In our home we have a democracy,
and I am the leader.


Adelle Davis, American nutrionist, 1954.
Nieuws en Meningen 2016-2017-2018


11 december 2018

Vladimir Poetin (Putin) was sinds 1975 lid van de KGB. Van 1985 tot 1990 spionneerde hij voor de Stasi (Staatssicherheidsdienst) in de DDR (Deutsche Democratische Republik).

Angela Merkel was lid van de FDJ de Freie Deutsche Jugend, opgericht in 1936, voortgezet in de DDR als de officieele Communistische Jeugdbeweging van de DDR.

Barack Obama bespionneerde gedurende een aantal jaren Bondskanselier Angela Merkel en ministers uit haar regering.

 


26 november 2018

De burgemeesters van Amsterdam (Femke Halsema), Rotterdam (Ahmed Aboutaleb) en Utrecht (Jan van Zanen) zijn niet van plan om de nieuwe wet op het dragen van gezichtsbedekkende kleding actief te handhaven. Daarop heeft minister Kajsa Ollongren geoordeeld dat de wet (en de implicaties) verder onderhandeld zou moeten worden, zo meldt het Algemeen Dagblad onder de kop Voorlopig geen boerkaverbod.

De geldigheid van een nieuwe wet kan ingaan op 1 januari en op 1 juli van een jaar. Het opschorten van het boerkaverbod betekent dus dat er overleg gepleegd moet worden en dat duurt maanden zo zegt het AD. Dus de wet kan pas op 1 juli van volgend jaar, 2019, ingaan. Dat wil zeggen dat de implementatie van de wet over de verkiezingen van 20 maart en 23 mei heen getild wordt.

Met andere woorden: de wet is geen verkiezingsbeinvloeder. Of toch juist wel? Dat heeft Ollongren wellicht verkeerd ingecalculeerd.

Een aspect van de boerka is dat je niet weet wie de boerka draagt: een huisvrouw, een terrorist? Bekend is het verhaal van BBC verslaggever John Simpson die in Afghanistan in een benarde situatie terecht was gekomen en hij heeft toen het gevaar afgewend door het dragen van een boerka en zo naar een veiliger gebied te vluchten.

Het kan nog altijd dat de wet op 1 januari van kracht wordt. Dat is dan voor GroenLinks en ook voor D'66 een tegenvaller. Beide partijen waren tegen het aannemen van de wet. En zo doet Ollongren ook de Partij van de Arbeid nog een pleziertje. Verwarring alom. Maar Premier Mark Rutte zei in het 8 uur journaal dat het verbod gehandhaafd moet worden.

Reden te meer om voor de Provinciale Staten Verkiezingen op 20 maart en de Europese Verkiezingen van 23 mei 2019 zorgvuldig te bepalen wie uw stem krijgt. Voor de Europese Verkiezingen zijn er voor Nederland 29 zetels verkiesbaar. Veel Nederlanders zijn de manipulaties met betrekking tot onderwerpen als Brexit, Pact van Marakesh ( Global Compact), en het nog meer afdragen van souvereiniteit aan de EU, etc. etc. gewoonweg zat.


19-22 november 2018

President Trump krijgt veel kritiek van de Main Stream Media, van zijn politieke en sociale tegenstanders, en van Europa. Nu lijkt iedereen vergeten te zijn dat Jamal Khashoggi bevriend was met Osama Bin Laden en dus sympathisant was van Al-Qaeda en van de Moslimbroederschap. Dat is natuurlijk geen reden om de journalist te vermoorden...

Er moet een reden zijn waarom president Trump de betrekkingen met Saoedi-Arabië zoals ze nu zijn intact wil houden. Waarom? Het lijkt erop dat kroonprins Mohammad Bin Salman de beste optie is voor de stabiliteit in het Midden-Oosten en ook voor de hervorming van de Saoedische samenleving, hoe klein de vooruitgang ook is. Er is ook de opkomende samenwerking tussen Saoedi-Arabië en Israël, die voor een groot deel nog ondergronds is.

Europa overweegt of de handel met Saoedi-Arabië moet worden stopgezet. Denemarken heeft verklaard dat het de handel met S-A zal opschorten. Duitsland heeft de handel al een maand geleden stopgezet.

Maar Angela Merkel blijft handel drijven in centrales (Siemens) en chemische producten (BASF) naar Iran (de andere oorlogspartij in Jemen) om zich te verzetten tegen Donald Trump en geen miljarden-schade toe te brengen aan de handelsbalans van Duitsland.


Wat als MBS een berisping zou krijgen van de Amerikaanse regering en de president en de contracten zouden worden opgezegd of herzien en dat daardoor MBS plaats zou moeten maken voor een andere telg uit het koningshuis of iemand anders? En zou de opvolger even coöperatief zijn?

Zie ook het artikel over de werkelijkheid die Saoedi-Arabië voorstelt uit 2013.


7 November, 2018

De Midterm Verkiezingen in de USA geven niet het eindresultaat dat menig Trump-aanhager hoopte. Maar Nancy Pelosi - die de scepter blijft zwaaien - heeft gezegd dat als er een 'impeachment' van Trump komt, dat zoiets een zaak van beide partijen is en niet alleen van de Democraten. Bekijk het overzicht op Wikipedia.

 

En ckeck ook Lawrence McDonald.


14 oktober, 2018

De moord op Jamal Khashoggi brengt niet alleen het Westen in verlegenheid. De van oorsprong Saoedische journalist die voor de Washington Post werkte was een vriend van Osama Bin Laden en een overtuigd lid van de Moslim Boederschap.

Mohammad bin Salman (MBS) heeft een aantal concurrenten uitgeschakeld, zodat hij zijn nieuwe beleid om zich te vestigen als de nieuwe leider van Saoedi-ArabiŽ kon uitvoeren. Daarmee heeft hij meer prominente vijanden gemaakt dan hij al had. Er is ook de relatie van de Saoedische regering met IsraŽl en Egypte, terwijl Turkije een alliantie aanging met Iran en Rusland. Er zijn drie mogelijke scenario's.

1. De vijanden van Mohammad bin Salman binnen de hoogste Saoedische gelederen hebben de moord op Jamal Khashoggi uitgevoerd en zullen MBS hiervoor de schuld gaan geven.
2. MBS is verantwoordelijk voor het vermoorden van Jamal Khashoggi en dacht dat hij er mee weg kon komen zonder ontdekt te worden.
3. Turkije heeft de executie in het Saoedische consulaat georkestreerd en zal uiteindelijk verklaren dat MBS de schuldige is om zo de positie van Erdogan te versterken door Donald Trump te beschadigen vanwege zijn relatie met de Saoedies.

Lees het artikel in The Spectator.

En lees Jamal Kashoggi's column in de Washington Post en de commentaren.


26 september, 2018

Tommy Robinson moet morgen, 27 september 2018, opnieuw voor de rechter verschijnen.


 

12 september, 2018

Viktor OrbŠn beschuldigd van schending van de kernwaarden van de EU


8 september, 2018

 

Premier Mark Rutte had angst voor zetelverlies!

Armeense kinderen Lili en Howick mogen in Nederland blijven

Het heeft niets met de PVV te maken dat een niet-uitzetting een toename van de aanhang zou kunnen bewerkstelligen. Nee, want die kiezers zijn geen onmensen en zien heus wel waar het aan schort. En ook niets met het Forum voor Democratie.

De schuld ligt aan de politieke partijen die een wet hebben gemaakt die het mogelijk maakt dat asielzoekers/migranten/vluchtelingen tot in den treure kunnen procederen en, zoals uit het geval van de Armeense kinderen Lili en Howick blijkt, wel tot 8 of zelfs tot 10 jaar.

Een messentrekker die Allahu Akbar roept en mensen neersteekt en eventueel doodsteekt, die mag blijven en krijgt alle verzorging die nodig is om zijn "mentale verwardheid" en eventuele lage bloedsuikerspiegel te behandelen. Genezen kan natuurlijk niet want daarvoor is hij tot in de vingertoppen onherroepelijk geindoctrineerd/geconditioneerd.

