan vliegmaatschappijen. Dat hangijzer was te heet (zo hadden de twee kennelijk afgesproken) en wilde Kockelman Nijpels niet mee confronteren want als VVD-er zou deze bij voorbaat al met de mond- vol-tanden zitten.

Remake of the 1947 movie with Angela Merkel in the lead, co-starring Barack Obama and Justin Trudeau:

 

25 mei 2017

Toen op 25 mei President Trump de premier van Montenegro met een licht gebaar opzij duwde...

Toen op 25 mei President Trump de premier van Montenegro met een licht gebaar opzij duwde omdat hij niet de behandeling kreeg die een Amerikaanse President normaliter verwachten kan, toen moest ik onwillekeurig denken aan Rijk de Gooier die het Gouden Kalf uit het raam gooide van de taxi die door Maarten Spanjer gereden werd.
Rijk had in 1995 de onderscheiding van Het Nederlands Film Festival gekregen voor De Hoogste Tijd maar moest later op de avond een drankje aan de bar zelf afrekenen. Dat was symptomatisch voor de manier van denken en handelen van de organisatoren. Rijk oordeelde dat Het Film Festival een bekrompen Nederlandse aangelegenheid was en hechte weinig waarde aan het beeldje.

Ook Donald Trump kreeg geen égards en om toch de plaats te hebben die hij qua betekenis in zou moeten nemen, zat er niets anders op dan de premier van Montenegro die niet een stap opzij maakte even opzij te duwen.
Alom wordt Trump beticht van botheid door zo te handelen.
Het getuigt eerder van botheid van de organisatoren en vooral van de andere deelnemers, de politieke leiders van de NAVO landen. Anders waren ze vanzelf wel aan de kant gegaan om Trump in de groep op te nemen. Door de geste van Trump werden de leiders terechtgewezen.

Even de belangrijkheid van Trump aangeven? Nee, ze moesten zo nodig bij Merkel staan die met haar "Wilkommenskultur" zoveel narigheid in Europa aanricht, niet alleen voor de Europeanen, maar ook voor die asielzoekers die werkelijk het beste voor hebben en willen integreren maar wiens existentie vaak op het spel wordt gezet omdat ze teruggezonden worden naar een land waar ze absoluut niet veilig zijn en geen middelen hebben om een bestaan op te bouwen. De oorzaak is dat er niet gecontroleerd wordt. En als Europa dat niet doet, dan mag Amerika dat ook niet via aan tijdelijke Muslim Ban (Travel Ban)!

En Merkel? Die zit dan 's avond in een gemakkelijke stoel nog wat staatsstukken te lezen en kijkt af en toe uit het raam van haar veilige en goed beveiligde Kanzleramt.


28-04-2017.

Vanmorgen een "discussie" met onder andere Margriet Brandsma in Het Mediaforum van NPO Radio 1. Het ging  over de afnemende persvrijheid in diverse landen en ook in Amerika. President Donald Trump wordt er van beschuldigd dat hij de pers haar werk niet laat doen.

Maar de dames en heren journalisten vertellen er niet bij dat ze op voorhand niet uitleggen wat de zogenaamde muslim-ban (travel-ban) werkelijk betekent en wat de bedoeling er van is, namelijk dat de landen die op de lijst staan hun zaakjes niet op orde hebben en geen betrouwbare informatie over hun onderdanen kunnen verstrekken als ze die informatie al zouden hebben. Dachten de tegenstanders van Trum nou werkelijk dat Jemen een nationale computer-data-base van zijn onderdanen heeft? Natuurlijk niet. Dus wilde Trump zelf een systeem van "herkenning en beoordeling" (=vetting) gaan opzetten en had daar 90 dagen voor nodig.
 
In hun manipuleerzucht riepen veel journalisten dan ook onmiddellijk dat hij Saoedie-Arabië niet op de lijst heeft staan omdat hij met dat land zaken zou doen. Saoedi-Arabië staat er niet op omdat de overheid van S-A wél precies alles weet van haar onderdanen.
Maar zoals gebruikelijk hebben de links-liberale, poiltiek-correcte media al op voorhand de "ban" veroordeeld.
 
Persvrijheid? De journalisten misbruiken hun macht door over bepaalde zaken niet of onwaarheden te berichten, zoals over

* de kwalijke beslissingen en moorddadige daden van Hillary Clinton als minister van buitenlandse zaken (Secretary of State), het gebruik van de eigen email server, de steun aan de Lybische rebellen, en noem maar op.