Overigens heeft het kabinet samen met de coalitiepartijen eieren voor het geld gekozen. Want als er volgend jaar weer verkiezingen komen dan kunnen ze door het feit dat ze de kinderen uitgewezen zouden hebben op een behoorlijk zetelverlies rekenen. En dat wilden ze natuurlijk niet.


24 augustus, 2018

Waarom wordt overal de discussie gevoerd over vaccinatie en de vaccinatie-graad?

Toen ik lang geleden een reis met de Holland-Amerikalijn naar New York ging maken moest ik tegen allerlei ziektes worden ingeënt, en dat afgezien van de inentingen die ik vanaf mijn jeugd al had gekregen. Jaren later liet ik me inschrijven in het handelsregister in Duitsland, in Hamburg, en werd ik medisch gekeurd, niet oppervlakkig, maar zeer uitgebreid. Dat was in 1978 en omdat ik uit Nederland kwam wilde de Duitse overheid zeker weten of ik eventueel besmettelijke en gevaarlijke ziektes meebracht.

De vraag is of Duitsland, dat nu geconfronteerd wordt met de grote vluchtelingenstroom, met eenzelfde "gründlichkeit" al die vluchtelingen checkt. Er is sowieso reden genoeg om de vaccinatiegraad, niet alleen van mazelen maar van nog een aantal ziektes goed in de gaten te houden en eventueel aan te scherpen. In dit verband is het checken van nieuwkomers op TBC en HIV net zo belangrijk. Niet alleen in Duitsland en Nederland. Dat geldt voor alle landen in Europa. Daar zijn niet alleen de inwoners van de EU bij gebaat. Dat is ook belangrijk om asielzoekers en anderen te kunnen beschermen, en indien noodzakelijk al van begin af aan, of zelfs alsnog te kunnen behandelen.


21 juli, 2018

Geert Dales pakt Eva Jinek en Trump Bashen aan!

 


17 juli, 2018

De ontmoeting tussen Donald Trump en Vladimir Poetin en de deskundige Nederlandse media.


15 juni, 2018

Geert Wilders gaat een Mohammed-cartoon tentoonstelling houden in de burelen van de PVV in het gebouw van de Tweede Kamer.

Breitbart bericht: Wilders gaat een Mohammed-cartoon tentoonstelling houden in de burelen van de PVV in het gebouw van de Tweede Kamer.

"Earlier this week, the Dutch Counter-terrorism Agency NCTV gave the green light to organize the Muhammad cartoon contest in our parliamentary offices. We will now start our preparations. Depicting Muhammad is an act of liberation, a tribute to freedom."

Met andere woorden: Eerder deze week heeft de Nederlandse anti-terreureenheid groen licht gegeven om de Muhammad-cartoonwedstrijd te organiseren in onze parlementaire bureaus. We zullen nu beginnen met onze voorbereidingen. Mohammed afbeelden is een daad van bevrijding, een eerbetoon aan de vrijheid. Je kunt je cartoon(s) sturen aan:

muhammadcartoons@pvv.nl


14 juni, 2018

Barbara Dale Underwood klaagt de Donald Trump Foundation aan.

Barbara Dale Underwood (geboren op 16 augustus 1944) is een Amerikaanse advocaat die sinds 8 mei 2018 de procureur-generaal van de staat New York is.

Op 8 mei 2018 werd ze eerst waarnemend procureur-generaal na het ontslag van haar voorganger vanwege #metoo affaires. Op 22 mei 2018 benoemde de wetgevende macht van de staat New York haar tot procureur-generaal.

Voorafgaand aan de benoeming kondigde Underwood aan dat ze zich niet kandidaat wilde stellen voor een volledige termijn en zal ze slechts tot 31 december 2018 dienen, tijd genoeg om de Trump Foundation voor het gerecht te dagen. Ze laat er dus geen gras over groeien.

Het doel van haar benoeming is duidelijk: "Barbara Underwood is yet another New York State democrat political hack."

"Political hack" is een negatieve term die wordt toegeschreven aan een persoon die deel uitmaakt van het politieke partijapparaat, maar wiens intenties meer in overeenstemming zijn met de overwinning dan met de persoonlijke overtuiging.

De term "hired gun" (zegt Google) wordt vaak samen gebruikt om het morele bankroet van de "hack" te beschrijven. Met andere woorden: Barbara D. Underwood is een democraat die streeft naar de overwinning van de Democraten en ze handelt niet zozeer vanuit een juridische, persoonlijke overtuiging.

Het doel is dus: Trump een hak zetten ten voordele van de democraten, zeker in verband met de aanstaande verkiezingen in november. Of het handelen van Trump voor de 100 procent fout is valt te bezien. New York is een ultralinks bolwerk. Barbara zou ook eens kunnen kijken naar de machinaties van Hillary Clinton die gesteund werd door Wallstreet en de praktijken die achter de facade van de zo menslievende en behulpzame Clinton Foundation schuilgaan. Maar dat doet ze uiteraad niet want ze wil haar eigen partij niet beschadigen.

Zie YouTube


12 juni, 2018

Alexander Pechtold vanmorgen op NPO Radio 1 roept Mark Rutte naar de Kamer om uit te leggen wat de handtekening van Kim Jong-un waard is, en ook die van Donald Trump uiteraard, want Trump maakt ruzie tijdens de G7 in Canada met Europa, dat vraagt de politieke meesterduider Alexander zich af.

Het is duidelijk. Bij het anti-Trump kamp kan Trump niets goed doen. Uiteraard moet er nog veel gebeuren, maar een begin is gemaakt. En ook Alexander Pechtold moet afwachten hoe de zaken zich verder ontwikkelen en hij moet niet ongeduldig zijn. Mark Rutte kan hem wellicht troosten.

En anders Sebastian Kurz wel die voor een bezoek naar Israel vloog en juist de klaagmuur in Jeruzalem bezocht waar de Nederlandse "mainstream media" niet over bericht.


8 juni, 2018

Hangjongeren in de Noordwijkse wijk Boerenburg maken de inwoners het leven zuur. Vechtpartijen, brandstichting, en ander fout gedrag heeft burgemeester Jan Rijpstra genoodzaakt om een noodverordening uit te vaardigen.

De noodverordening houdt in dat alleen hulpverleners en buurtbewoners de wijk in en uit mogen, op vertoon van een legitimatiebewijs. Er is bovendien een samenscholingsverbod van kracht. Er mag preventief worden gefouilleerd. Voertuigen mogen worden geinspecteerd.

De noodverordening geldt tot het einde van de Ramadan.


27 mei, 2018

Dit is de maand van May!
Tommy Robinson arrested by Police for Journalism on 25.5.2016

The Independent:
Grooming gangs abused more than 700 women and girls around Newcastle after police appeared to punish victims

Honderden meisjes en jonge vrouwen zijn aangerand en zelfs verkracht door geïmporteerde "volgelingen van de religie van de vrede". De daders werden opgespoord en moesten voor de rechter verschijnen. De Britse politie heeft geprobeerd de schade die deze rechtszaak aan de grotere moslimgemeenschap toebrengt, tot een minimum te beperken door geen ruchtbaarheid aan de zaak te geven. Maar veel burgers laten zich niet voor de gek houden. Tommy Robinson van de EDL (European Defense League) meldde zich live voor het gerechtsgebouw waar de zaak tegen de criminelen voorkwam. Hij werd echter door de politie gearresteerd, daarna voorgeleid en in een bliksemprocedure tot 13 maanden gevangenisstraf veroordeeld. De video is gepost op YouTube. Zie de eerste link hierboven.


Klik op de afbeelding en teken de petitie.

Supporters en degenen die die het niet eens zijn met di gemanipuleerde beleid van de overheid zongen samen voor Teresa.

De Britse kranten, televisie en andere media werden opgeroepen de opsluiting van Robinson en het oorspronkelijke onderwerp van de rechtszaak niet te publiceren.

Dit toont aan hoe ver de dominantie van de islam al is gekomen in het Verenigd Koninkrijk, dankzij de manipulatieve Britse regering.

Op dinsdag 29 mei werd het verbod opgeheven om over de affaire Tommy Robinson (de burgerjournalist die live rapporteerde voor het gerechtsgebouw) en de contekst (de verkrachtingszaak waar 29 Brits-Pakistaanse mannen terecht stonden) te berichten. Maar de schade is al geschied. Niet zozeer aan Robinson, maar aan de rechterlijke macht, de politieke partijen en de overheid. Het handelen getuigt van de invloed van de linkse fascisten die de westerse beschaving verkwanselen. Laten we wel wezen. Hetzelfde gebeurt in andere Europese landen hoewel niet altijd in dezelfde mate en toevallig met dezelfde openheid.


8 mei, 2018

President Donald Trump zegt Barack Obama's Iran-Nuclear-Deal op en krijgt veel kritiek.
Is die kritiek terecht?

Op 14 July 2015 werd in Wenen de overeenkomst - de zo geheten Joint Comprehensive Plan of Action (JCPOA) - gesloten tussen China, Frankrijk, Rusland, het Verenigd Konikrijk, en de Verenigde Staten van Amerika, plus Duitsland aan de ene kant en Iran aan de andere kant. De deal betrof de zogenaamde 'research sites', twee uranium mijnen, een test reactor voor onderzoek, en faciliteiten voor de bewerking van uranium inclusief drie fabrieken voor de verrijking van uranium.

Insamenhang met de JCPOA tekende Iran het Non-proliferatie Verdrag waardoor Iran's atoom programma getoetst zal worden door het IAEA, het International Atomic Energy Agency (het Internationale Atoom Agentschap). Om er voor te zorgen dat Iran zich aan het verdrag gebonden zou weten, werden bijna 150 miljard Dollar naar Iran overgevlogen, geld dat, zoals de Obama regering uiteindelijk moest toegegeven, gebruikt wordt om verdere activiteiten van terroristen te financieren.

Voor alle duidelijkheid: op 8 mei, 2018, maakte de IAEA bij monde van de algemeen directeur Yukiya Amano bekend dat Iran zich zeker wel aan de voorschriften houdt.
Echter de minister van Buitenlandse Zaken van Saoedie-Arabië sprak op CNN zijn bezorgdheid uit over de positie van Iran en dat in 2025 sancties opgeheven worden en Iran zijn gang kan gaan.

"President Trump signed a memorandum to end the deal, reinstating the nuclear sanctions against Iran originally put in place by the Obama administration."

Door het beeindigen van de overeenkomst worden de sancties betreffende alle nucleaire ontwikkelingen van voor 2016 weer van kracht.

Hoe ziet het verdrag er in grote lijnen uit?
Zie deze pdf van The Amerian Israel Public Affairs Committee.

2015 - de Iran atoom overeenkomst wordt bereikt alhoewel handtekeningen ontbreken
2016 - de implementatie begint
2020 - het wapen embargo voor Iran wordt opgeheven
2023 - de Amerikaanse nucleaire sancties worden opgeheven als het Congress instemt.
2025 - de sancties van de Verenigde Naties worden opgeheven
2026 - de meeste nucleaire beperkingen worden opgeheven
2031 - alle beperkingen worden opgeheven
2026-2041 - de toegang tot de faciliteiten loopt af, controle is dus niet meer mogelijk

Er zitten dubieuze kanten aan de deal. Al snel worden sancties opgeheven en controles zijn niet gegaradeerd. Het is een deal voor goed beschouwd 10 jaren.

Er is kritiek op Trump omdat alles wat Trump doet bekritiseerd wordt om het even of het goed is of niet.

Duitsland en Frankrijk pleiten er voor dat de Iran-deal intact blijft. Argument is de gangbare diplomatie. Maar in feite gaat het om zuiver commercieele redenen. Dat is begrijpelijk want de handel met Iran door deze twee landen is bloeiende en groeiende. Vergeet niet dat Frankrijk met zijn "force de frappe" zeer deskundig is inzake nucleaire wapens en kerncentrales. Duitsland levert al jaren apparatuur, machines en onderdelen voor kerncentrales (Siemens) en chemische producten (BASF) aan Iran en denkt er niet aan om die lucratieve handel op te geven.

President Donald Trump heeft mogelijk nog een argument maar waar hij echter niet over spreekt. Namelijk dat door de strenge behandeling van Iran maakt duidelijk dat een eventueel verdrag met Noord Korea strenger zal worden beoordeeld en dat Noord Korea kan rekenen op de strenge controle door de internationale gemeenschap maar vooral door Amerika. Kim Jong-un is gewaarschuwd. Hij krijgt niets voor niets.

Zie de Engelse versie van dit artikel.


4 en 5 mei, 2018

De 4 mei Herdenking en
de Bevrijding.

Wat wordt er herdacht? Dat de vrijheid ontnomen werd. De persoonlijke vrijheid en het bestaansrecht van de eigen cultuur. Herdacht wordt de dwang van een fascistische orde die niet alleen Europa en Azië wilde veroveren, maar uiteindelijk de hele wereld. De gevolgde methode is indoctrinatie door middel van het voorschrijven van strenge wetten en maatregelen die stap voor stap onder dwang worden opgelegd en toegepast. Een systeem van terreur, van onrecht, van vervolging van een ieder die zich niet onderwerpen wil, en een systeem van etnische zuiveringen. Herdacht worden de velen die zich daar tegen verzetten en hun acties vaak met de dood moesten bekopen. En op 5 mei? Op 5 mei vieren we de belofte aan onszelf en aan onze medemens gedaan dat we er voor zullen waken dat hetzelfde niet nog eens gaat gebeuren.

Het getuigt van een grote hypocrisie dat landen met een regering en samenleving op basis van een mensonterende, fascistische doctrine het HANDVEST VAN DE VERENIGDE NATIES hebben kunnen ondertekenen en dat hun deelname door andere, ook vooruitstrevende landen gedoogd wordt.


1 mei, 201816 april, 2018

In Duitsland reist de vraag, vooral onder politici, waarom Duitsland, i.c. Angela Merkel, niet meedeed aan de door de VS, het VK en Frankrijk georganiseerde vergelding van de Syrische chemische aanval in Douma.

Het Westen dreigde al jaren geleden SyriŽ te vernietigen en plande Bashar-al-Assad af te zetten en begon in 2011 de rebellen te steunen, de rebellen die streven naar de vestiging van een islamitische staat zonder vrijheid voor Alewieten en Christenen en nog een aantal overtuigingen.

Aangezien de rebellen door President Barack Obama werden gesteund had de Syrische regering slechts ťťn mogelijkheid over en dat was de ondersteuning door Rusland te zoeken. Rusland bood de helpende hand.

Toen Rusland enige tijd later met Iran samen ging werken, werd de strategie noodgedwongen gedrieŽn bepaald. De Iran-deal tussen Barack Obama en de Iraanse leiders is van het begin af aan een factor geweest maar had niet bepaald een invloed op de Russisch-Syrische ontwikkelingen.

Dat Duitsland zich onthield van deelname aan de actie van Engeland en Frankrijk om samen met de VS raketten op bepaalde doelen af te vuren, is zeker wel te verklaren.

Duitsland is het land dat in de afgelopen 2 jaar z'n export naar Iran aan het vergroten is en probeert het niveau van 2005 weer te bereiken. Duitsland levert industriŽle machines, electrische producten, constructie-machines, en andere high-end producten zoals onderdelen voor kerncentrales, en het levert chemische producten, denk aan BASF de onderneming die wereldwijd de belangrijkste speler op dat gebied is. Als je direct of indirect Iran aanvalt dan zou dat wellicht repercussies kunnen hebben voor de Duitse export. Angela Merkel wil de handel met Iran niet verstieren.

Zie: German-Iranian business ties growing again

Omdat Duitsland de motor is van de Europese economie, krijgt ze veel speelruimte, heeft ze veel zeggenschap en wordt veel aan haar over gelaten en er wordt door andere regeringsleiders - terecht of onterecht - tegen haar opgekeken alsof zij de morele standaard vertegenwoordigt. Morele standaard? Duitsland heeft een jaar lang de aanmerking dat Hezbollah een terroristische organisatie is, tegengehouden. Om wat te noemen.