* het tegenhouden door Obama van de bouw van de Keystone pipeline, een beslissing die ervoor zorgde dat diezelfde Obama een proces aan zijn broek zou krijgen, aan te spannen door NAFTA-lid Canada omdat het strijdig is met de overeenkomst,

* en er is het vrijlaten in 2015 onder Obama van 19,723 criminele illegale immigranten, waaronder 208 veroordeelden voor moord, meer dan 900 veroordeeld voor aanranding, en 12,307 voor dronken achter het stuur zitten. Zie Washington Examiner
 

Wat 2016 voor statistieken oplevert is nog niet bekend. De bekendste krant van Washinton, The Washington Post, schrijft voor de politiek- correcte lezer net zoals de New York Time. Als journalisten van die kranten in Buitenhof optreden of geinterviewd worden door Nieuwsuur, dan weet je bij voorbaat al dat je gekleurde informatie krijgt.

Niet ontkent kan worden dat De Washington Post een cijfermatige en zeker zo objectief mogelijk samengestelde database hebben samengesteld over de criminaliteit van zwart en wit Amerika, van hispanics, etc. per staat, per leeftijdsgroep en per misdaad.
 
Consulteer deze database over 2015.
Klik bijvoorbeeld op "male" of een andere categorie en vervolgens in de tweede kolom op "white" of "black" en in de rechter kolom op leeftijdscategorie.

https://www.washingtonpost.com/graphics/national/police-shootings/

15 maart 2017 Klik op het reclamebord.

5 maart 2017

Veel burgers zijn helemaal niet tegen Europa, zijn beslist niet tegen een Verenigd Europa. Ook ik ben voor een EU. Maar niet een EU die wordt vormgegeven door de Brusselse elite die elke criticus als populist bestempelt. De leiders draaien op die manier de zaken om. Omdat de elite ver van de Europeaan staat krijgen ze automatische het label van 'corrupte elite' opgeplakt. De machthebbers vormen in de ogen van velen een diktatuur. Met een zich niets ontziende stoomwals wordt al jaren een geopolitiek spel gespeeld. En dat ongeacht de maatschappelijke consekwenties. Uit angst dat de kritiek steeds verder toeneemt en de komst van Donald Trump de kritische politieke partijen daar wel bij kunnen varen, wordt er flink tegen Donald Trump aangeschopt. Er zijn nu economen - zo meldt NRC Handelsblad van vrijdag 3 maart 2017 - die zelfs voorstellen dat we in Europa handels-sancties tegen Amerika achter de hand moeten hebben? Mijn vraag: Moet de EU zich nog verder isoleren? Na Rusland nu ook Amerika?

2 maart 2017

Marine Le Pen wordt parlementaire immuniteit afgepakt en kan dus uitgeschakeld worden.

De Morgen meldt op 2 februari 2017:

De plenaire vergadering van het Europees Parlement heeft bevestigd dat de parlementaire immuniteit van Marine Le Pen opgeheven wordt wegens het tweeten van IS-gruweldaden. Het Franse openbaar ministerie kan de Front National-leider en presidentskandidaat nu eventueel vervolgen.

Het is een samenzwering met fascistoide trekjes kan je wel zeggen. Frankrijk wil dat Marine Le Pen uitgeschakeld wordt en dat kan door haar te vervolgen door de leider van het Front National aan te klagen en te vervolgen. Marine Le Pen heeft foto's van IS executies waaronder die van de onthoofding van journalist James Foley op het web geplaatst.

In plaats van de hand in eigen EU-boezem te steken en de Europese bevolking te melden dat er gewerkt wordt aan een verbetering van enkele EU regels, wordt de koers ongestoord voortgezet en omdat men vreest dat Marine Le Pen wel eens de nieuwe president van Frankrijk zou kunnen worden, moet ze koste wat kost uitgeschaked worden. En geen enkel middel wordt geschuwd. Wie is de Kajafas?

Zie ook Breitbart van 2 dagen geleden.


Waarom politici Donald Trump demoniseren.

 

14 februari 2017

Het smerige spel van de Democraten die het niet kunnen verkroppen dat ze de verkiezingen verloren hebben.

Hieronder de link naar het bericht van Sean Hannity dat Twan Huys best gezien zal hebben maar in zijn commentaar in De Wereld Draait door (DWDD) niet vermeldt en daarom de zaken eenzijdig belicht.

De democraten zullen alles doen om Donald Trump te beschadigen. Daarom zijn er kennelijk bewust berichten uitgelekt die gewag maken van een of meer telefoongesprekken gevoerd door Michael Flynn. Dat was evenwel nog tijdens de Obama regering waarvan Flynn ooit deel uitmaakte maar door Barack Obama ontslagen werd omdat Flynn waarschuwde voor het grote gevaar van de radicale Islam en er een boek over schreef. Dat standpunt pastte niet in Obama's pro-Islam politiek. Lees enkele reviews op Amazon.com:

The Field of Fight: How We Can Win the Global War Against Radical Islam and Its Allies (by Lieutenant General (Ret.) Michael T. Flynn)

Ten tijde van de afgeluisterde telefoongesprekken was Flynn nog niet tot Nationaal Veiligheids Adviseur (National Security Adviser) van de regering Trump benoemd. De gesprekken zouden gegaan zijn over het eventueel verzachten van de sancties tegen Rusland.

Het gegeven dat die gesprekken gevoerd waren werd bewust gelekt door de NSA, iets wat helemaal niet mag omdat de integriteit van de dienst en de personen niet gevaar mogen lopen. Afluisteren door een geheime dienst en dan bekend maken wat er werd afgeluisterd en wie het gesprek voerde gebeurt alleen in totalitaire systemen, in dictaturen, om tegenstanders te beschadigen en te veroordelen. Geen middel wordt door de democraten geschuwd.

Jazeker, er moet dus een onderzoek komen. Dat onderzoek zal moeten gaan over hoe het mogelijk is dat er door functionarissen van de NSA (National Security Agency) bewust gelekt werd. De lekken werden uiteraard door aanhangers van de Democraten (Liberals) bewust gedaan en wellicht met medeweten van een kleine factie van de Republikeinen die tegen Trump's benoeming zijn.
Kijk het video-bericht van
Sean Hannity op FOX Insider. Dan krijgt u meer inzicht in wat er werkelijk gaande is.

Zet uzelf op de mailing-list van het Gatestone Institute en ontvang elke dag nieuws en meningen. Klik op het logo.

 

Google manipuleerde tijdens de verkiezingscampagne de berichtgeving over Hillary Clinton.

 

 

 

9 november 2016

Donald J. Trump de nieuw gekozen President, de 45ste, van de Verenigde Staten van Amerika

* Hij wil de werkeloosheid terugdringen.
* Emigranten volgens de officiele weg (application) binnenlaten.
* Banen creëren, speciaal voor de jeugd, waaronder veel Afro-Amerikanen in "the inner cities".
* Hij wil Obama Care herzien. Er zijn gezinnen die maandpremies betalen die hoger zijn dan de maandelijkse hypotheeklasten
* De NATO-landen moeten hun contractuele 2% van het bruto nationaal product aan defensie uitgeven. Duitsland betaalt momenteel 1,5% en Nederland slechts 1%. Anders dreigt Trump artikel 5 (het land dat aangevallen wordt zal door de hele NATO verdedigd worden) niet te respecteren, c.q te honoreren.
En meer.

We zullen het zien? We gaan het zien.

Zie ook:

Donald J. Trump de nieuw gekozen President, de 45ste, van de Verenigde Staten van Amerika

 

Waarom ik - als ik een Amerikaans paspoort had - op Donald Trump zou stemmen en helemaal niet op Hillary Clinton. Klik op de sticker.


En dan de reacties van belangrijke leiders over de wereld. Ze hebben niet begrepen dat het kiezen voor Trump noodzakelijk was.

 

29 oktober 2016

België zet haatprediker Imam Alami het land uit en wel over de grens naar Nederland.

Waarom wordt de haat-imam die een Nederlands paspoort heeft niet opgepakt zodra hij in Nederland is?
En waarom wordt tegen hem geen strafproces aangespannen.
Het nieuws meldt dat hij in de gaten gehouden moet worden.
In de gaten houden?
Oppakken die man! En een proces aan zijn "broek".
Desnoods het land weer uitzetten naar waar hij vandaan kwam: Marokko..
Nee, we moeten hem in de gaten houden zegt Minister van der Steur.

http://nos.nl/artikel/2140273-ministerie-komst-imam-uit-belgie-in-de-gaten-houden.html

 