Bovendien kan Angela Merkel Donald Trump niet uitstaan omdat hij kritiek had op haar Wilkommenskultur, die voor een ongebreidelde instroom van vluchtelingen zorgde. Er is naast Nederland geen ander land waar Donald Trump nog meer voor gek wordt verklaard en besmeurd wordt dan Duitsland. Meestal door lieden die onvoldoende dossierkennis hebben en elkaar napraten. Het is hetzelfde als met de Islam die door de onwetenden als "a religion of peace" beschouwd wordt omdat velen, en zelfs de paus, de Koran niet bestudeerd hebben en niet weten wat er in staat.


16 april, 2018

Rappers met "Migrationshintergrund" refereren aan Auschwitz en krijgen de Duitse muziekprijs Echo

Er is nog wat gaande in Duitsland. Twee rappers, Kollegah en Farid Bang, twee artiesten "mit Migrationshintergrund", hebben een Echo, een Duitse muziekprijs gewonnen. Op zich is dat niet schrikbarend. Het is leuk voor die jongens. Maar wel opmerkelijk is dat in de tekst gerapt wordt over dat ze er goed uitzien en beter gedefiniëerd zijn dan Auschwitz gevangenen en ze roepen op om og eens een holocaust te organiseren. Dit in het Duits: "Mein Körper definierter als von Auschwitzinsassen" und "Mache wieder mal 'nen Holocaust, komm' an mit dem Molotow".

Daarover hoor je Merkel niet in het openbaar want ze is doodsbenauwd dat haar Wilkommenskultur nog verder beschadigd wordt.

Het laatste nieuws is dat de WDR eist dat de tekst van het lied van de rappers aangepast wordt.

Zie de Bento website


8 april 2018

Aanval met Chemische Wapens op Douma in Oost-Ghouta in Syrië niet ver van Damascus

What is Fake News en van welke berichtgeving kun je opaan? Dat blijft een heikele kwestie.

Je kunt in een ruimte een aantal mensen en vooral kinderen verzamelen en dan met water en doekjes de neusgaten en de gezichten en de ogen wassen. Je hoeft tegen de kinderen alleen maar te zeggen dat het toneelstukje wat opgevoerd wordt belangrijk is voor de stad. En kinderen doen het altijd goed als het om beinvloeding gaat!

We herinneren ons nog dat de eerste foto's van de lijdende Rohynga in Myanmar die in kranten en op sites geplaatst werden en dat die foto's na verder onderzoek in Rwanda waren gemaakt en dat ze uit 2003 stamden. Verzwegen werd ook dat de Rohynga eerst Boeddhisten (in de ogen van de Rohynga de ongelovigen) hadden aangevallen en een aantal hadden vermoord.

Het is in het verleden vaker gebeurd dat een chemische aanval in Syrië werd gemeld en dat de VN bij monde van Carla del Ponte verklaarde dat de boosdoeners de rebellen en Isis-strijders waren die een opslagplaats van chemische wapens hadden veroverd. Zie BBC. De dag na het aanwijzen van de rebellen en ISIS-strijders (die door de Obama-regering werden gesteund) is door een op afstand opererende hulporganisatie wereldwijd verkondigd dat het Assad-regime de aanval had uitgevoerd.

Hoewel het Assad-regime de resterende voorraad chemische wapens in 2013 inleverde, wordt nu beweerd dat de Syrische strijdmacht nog wat achter heeft gehouden. Dat kun je altijd beweren. Mogelijk is ook dat Iran het chemische wapentuig heeft geleverd. Of Noord Korea. Zou ook kunnen. Het blijft problematisch.

Voor velen lijkt deze YouTube Video echter de werkelijkheid weer te geven. Voor anderen niet. In ieder geval blijft het problematisch of een vergelding door het Westen op dit moment het juiste antwoord is. Even meer tijd nemen kan onmidellijke escalatie voorkomen, zeker ook gezien de op handen zijnde gesprekken met Noord Korea. Als er door President Trump samen met Macron een vergeldingsactie wordt uitgevoerd, gesteund door een zichzelf overschreeuwende Theresa May, dan kunnen we ons afvragen of de actie te maken heeft met de benoeming van John Bolton tot National Security Advisor. Als dat zo is, dan is dat niet best. Als Amerika en Frankrijk en Groot-Brittanië zo fel reageren dan lijkt dat niet zozeer tegen Assad gericht maar tegen Rusland, want Putin is de boksbal.

Overigens wordt niet alleen Syrië maar ook Israel als mogelijke schuldige van het uitvoeren van de chemische aanval genoemd. En dat is onterecht volgens Honest Reporting.


11 maart 2018

Het spionnage conflict Rusland - Groot Britannie: de dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter vergiftigd

Volgens de Russen stamt het gif uit de jaren '80, toen Rusland nog de Sovjet Unie was. Over hoe het in Groot BritanniŽ terecht is gekomen zijn de meningen verdeeld. Een mogelijkheid zou zijn dat het in de bagage van Yulia, de dochter van Sergei Skripal zat. Maar je weet het maar nooit omdat je tegenwoordig niet meer weet wie Fake News fabriceert, Mi5, de FBI, of een andere inlichtingendienst en wie weet wordt de MSM (Main Stream Media) doelbewust met bepaalde gegevens gevoed. In ieder geval heeft Rusland de uitzetting van Russische diplomaten door de regering May beantwoord. Rusland zet 23 diplomaten uit en sluit het Britse consulaat in St. Petersburg.

Rusland heeft zo'n 143 miljoen inwoners. (De Europese Unie 508 miljoen!) Rusland is het grootste land ter wereld, qua oppervlak. De economie is ongeveer gelijk aan die van de Benelux. Het Bruto Nationaal Produkt van de Benelux is 1.250.529. Dat van Rusland is 1.324.734. Rusland is relatief zwak en moet met de door de EU opgelegde sancties klaarkomen.

Dat zo'n kabaal gemaakt wordt tegenover Rusland, i.c. Poetin, is als je het op de keper beschouwd overdreven. De EU begon met bashen toen Brussel Oekraiene wilde annexeren en werd nog eens geintensiveerd na de ramp met de MH17. Dat er dubbelspionnen uit de weg geruimd worden is uiteraard niet nieuw. Maar of Vladimir Putin de hand heeft gehad in de recentelijke gebeurtenissen is niet met zekerheid te zeggen. Het is zeer wel mogelijk dat tegenstanders hem in de problemen wilden brengen, juist vlak voor de presidentsverkiezingen. Poetin gaat zichzelf niet blameren door vlak voor de verkiezingen spionnen uit te schakelen.

Theresa May gebruikt de crisis met Rusland om zich als 'prime minister van gewicht', als sterke leider, te presenteren, iets wat ze niet kan in haar onderhandelingen inzake de Brexit omdat haar de overtuiging en de ferme hand ontbreken. (Donald Trump sluit zich bij May's acties aan om verdere problemen met de valse beschuldiging van een Russia Collusion te vermijden.)

Een van de argumenten van het Westen kan zijn dat Rusland de Syrische president Bashar al-Assad steunt, iets wat de EU en Amerika eigenlijk ook zouden moeten doen. Bashar al -Assad is een "alewite" en behoort tot een kleine minderheid in de Islam en in SyriŽ. Het gros van de inwoners van Syrië is soeni.

SyriŽ is een semi-seculiere maatschappij. Toch wilden de meeste SyriŽrs, die soenie moslims zijn, helemaal niet met de rebellen tegen Assad ten strijde trekken. De rebellen daarentegen willen een samenleving die gebaseerd is op de sharia terwijl de meeste SyriŽrs het land zo wilden houden zoals het is en op nog meer individuele vrijheden hopen. In feite is het Syrische probleem de tegenstellingen tussen Soennieten, Sjiiten en Alewiten.

Toen George W. Bush en kornuiten Irak ging binnenvallen in 2003, zei hij "SyriŽ will benext". Maar niet lang daarna herriep hij dat standpunt en zag hij af van een aanval op SyriŽ. Toch werd die politiek om SyriŽ te "bevrijden" (net zoals de coalitie van US en Europese landen Irak 'bevrijd' hadden) een aantal jaren later weer belangrijk. Vooral toen de Arabische lente was begonnen en Hillary Clinton - toen ze minister van Buitenlandse Zaken was - LybiŽ liet bombarderen met goedvinden van Barack Obama en met medeweten en hulp van de EU en de NATO. Muammar Gaddafi werd vermoord.