YouTube Video David Frost in gesprek met Benazir Butto 2007 De salarissen van de Commissarissen
en de Europarlementariërs

 

 

Reminder:

 

24 augustus 2016

Voor de Nederlanders die zo positief over Hillary Clinton zijn:

De problemen van en met presidentskandidaat Hillary Clinton

1. Dubieuze transacties van de Clinton Foundation. Het verlenen van politieke / economische gunsten voor een grote donatie.
2. Benghazi tragedie in LibiŽ die Amerikaanse burgers en de Amerikaanse ambassadeur het leven kostte.
3. De goedkeuring van het vervoer van sarin (chemisch wapen) van LibiŽ naar de opstandelingen in SyriŽ om het te gebruiken en de schuld aan Assad te geven zoals recentelijk is gerapporteerd.
4. Haar financiŽle en verdachte manipulatieve handelingen in het Whitewater-schandaal in Arkansas dat een zelfmoord opleverde.
5. Haar banden met Wall Street.
6. Haar slechte gezondheid, die uiteindelijk Tim Kaine tot de nieuwe president van de VS zou kunnen maken.
7. Het email-schandaal door gebruik van een eigen server, haar geslepen excuses en haar ontwijkende getuigenissen.
8. Het pathologisch liegen: Heeft haar dochter de marathon in New York City gelopen? Haar veranderende opvattingen over het homohuwelijk. De leugens over de aankomst op de luchthaven van BosniŽ in 1996.

Al deze en waarschijnlijk nog meer zaken zijn voldoende voor een onderzoek. Ze zijn geschikt om er afleveringen voor Investigation Discovery van te maken in de serie "I (almost) got away with it " (Ik kwam er (bijna) mee weg), of een aflevering in de serie "Web of lies" (Web van leugens). Het feit dat er niet veel is gedaan om deze aantijgingen verder te onderzoeken en haar te vervolgen heeft een duidelijke reden. De campagnes voor de presidentsverkiezingen zijn nog steeds gaande en als Hillary Clinton nu zou worden gearresteerd, dan zou Trump waarschijnlijk winnen of het zou de campagnes stoppen. Het illustreert hoe verkeerd de politieke situatie van de VS op dit moment is. En de regering-Obama wil niet dat er onderzoek wordt gedaan en wij ook niet. Dus laten we Hillary Clinton aanklagen na de verkiezingen in november!

24 augustus 2016.

Bekijk deze videos en de links die gegeven worden.

Hillary Clinton 10 augustus 2016

en deze.......

Hillary Clinton 18 augustus 2016

18 Augustus 2016

Jongetje gewond geraakt in Aleppo

We hebben hem nog eens extra op een stoel gezet zodat wij en de pers goed foto's en videos kunnen maken van deze kleine 5 jaar oude jongen. Assad en Putin zijn de slechterikken. Islam is OK. En bovenal is Obama OK in zijn optreden in het Midden-Oosten. De moslimbroeders moeten aan de macht. El-Sisi en Assad zijn de kwaden.
Uiteraard gebeurt er veel wat afschuwerlijk is en wat afgrijselijk is. En het Westen had anders moeten optreden. Het jongetje leek over zijn hele lichaam gewond. Maar dat waren kleine moddervlekken zo te zien.

Er is geen twijfel dat dit afschwelijk voor zo'n klein kind is.

http://www.news.com.au/world/middle-east/the-heartbreaking-image-of-a-little-boy-caught-in-the-middle-of-a-war-reminds-us-all-of-the-innocent-victims/news-story/db3eb31fa15f3f5b16d66b61d789d171


http://edition.cnn.com/2016/08/17/world/syria-little-boy-airstrike-victim/


Maar er moet voorzichtig met zulke beelden en de interpretatie ervan omgegaan worden.
Een paar dagen geleden was er ook een jongetje gewond geraakt dank zij het Assad regime.


"We discovered this image was from an American article titled "The 20 best Halloween Kid Costume ideas for 2014," said Islamic activist Syafik Alielha. Ant Assad War

http://www.thestar.com.my/news/nation/2016/08/17/fighting-is-online-nu/

 

 

Everybody should watch this instructional video.
No matter what background you have.

The Chris Rock Show Presents: Be Polite

Maarten Van Rossum

De Slimste Mens

29 juli 2016

 

De Europese regeringsleiders haastten zich om het bericht de wereld in te sturen dat Erdogan democratisch gekozen was, dus legitiem.

Toch hoor je stemmen die zeggen dat het logisch zou zijn om hem in Den Haag door het Internationale Hof te laten berechten.

 

14-7-2016: Nice - de Fransman met Tunesische achtergrond kon gewoon zijn gang gaan.

Hoe is het mogelijk dat een witte vrachtwagen 2 km kan afleggen voordat de chauffeur uitgeschakeld wordt?

Waar was de beveiliging?

Toen ik in de jaren '60 in Parijs woonde stond er op elke hoek van de straat een agent van de CRS (Compagnies Rťpublicaines de Sťcuritť) met een karabijn. Mijn ouders belden me op om te informeren hoe het met me was wanneer er weer een aanslag door Algerijnse rebellen (OAS - de organisatie van het geheime leger - l'Organisation de l'Armée Secrète) had plaatsgevonden.

De keuze voor François Hollande beloofde al bij zijn verkiezing niet veel goeds. Ook de burgemeester van Nice en het hoofd van het politiecorps zijn schuldig aan het feit dat er meer doden vielen dan noodzakelijk was omdat de maatregelen voor de veiligheid van de bezoekers op de Promenade des Anglais te wensen overliet.

 

24 juni 2016

Make Britain Great Again
De Britten hebben gesproken. De commentatoren hebben het er al weer over dat niet met het verstand gekozen werd maar met het gevoel en vooral het onderbuikgevoel. Vergeet dat maar. Engelsen en ook andere inwoners van de EU weten heus wel wat er allemaal aan schort met betrekking to de organisatie en vooral de democratie.

Het BREXIT geeft de mogelijkheid om Brussel flink te gaan hervormen. Wat dat betreft zou het Britse referendum een zegen voor de EU moeten zijn, want op de huidige manier kon het echt niet meer:

1. Vluchtelingen-problematiek. Spanje en Griekenland hebben een hoge werkeloosheid. Maar die werkelozen wordt nauwelijk werk aangeboden in andere EU-landen.
2. De politiek gevoerd inzake de Arabische Lente met als gevolg de gedwongen deal met Erdogan.
3. De Oekraine-crises en de verholen plannen en geheime machinaties van America, NATO en EU en de agressie tegen Rusland.
4. De leidende rol van Angela Merkel die maar zeggen kan wat ze wil.
5. De functie en betekenis van het parlement en andere organisatorische onderdelen.
6. Etc.

 

 

Bekijk de trailer van Oliver Stone's nieuwe documentaire
Ukraine on Fire

21 Juni 2016

Hoe er bevooroordeeld en gerapporteerd wordt over Israel
HonestReporting

8 juni 2016

Merkel komt langzaam bij zinnen!


newobserveronline.com

 

Nog een link.


rapefugees.net

In Buitenhof van 5 juni 2016 debatteerden emeritus hoogleraar Gloria Wekker met VVD-raadslid in Amsterdam Dilan Yesilgöz, voorgezeten door Paul Witteman, over racisme in Nederland.

Daar vertelde Gloria Wekker dat ze aan een vergadering deelnam en toen ze een andere deelnemer een hand wilde geven, pakte hij zijn jesje van de stoel achter zich en gaf dat aan haar. Hij veronderstelde dat ze de juffrouw van de vestiaire was.

Daarop begint Paul Witteman te lachen.

Op deze reactie antwoordde Gloria Wekker: "U vindt dat leuk". Paul Witteman's gedrag was nu juist een illustratie van de "frame of mind" die moet veranderen.

Hij was al vaker onbeleefd. Recentelijk nog tegen de 92-jarige pianist Menahem Pressler.
Witteman moet nu echt van het scherm. En wel voorgoed!

Kijk vanaf minuut 37.

BUITENHOF/05-06-2016/VPWON_1250237

Gisteren, zondagavond 6 juni 2016, het discussie-programma van Anne-Will op de ARD gezien. De deelnemers gaan overdreven fel, bijna met overslaande stem te keer tegen de AfD (Alternative für Deutschland). Doorlopend praten ze de Wilkommenskultur van Angela Merkel goed want Duitsland heeft in de komende decennia miljoenen nieuwe arbeidskrachten nodig.
Maar niemand die zegt:

"Als ik arbeidskrachten nodig heb, dan haal ik die zelf wel uit het buitenland en laat me niet ongecontroleerd overspoelen".

Maar ja, we hebben zelf de vluchtelingen-stroom veroorzaakt. Yes we can!