Een andere ergernis is ook nog dat Edward Snowden ergens in Rusland zit. Het Westen zou zich beter kunnen bekommeren om belangrijker problemen zoals bijvoorbeeld de voortschrijdende maatschappelijke ontwrichting van de Europese Unie en de Verenigde Staten door de massale influx van migranten tegen te gaan.


11 maart 2018

DENK doet niet mee met de Amsterdamse coalitie tegen anti-semitisme.

Jesse Klaver in Buitenhof van 11 maart 2018 zegt dat hij een politieke partij zoals DENK niet beoordeelt op hun geloofsbasis, de Koran, maar dat hij de partij wil beoordelen op wat ze doen, kennelijk afgezien van het al of niet aansluiten bij de coalitie. Als argument gebruikt Klaver het gegeven dat GroenLinks ook met de Christenen samenwerkt. Klaver vergeet daarbij dat de Christen Unie een handjevol leden heeft terwijl er 1,6 miljard moslims op de wereld zijn die het antisemitisme prediken en die ook anti de christenen zijn en dat de Koran oproept tot het oorlogvoeren tegen de Joden, en predikt dat ze aan de hegemonie van de Islam onderworpen moeten worden (Soera 9:29). Hij vergeet dat de Koran de basis vormt van DENK, de partij van Tunahan Kuzu, SelÁuk ÷ztŁrk en Farid Azarkan in de Tweede Kamer. En door zich bij de coalitie aan te sluiten verliezen ze hun Turkse en Marokkaanse achterban. DENK bestaat bij de gratie van antisemitisme.

Het is bon ton onder de linkse klaveristen om Israel aan te duiden als de agressor en het de schuld te geven van het niet bereiken van een werkbare oplossing in de Palestijnse zaak.


4 maart 2018

Er is al jaren lang een tekort op de Amerikaanse handelsbalans voor wat betreft produkten en diensten uit de EU. Die ongelijkheid is een doorn in het oog van President Donald Trump. In Europa wordt moord en brand geschreeuwd en denkt men over tegenmaatregelen na. De EU zou ook eens na kunnen denken en tarieven voor bepaalde produkten kunnen verlagen. Niks daarvan. En maar schelden.

If the E.U. wants to further increase their already massive tariffs and barriers on U.S. companies doing business there, we will simply apply a Tax on their Cars which freely pour into the U.S. They make it impossible for our cars (and more) to sell there. Big trade imbalance! ó Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 3, 2018

Trade deficit USA: https://www.census.gov/foreign-trade/balance/c0003.html


21 februari 2018

Evangelist/prediker Billy Graham is overleden, op 99 jarige leeftijd.
Hij was een zeer bekend persoon met de allure van een ster. Hij predikte ook voor massa's Nederlanders bijvoorbeeld in het Feijenoord stadion.

Op Radio 1 (NPO) wordt Graham's verscheiden gemeld in het programma Nieuws en Co. gepresenteerd door Lara Rensen. Dominee van den Bos van de EO spreekt over de verdiensten van Billy Graham die de hele wereld overtrok om te evangeliseren en miljoenen mensen bereikte.

Nu heeft Lara Rensen (NPO) een gast in haar uitzending en wordt er nog even stil gestaan bij de betekenis van Billy Graham. De gast zegt dat Billy Graham ook gezegd heeft dat God er voor zorgde dat Donald Trump president van de VS werd. Daarop zegt die gast in de uitzending dat dat wonderlijk is en dat de betekenis van Billy Graham door die uitspraak wel weer minder is, zoniet dubieus maakt. (En indirekt uiteraard de betekenis van God voor gelovigen.)

Het is in Nederland zo dat elke persoon zonder research te hebben gedaan zo maar even Donald Trump "unfit" verklaart voor het presidentschap van de VS. Wat weet u werkelijk van het Parijse klimaatakkoord? Van de Travel Ban? Wat weet u over The Wall en de betekenis daarvan? Wat weet u over identieke maatregelen genomen door Barack Obama. En wat over het vrijlaten door Trump van jeugdige delinquenten uit de binnensteden door ze een baan te geven en te begeleiden om een waardig bestaan op te bouwen?

The Wall Trump's Climate Stance

What Bill Clinton said about immigrants

Keystone Pipeline Project XL

Frans Timmermans en de Algoritmes


14 februari 2018

Halbe Zijlstra is afgetreden.

Nu Kajsa Ollongren nog met haar Russische hack-campagne en de Russische en Oekraiense DDoS-aanvallen (afkomstig uit de provincie Brabant).


13 februari 2018

De pot verwijt de ketel...

Volgens Minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra uitte President Vladimir Putin oorlogstaal toen deze zei dat hij van een groot Rusland inclusief de Baltische Staten droomde. Zijlstra was er niet bij in de datsja. Zijlstra stond gewoon te liegen.

De dictators in Brussel dromen van een groot en nog groter Europa. Dat staat vast. Na de problematische inlijving van Oekraiene komen er nog eens 6 nieuwe landen bij en nog meer:

  • Kossovo: islam 95,6 % katholiek 2,2 % orthodox 1,4 % 95.6% islamieten
  • BosniŽ en Herzegovina: islam 51%, orthodox christelijk 31%, katholiek 15%, overige 2%
  • ServiŽ: servisch-orthodox 84,6 % rooms-katholiek 5 % islam 3,1 % protestant 1%
  • Montenegro: christendom 75,77%, islam 19,11%
  • AlbaniŽ: islamitisch 56,8%, rooms-katholiek 10,2%, Albanees-orthodox 6,9%
  • MacedoniŽ: orthodoxe Kerk 64.8%, islam 33,3%, christendom 0.7%, overige 1.2%
  • Turkije: islam 96%, joods 0,2%

    Bron: Wikipedia

 

30 januari, 2018

Bekijk de State of the Union toespraak van President Trump:

https://www.whitehouse.gov/SOTU


27 januari, 2018

Milos Zeman (73) blijft president van Tsjechië. Hij is voor de bescherming van de eigen cultuur en dus tegen de komst van migranten die qua ideeën en levensstijl niet compatibel zijn met de manier van leven in Tsjechië. Hij wil zich niet onderwerpen aan Angela Merkel's Welkom-cultuur en de lijn die is uitgestippeld door de bazen in Brussel. Hij versloeg de Christen-Democraat Jiri Drahos die, zoals de socialisten, de grenzen waagwijd open wil zetten.

Zie Mail Online


7 januari, 2017

Jaap de Hoop-Scheffer geeft in Nieuwsuur toe dat het een foute move was van de NATO om de uitbreiding naar het oosten met Oekraine en eventueel Georgië te willen. En hij vindt de annexatie van de Krim nu de normale reactie van Rusland/Putin.
Nu hoor je het ook eens van een ander.

Zie EU en Oekraine en MH17

Zie ook Jaap de Hoop scheffer op Twitter


3 januari, 2017


Hoe vaak zijn we er niet getuige van dat twee boefjes op een scooter de op het zebrapad overstekende dames uitschelden?
Zie HLN-Showbizz

Het begint met meisjes voor hoer uitmaken. Daarna volgt in een relatie de corrigerende tik. En vervolgens het bont en blauw slaan tijdens een verkrachting. En uiteindelijk na een 'gang rape' aanstekerbenzine in de vagina gieten en dat aansteken. Plus eventueel moord. Zie Gang Rape in Zweden.


2 januari, 2017

De Nos is er goed in geslaagd het nieuws over de Iraanse opstand te presenteren zonder de naam Donald Trump te noemen.

En zonder de vermelding van de naam van de vorige president, Barak Obama, die zich in 2009 op de vlakte hield toen er ook sprake van rebellie was in Iran. In tegenstelling tot Obama heeft Trump zich duidelijk uitgesproken vóór de demonstranten in de hoop dat er een regime-change komt en de Iraniërs een beter leven krijgen. (Thomas Erdbrink moet dan wel verhuizen.)