Het eigenaardige is dat in alle forums en nieuws-uitzendingen enkel en alleen maar politici en journalisten aan het woord komen die hun politiek gekleurde boodschappen en correcte meningen ventileren. We hebben nog niet een socioloog en een psycholoog gezien die vertelt hoe de mens in bepaalde omstandigheden funtioneert en reageert, laat staan dat er een theoloog aan het woord komt die weet heeft van de vernietiging van de kerken in Egypte en SyriŽ en het uitmoorden van mensen die tot voor een klein aantal jaren nog vrijelijk hun godsdienst konden belijden.

Schreef een kritische kijker:

"WIR SCHAFFEN ES....Europa zu vernichten".

Wie dat zegt deugt in de ogen van de politiek correcten niet.

Kritische Duitsers en ook Europeanen ondertekenen de Petitie

 

28 mei 2016

Wie wordt lijsttrekker van de Partij van de Arbeid voor de verkiezingen van 2017.

Er was even sprake van dat Ahmed Aboutaleb - nu burgemeeester van Rotterdam - zich kandidaat zou stellen.

Natuurlijk treedt Ahmed Aboutaleb niet aan om het op te nemen tegen Diederik Samsom (en eventueel Lodewijk Asscher) om lijsttrekker van de PvdA te kunnen worden. Dat is kennelijk binnen de PvdA besloten.
Want, zou hij wel aantreden, dan kan dat mogelijk het definitieve einde van de betekenis van de PvdA betekenen.

Ahmed Aboutaleb, gewaardeerd als hij is, zou minister of staatssecretaris kunnen worden indien de PvdA nog eens een kans zou krijgen om te regeren. Over een flink aantal jaren wel te verstaan.

23 mei 2016

Het is duidelijk dat de verkiezing van Alexander Van Der Bellen (dus een groene politicus) tot stand is gekomen. Niet Norbert Höfer (politicus van de Vrijheidspartij) werd gekozen. De politiek-korrekten konden met behulp van het op het laatste moment binnengekomen stemmen per brief deze zaak manipuleren. Met grote zekerheid moet hier van een doorgestoken kaart sprake zijn.


"Europe has been polarized for years by misguided policies pursued by the old major parties, not only in Germany but in many European countries. The fact is that it must be our task to preserve freedom, democracy and the rule of law across the continent. And the policy of open borders does exactly the opposite." — Frauke Petry, Alternative for Germany party (AfD, Alternative für Deutschland).

3-9-2015
Bernard Haitink terug bij Concertgebouw Orkest

17 mei 2016: Ontheiligd Halalschap bij Albert Heijn

Het GeenPeil referendum.

In 2008 blokkeerde Duitsland de annexatie door de NATO van Georgië en Oekraine omdat het niet wenselijk was politiek verdeelde staten in de NATO op te nemen.

Klik hier om het artikel in Der Spiegel Online van 28 maart 2008 te lezen.

 

Het is donderdag 25 februari 2016, 9 uur 50 en wat gebeurt er op NPO Radio 1?

De luisteraars wordt een smerige, tendentieuse vraag op www.stand.nl voorgelegd:

Het defensiebudget moet verder omhoog want we staan aan de vooravond van een nieuwe koude oorlog
De NAVO kan door jarenlange bezuinigingen op Europese krijgsmachten geen vuist meer maken tegen Rusland. En daarom zal het bondgenootschap eerder atoomwapens gebruiken om van zich af te bijten als het zich geprovoceerd voelt door Rusland.

Uit deze vraag blijkt weer eens wat een manipulerende omroep we hebben.

Moet de onwetende er op gewezen worden dat Rusland een gevaar betekent en dat daarom voor de associatie van Oekraiene gestemd zou moeten worden? Het zou toch eerder een motief zijn om tegen de associatie te stemmen om Rusland nog niet "bozer" te maken.

Het Westen is ziende blind en loopt zo de afgrond in.
De politici hopen dat door een tolerante en vooral niet-kritische houding de volkeren zullen verbroederen.
Dat zou op de lange duur mogelijk zijn, maar dat gaat niet zomaar. Eerst zullen er veel slachtoffers vallen en oorlogen worden gevoerd.
Wij zullen lijden onder het proces van de emancipatie van andere culturen. Laten die volkeren dat in hun eigen gebieden/landen doen.

Er gaan ondertussen ook al stemmen op om Merkel tot Secretaris-Generaal van de UN te benoemen.
Dan kan ze nog meer misstappen doen!

Bezoek deze website en meld je aan en lees over de problemen die vandaag in de wereld spelen en de inadequate antwoorden van politici.

http://www.gatestoneinstitute.org/

Get Free Exclusive Gatestone Content en subscribe.

Geplaatst in februari 2016.

 

Het verbijsterende spel met de MH17

 

6-2-2016

DE JOURNALISTEN EN MARC DULLEART VERDRAAIEN DE FEITEN. GEVOLG: IEDEREEN VALT OVER DE NATIONALE OMBUDSMAN VAN ZUTPHEN HEEN.

Nationale Ombudsman Reinier Van Zutphen had na zijn aantreden al uitgelegd hoe de vork in de steel zit met betrekking tot kinder-ombudsman Marc Dullaert.

Dulleart's termijn loopt af. Van Zutphen will hem niet voordragen voor een nieuwe termijn want - zo zei hij - hij wil zijn eigen team samenstellen.
Dullaert speelt de zielige functionaris die door Van Zutphen aan de kant zou zijn gezet. Wat natuurlijk niet waar is. Ook de NOS schrijft tendentieus: Dullaert moet weg als Kinderombudsman. Ook de deelnemers aan petities24 doen met hun oproep om te tekenen een duit in het onzakelijke zakje.
De op sensatie beluste journalisten vergeten bewust dat Van Zutphen alles al had uitgelegd:
Er komt een andere, nieuwe kinder-ombudsman. Maar de verslaggever van het Jeugdjournaal doet het voorkomen alsof er na het vertrek van Dullaert geen Kinder-Ombudsman, c.q. geen goede Kinderombudsman meer zou zijn. Het daarop volgende optreden van Van Zutphen in Nieuwsuur was inderdaad gebrekkig. In ieder geval voor diegenen die niet op de hoogte waren en Google niet op feiten hadden onderzocht.

Op zaterdagmorgen 6 februari opent de Nieuwsshow van Mieke Verweij en Peter de Bie (NPO 1) met een mediatrainer. Ook die trainer, samen met van der Weij en de Bie noemen de feiten niet. Ze gaan er bij voorbaat vanuit dat de ombudsman degene is die verkeerd handelt.

Na alles wat er gebeurt is, is het zoal niet meer mogelijk om Marc Dulleart aan te houden als dat eventueel tot de mogelijkheden zou behoren. De relatie is nu helemaal verknalt. De vraag kan gesteld worden: Is dit de wraak van Dullaert omdat hijzelf juist nationale ombudsman had willen worden maar zag deze post aan zijn neus voorbijgaan?

Overigens blijkt het steeds vaker dat journalisten nauwelijks of in ieder geval onvoldoende onderzoek doen om een gefundeerd en reëel oordeel te vellen. Dat kun je vooral vaak horen in HET MEDIAFORUM op NPO Radio 1, dat op elke doordeweekse morgen van ongeveer 20 voor 11 tot even voor elven uitgezonden wordt. Vaak blijkt dat de deelnemers aan het forum zich onvoldoende voorbereid hebben op de onderwerpen die ter sprake komen. Details die zo op internet te vinden zijn (vooral op buitenandse kranten-sites als het om internationale zaken gaat) behoren niet tot de bagage van de journalisten. De ware feiten hadden simpelweg opgezocht kunnen worden. Maar nee hoor, er worden meningen verkondigd waarvan dan automatisch aangenomen wordt dat die voorstelling van zaken juist is.

Elke keer blijkt ook hier weer: Nederland is te klein.

Verschijnt binnenkort:

HOE EEN DOMINEESDOCHTER OP EIGEN HOUTJE EUROPA NAAR DE VERDOEMENIS HIELP

Als het Oekraine-referendum voorbij is en het verdrag volledig in werking is getreden, dan pas komen de radarbeelden van de MH17 boven water.

13 januari 2016

De Tweede Kamer stemde voor een nieuwe Kamervoorzitter, de Marokkaanse Nederlandse, of Nederlandse Marokkaanse Khadija Arib van de PvdA. Lees verder.

"De PVV is (...) net zo links als de Socialistische Partij (...). Ze zijn maar op één punt rechts en dat is op de vreemdelingen en de Islam."

Premier Mark Rutte in Buitenhof, 9 januari, 2016.

Klik en ga naar minuut 43