20 december, 2017

Na uitgeroepen te zijn tot "populairste politicus van het jaar" is de demonisering van Thierry Baudet nu echt begonnen
Beluister het NPO 1 mediaforum van 19 december. Trouwens Charles Groenhuysen en Casper Huppeldepup van Vice op woensdag 20 december 2017 kunnen er ook wat van. Ze vergeten dat Baudet zich laat informeren wat een onderdeel is van zijn zakelijke, zeg maar wetenschappelijke aanpak. Zie Thierry Baudet Wikipedia. Die ruime informatie kun je bij de linkse media niet vinden want die herhalen alleen maar elkaar's bevooroordeelde opvattingen en weten meestal niet waar het werkelijk over gaat.


19 december, 2017

Nieuws uit Zweden
In Zweden moeten - in geval van het bedrijven van sex - beide partijen toestemmen sex met elkaar te hebben. Zo is afgekondigd. Veel - vooral Nederlandse journalisten - begrijpen niet waarom deze regel met nadruk is afgekondigd. De regel is vooral bedoeld om degene - in geval hij of zij van plan was een vrouw, man, meisje of jongen aan te willen randen - twee maal na te laten denken. Waarom is de toestemming belangrijk? In verschillende rechtzaken beriep de dader zich op het zogenaamde feit dat de tegenpartij niet 'nee' had gezegd. Advocaten van migranten maakten daar gebruik van om hun client vrij te pleiten.

Bijvoorbeeld in Oostenrijk waar op 2 december 2015 een 10 jarige jongen door 20 jarige migrant uit Irak verkracht werd omdat - zo meldde de Irakees - hij een grote aandrang had. De jongen moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De migrant werd gearresteerd. Het gerecht veroordeelde hem tot een gevangenisstraf van 7 jaar. Het proces werd echter overgedaan en de straf werd tot 4 jaar teruggebracht. Het argument: de jongen had niet "nee" gezegd en dat had hij wel moeten doen. Zulke zaken spelen ook in Zweden dat al jaren "rape country" wordt genoemd.

In Zweden is het dan nu zo dat degene die toch tot sexuele handelingen overgaat zonder de toestemming van de tegenpartij, strafbaar is, doet er niet toe van welke origine de dader is. Bij een aanklacht zal in de rechtszaal de getuigenis van het slachtoffer tellen, namelijk dat het ja-woord (de toestemming) niet gegeven werd.


Nieuws uit Oostenrijk
De nieuwe regering van ÖVP en FPÖ met Sebastian Kurz aan het hoofd heeft enkele belangrijke maatregelen bekend gemaakt. In verband met het probleem van de grote toestroom van migranten is bepaald dat migranten hun mobiele telefoon moeten inleveren zodat die bekeken kan worden op achtergrond, leeftijd en afkomst van de eigenaar. Ook moet de migrant het meegenomen geld inleveren. In Oostenrijk wordt aan een migrant een uitkering verstrekt. Zelf duizenden dollars of Euo's meenemen en dan ook maandelijks een paar honderd Euro's uitgekeerd krijgen is er dan niet meer bij.

Voor geweldsdelikten en sexuele delikten zullen zwaardere straffen gaan gelden. Voorts zal de strijd tegen de politieke islam tot de prioriteiten van de nieuwe regering gaan behoren. ÖVP und FPÖ willen de illegale immigratie stoppen en de behandeling van azielaanvragen versnellen (bekorten).
De rol van Brussel moet teruggebracht worden tot enkele kerntaken en moet de nationale beslissingen meer ruimte laten. Om kritiek tegen te gaan zijn enkele onderdelen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken die de EU betreffen ondergebracht bij de kanselarij.


6 december, 2017

Donald Trump: Jeruzalem is de hoofdstad van Israel.
Donald Trump: Jerusalem is de hoofdstad van Israel.
Dit is de enige manier om een doorbraak en nieuwe onderhandelingen tussen Israel en de Palestijnen te forceren.
Alle besprekingen door de jaren heen hebben in feite niets opgeleverd. Het bleef bij mooie woorden. En als Arafat met een oplossing akkoord ging, dan kon hij het resultaat niet aan zijn achterban verkopen. Ook al vanwege het feit dat verschillende partijen politieke en bestuurlijke invloed hebben. De twee belangrijkste zijn Hamas en FATAH. En hun zienswijzen verschillen.

De westerse wereld is voor een twee-staten oplossing. Als die in een overeenkomst geregeld zou worden dan moeten de Palestijnen zich er aan houden en mogen niet de taqiyya aanwenden en de overeenkomst als niet geldend verklaren. In het verdrag moeten er garanties gegeven worden dat beide landen, Palestina en Israel, elkaar niet zullen aanvallen, geen oorlog met elkaar gaan voeren om het verdrag open te breken en de grenzen te verleggen.
Zodra die garantie er is, dan kan de 2-staten oplossing werkelijkheid worden en zou er voor Jerusalem een oplossing gevonden moeten worden.

Het doel is dan dat de twee staten in vrede met elkaar leven. Maar of dat mogelijk is zolang de mantra (gebaseerd op de Koran - Israel moet vernietigd worden - in de gehele Arabische wereld uitgesproken, steeds weer herhaald en beleden wordt, is ongewis.

Zie Trump's toespraak op YouTube.

Overigens: Van 1955 tot 1975 had Nederland zijn ambassade in Jeruzalem. (Van 1953 tot 1955 was er een gezant.) Onder internationale druk werd de ambassade verplaatst naar Tel Aviv.

Deze stap van Donald Trump is het vervolg op zijn bezoek aan Saoedi-Arabië toen hij daar een toespraak hield voor een gehoor van ongeveer 50 staatshoofden en leiders uit die regio en hen maande de terroristen uit de moskee te verdrijven zodat ze niet konden doorgaan met het geloof van die leiders en staatshoofden en de onderdanen te bezoedelen.

Trump hield de toespraak en dat was een moedige en duidelijke daad. We weten niet in hoeverre de jonge kroonprins van Saoedie-Arabië zal slagen in zijn hervormingen, ook al vragen we ons af of zijn bedoelingen wel positief zijn.

Gebeurtenissen staan niet op zich. De erkenning van Jeruzalem als gedeelde hoofdstad kan dan voor velen niet nieuw zijn, maar zijn actie schept tal van mogelijkheden om de situatie van de Palestijnen te wijzigen en dat er eindelijk een Palestijnse staat kan komen. En dat niet alleen. Het kan uiteindelijki allemaal er toe leiden dat de verhouding Midden-Oosten / Westerse landen kan opklaren. Dat is de hoop. We duimen ervoor.

Overigens heeft Rusland al in april 2017 West Jeruzalem tot hoofdstad van Israël verklaard.


Hagalil.com schrijft dat David Even Tzur, burgemeester van het noord-israelische stadje Kiryat Yam, het nieuw aangelegde park van het stadje naar President Trump vernoemt. "Hij heeft door zijn dappere besluit wat geen van zijn voorgangers waagde te nemen, grote moed bewezen. Daarvoor moeten we hem dankbaar zijn."

En: President van Israel, Reuven Rivlin, schreef op zijn Facebook-pagina:
Er is geen mooier en toepasselijker cadeau voor de 70-ste verjaardag van de oprichting van de Staat Israel.

 


15 oktober, 2017


Kort heet hij en hopelijk blijft hij lang!

Sebastian Kurz mogelijk bondskanselier van Oostenrijk.


12 oktober 2017

Rutte 3 doet precies wat Donald Trump voorstelde op 26 mei 2017:

Steenkoolcentrales zullen langer in bedrijf blijven.


23 september 2017

Thorsten Schulte levert kritiek op Angela Merkel en op de Europese Centrale Bank, en schildert in hoeverre de mens nog een individu is in de toekomstige maatschappij. Klik hier of op de cover van het boek.

Thorsten Schulte schildert dat het geld in de toekomst alleen nog electronisch beschikbaar is en dat daardoor de banken volledig de macht hebben de waarde van het individuele bezit te bepalen.

Toegevoegd op 14 oktober 2017:

Intussen is er een hetze van onder andere de ARD (Duitsland 1) aan de gang tegen Thorsten Schulte want wat hij zegt komt de machtigen in Duitsland en in Europa zeer ongelegen. Voor wie Duits verstaat:

Thorsten Schulte verweert zich op YouTube.

 


10 september 2017

Fake News

Weer oude foto's gebruikt die niets met de zaak te maken hebben. Ditmaal betreft het de ellende van de Rohingya. Er is zelfs een foto bij uit 1994 die ook nog eens niet in Myanmar genomen was maar in Rwanda, zo meld The Guardian. Zie ook dit artikel op deze BBC webpagina.

Bovendien wordt verzwegen dat de Rohingya een aantal Budhisten verkracht hebben en onder andere politieagenten hebben vermoord. Daarbij komt dat de Rohingya niet Burmees, de officiële taal van Myanmar, spreken (Wikipedia).

Nobelprijs winnares Aung San Suu Kyi wordt verweten het geweld tegen de Rohingya niet te veroordelen. Ze zegt echter dat de zaak gecompliceerder is. Myanmar heeft praktisch dezelfde problemen met de Rohingya als China die heeft met de Oeigoeren (Uyghurs).

De media lijken samen een ongeinformeerd blok te vormen. De MSM (main stream media) herhalen de boodschappen en de gedebiteerde meningen van elkaar.

Zie ook deze info van een jaar geleden

http://www.news.com.au/world/middle-east/the-heartbreaking-image-of-a-little-boy-caught-in-the-middle-of-a-war-reminds-us-all-of-the-innocent-victims/news-story/db3eb31fa15f3f5b16d66b61d789d171

http://edition.cnn.com/2016/08/17/world/syria-little-boy-airstrike-victim/

 

 

15 augustus 2017

Donald Trump is kennelijk slecht geinformeerd over wat er in Charlottesville allemaal gebeurde: demonstratie van ultra-rechtsen die nazi-vlaggen meevoerden en anti-semitische leuzen scandeerden, en een tegen-demonstratie gevoerd door de socialisten.

Zo stonden alt-right en alt-left tegenover elkaar. Het was noodzakelijk dat Donald Trump in tweede instantie de gebeurtenissen veroordeelde en stelde de KKK, de neo-nazi's maar ook de "liberals" verantwoordelijk.

Zie ter verduidelijking wat de Guardian meldt. Scroll door en beklijk de video.


https://www.theguardian.com/us-news/2017/aug/16/charlottesville-neo-nazis-vice-news-hbo

Over anti-semitisme gesproken. Daar weten de Amerikaanse democraten over mee te praten door de ongebreidelde immigratie uit moslimlanden te propageren.


http://global100.adl.org/

 

18 juli 2017

Wat is er toch met het correspondentenbeleid van de NPO. Driftige berichtgevers die zichzelf meer op de voorgrond stellen om carrière te maken dan op een degelijke manier genuanceerd te berichten. Ze zitten in Rusland en Afrika, in het Midden-Oosten en de USA.

Vandaag is het correspondent Wouter Zwart die weer een driftige overwinning voor zichzelf en voor de politiek correcte NPO heeft binnengehaald in het voetspoor van CNN. Het dagelijkse agressieve schelden op President Donald Trump is  niet voor niets en wordt ondersteund door een overwinning van de Democraten op President Donald Trump: De vervanging van Obamacare door een nieuwe verzekering heeft het in het Congress niet gehaald. 

De werkelijke reden: Er waren een paar Republikeinse senatoren die aankondigden tegen de afschaffing van Obamacare te stemmen omdat het niet zeker is dat er binnen afzienbare tijd een nieuwe wet zal komen. Ze stemden niet of tegen om de eigen carrière niet in gevaar te brengen. Er zijn namelijk verkiezingen voor senatoren op 6 november 2018. En het stemmen tegen Trump's 'repeal' (terugnemen) kan kandidaten de stemmen van "overlopende" democraten opleveren.

 

 

16 juli 2017

Omroep West meldt:

Nabestaanden MH17 demonstreren in stilte bij Russische ambassade


Op 14 augustus 2014 hebben Ukraine, Nederland, Australië en België een niet openbaarmaking overeenkomst gesloten.

Niets mag naar buiten komen betreffende gegevens van het onderzoek naar de oorzaken van het neerhalen van Malaysian Airlines MH17.

Ga dus maar eens voor Het Torentje zitten.

August 8, (2014) Ukraine, the Netherlands, Australia and Belgium signed a non-disclosure agreement pertaining to data obtained during the investigation into the causes of the crash of Malaysian Airlines MH17.

 


De G20 in Hamburg en de Linkse Fascisten

Wat is de oorzaak van de plundering, brandstichting, het geweld tegen de politie?

 

 

6 juli 2017

Donald Trump's toespraak in Warschau

Polen is één van de 4 NATO-landen die voldoen aan het 2 procent criterium.

USA 3.61 %
Greece 2.38 %
UK 2.21 %
Estonia 2.16 %
Poland 2 %

Zie het artikel in Time

 

 

19-6-2017

Chicago Tribune:

De media zijn over het geheel genomen negatief over President Trump - en veelal onterecht - zoals een studie door de Harvard Universiteit laat zien.

Het wordt tijd dat er ook een studie in Nederland komt naar de manipulerende berichtgeving in NRC, Volkskrant, AD, door de NOS/NPO enz.

Donald Trump in de Amerikaanse media

 


19-6-2017

De EU dreigt met maatregelen tegen Polen en Hongarije als deze landen weigeren om meer migranten binnen hun landsgrenzen toe te laten. De beide landen hebben een maand de tijd gekregen om te voldoen aan de zogenaamde "Migrant relocation package". Waarom zou Polen dat doen. Daar is het al vaak chaos.

Chaos in Polen

Hoe was de stand van zaken in 2015 in Europa? Deze BBC pagina laat zien dat Hongarije al behoorlijk war vluchtelingen opnam.

BBC: Migranten in de EU Lidstaten

 

 

6-6-2017

NOS TV geeft toe uit de video van Theresa May Ďextremistische islamí geknipt te hebben.

 Verontwaardiging alom. Mensen wordt wakker. Dit past in het kader van jaren lang gevoerd overheidsbeleid, is in feite opdracht aan de NOS en andere media.

De Dagelijkse Standaard

 

3-6-2017

Het NOS journaal en de meeste zenders en kranten vertellen de halve waarheid. Ze brengen als het ware Fake News. Daarom hier de belangrijkste punten in de toespraak van President Donald Trump over:

Het Opzeggen van het Parijse Klimaat-Akkoord door Amerika.


...in order to fulfill my solemn duty to protect America and its citizens, the United States will withdraw from the Paris Climate Accord — (applause) — thank you, thank you — but begin negotiations to reenter either the Paris Accord or a really entirely new transaction on terms that are fair to the United States...

 

....om mijn ernstige plicht te vervullen Amerika en haar inwoners te beschermen, zullen de Verenigde Staten zich tyerugtrekken uit het Parijse Klimaat Accoord - (applaus) - dank u, dank u - maar zal onderhandelingen beginnen om opnieuw tot het Parijse accoord toe te treden of een werkelijk compleet nieuwe onderhandeling op voorwaarden die fair zijn voor de Verenigde Staten...

 

 

2-6-2017 - www.stand.nl Radio 1 NPO

Vanmorgen de stelling:

De Amerikaanse terugtrekking uit het klimaatakkoord is vooral een symbolische daad.

Wie heeft Pim Fortuyn vermoord?
Assad mag nog even aanblijven
Wat will Donald Trump met het Parijse klimaat-akkoord?
Amerikaanse generaal geeft oorzaak waarom Sebrenica viel
Frans Timmermans: Algoritmes van Google en Facebook bedreigen democratie
Minder Minder Minder Criminele Marokkanen
Leiding van het Concertgebouw Orkest heeft geen historisch besef
De anti-Islam sticker van Gert Wilders
Frans Timmermans en de manipulaties van Google en Facebook
Donald Trump gekozen tot 45ste President van de Verenigde Staten
Pim Fortuyn en de computerstoring
Kun je de Koran en de Bijbel met elkaar vergelijken?
Waarom Donald Trump
Burgeroverleg Asielzoekers
MH 17 - Geheimen en Manipulaties
Verkiezingsbrief
Halal-schap Al;bert Heijn met varkensvlees ontheiligd
Bankencrisis en de aandeelhouders van ABN-AMRO

 

Who killed Pim Fortuyn.
The Mess in Syria created by USA
The Burkini Debate
DNC: parents of American Muslim soldier killed in Iraq
True or Fake News - Fabricated Reports on Donald Trump?
How to eliminate Saddam Hussein
Blair should be tried
Turkey and the Elections for the Dutch Parliament March 15, 2017

Vandaag te gast: Ed Nijpels, oud-minister van Milieu en kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER).

Eerst wordt Trump uiteraard afgezeken want als je dat niet doet dan tel je niet mee en deug je vooral niet. Daarna komen diverse aspekten aanbod zoals het gegeven dat Trump het aan de diverse staten overlaat hoe ze met de klimaatkwestie om willen gaan. In de USA hebben de staten een grote mate van zelfstandigheid. Trump wil vooral de 3 miljard dollar niet betalen aan de goegemeenschap van VN landen. Gesuggereerd wordt vooral dat Donald Trump alle kolenmijnen weer gaat openen. De staten kunnen dus zelf bepalen wat ze gaan doen. Heb je een hoge werkeloosheid in je staat vooral van ontslagen i.v.m. met een mijnsluiting, dan kun je eventueel een mijn weer openen.

Wat elke stelling vaak spannend maakt zijn ook de telefonische reacties, soms stom en soms zeer intelligent.
De eerste telefonische reactie is van een luisteraar die zegt dat de vliegtarieven weer terug moeten naar het niveau van de jaren '70, dat de brandstof belast moet worden in verband met de vervuiling door de kerosine.

Een volgende reactie was de vraag: Wie controleert of de landen zich wel aan de afspraken houden. Ook wordt genoemd dat China gewoon mag doorgaan met het exploiteren van kolencentrales.
Aan het eind van het programma komt Ed Nijpels weer aan het woord.

Echter, Sven Kockelman zegt dat de eerste vraag is hoe de vooruitgang wordt gecontroleerd. Daarmee slaat hij de werkelijk 1ste vraag over en gaat dus niet in op wat hij vindt van de goedkope (niet-belaste) kerosine die goedkoop geleverd wordt aan vliegmaatschappijen. Dat hangijzer was te heet (zo hadden de twee kennelijk afgesproken) en wilde Kockelman Nijpels niet mee confronteren want als VVD-er zou deze bij voorbaat al met de mond- vol-tanden zitten.

Remake of the 1947 movie with Angela Merkel in the lead, co-starring Barack Obama and Justin Trudeau:

 

25 mei 2017

Toen op 25 mei President Trump de premier van Montenegro met een licht gebaar opzij duwde...

Toen op 25 mei President Trump de premier van Montenegro met een licht gebaar opzij duwde omdat hij niet de behandeling kreeg die een Amerikaanse President normaliter verwachten kan, toen moest ik onwillekeurig denken aan Rijk de Gooier die het Gouden Kalf uit het raam gooide van de taxi die door Maarten Spanjer gereden werd.
Rijk had in 1995 de onderscheiding van Het Nederlands Film Festival gekregen voor De Hoogste Tijd maar moest later op de avond een drankje aan de bar zelf afrekenen. Dat was symptomatisch voor de manier van denken en handelen van de organisatoren. Rijk oordeelde dat Het Film Festival een bekrompen Nederlandse aangelegenheid was en hechte weinig waarde aan het beeldje.

Ook Donald Trump kreeg geen égards en om toch de plaats te hebben die hij qua betekenis in zou moeten nemen, zat er niets anders op dan de premier van Montenegro die niet een stap opzij maakte even opzij te duwen.
Alom wordt Trump beticht van botheid door zo te handelen.
Het getuigt eerder van botheid van de organisatoren en vooral van de andere deelnemers, de politieke leiders van de NAVO landen. Anders waren ze vanzelf wel aan de kant gegaan om Trump in de groep op te nemen. Door de geste van Trump werden de leiders terechtgewezen.

Even de belangrijkheid van Trump aangeven? Nee, ze moesten zo nodig bij Merkel staan die met haar "Wilkommenskultur" zoveel narigheid in Europa aanricht, niet alleen voor de Europeanen, maar ook voor die asielzoekers die werkelijk het beste voor hebben en willen integreren maar wiens existentie vaak op het spel wordt gezet omdat ze teruggezonden worden naar een land waar ze absoluut niet veilig zijn en geen middelen hebben om een bestaan op te bouwen. De oorzaak is dat er niet gecontroleerd wordt. En als Europa dat niet doet, dan mag Amerika dat ook niet via aan tijdelijke Muslim Ban (Travel Ban)!

En Merkel? Die zit dan 's avond in een gemakkelijke stoel nog wat staatsstukken te lezen en kijkt af en toe uit het raam van haar veilige en goed beveiligde Kanzleramt.


28-04-2017.

Vanmorgen een "discussie" met onder andere Margriet Brandsma in Het Mediaforum van NPO Radio 1. Het ging  over de afnemende persvrijheid in diverse landen en ook in Amerika. President Donald Trump wordt er van beschuldigd dat hij de pers haar werk niet laat doen.

Maar de dames en heren journalisten vertellen er niet bij dat ze op voorhand niet uitleggen wat de zogenaamde muslim-ban (travel-ban) werkelijk betekent en wat de bedoeling er van is, namelijk dat de landen die op de lijst staan hun zaakjes niet op orde hebben en geen betrouwbare informatie over hun onderdanen kunnen verstrekken als ze die informatie al zouden hebben. Dachten de tegenstanders van Trump nou werkelijk dat Jemen een nationale computer-data-base van zijn onderdanen heeft? Natuurlijk niet. Dus wilde Trump zelf een systeem van "herkenning en beoordeling" (=vetting) gaan opzetten en had daar 90 dagen voor nodig.
 
In hun manipuleerzucht riepen veel journalisten dan ook onmiddellijk dat hij Saoedie-Arabië niet op de lijst heeft staan omdat hij met dat land zaken zou doen. Saoedi-Arabië staat er niet op omdat de overheid van S-A wél precies alles weet van haar onderdanen.
Maar zoals gebruikelijk hebben de links-liberale, politiek-correcte media al op voorhand de "ban" veroordeeld.
 
Persvrijheid? De journalisten misbruiken hun macht door over bepaalde zaken niet of juist onwaarheden te berichten, zoals over

* de kwalijke beslissingen en moorddadige daden van Hillary Clinton als minister van buitenlandse zaken (Secretary of State), het gebruik van de eigen email server, de steun aan de Lybische rebellen, en noem maar op.

* het tegenhouden door Obama van de bouw van de Keystone pipeline, een beslissing die ervoor zorgde dat diezelfde Obama een proces aan zijn broek zou krijgen, aan te spannen door NAFTA-lid Canada omdat het strijdig is met de overeenkomst,

* en er is het vrijlaten in 2015 onder Obama van 19,723 criminele illegale immigranten, waaronder 208 veroordeelden voor moord, meer dan 900 veroordeeld voor aanranding, en 12,307 voor dronken achter het stuur zitten. Zie Washington Examiner
 

Wat 2016 voor statistieken oplevert is nog niet bekend. De bekendste krant van Washington, The Washington Post, schrijft voor de politiek-correcte lezer net zoals de New York Times. Als journalisten van die kranten in Buitenhof optreden of geinterviewd worden door Nieuwsuur, dan weet je bij voorbaat al dat je gekleurde informatie krijgt. De halve waarheid.

Niet ontkent kan worden dat De Washington Post een cijfermatige en zeker zo objectief mogelijk samengestelde database heeft die de criminaliteit van zwart en wit Amerika weergeeft, van hispanics, etc. per staat, per leeftijdsgroep en per soort misdaad.
 
Consulteer deze database over 2015.
Klik bijvoorbeeld op "male" of een andere categorie en vervolgens in de tweede kolom op "white" of "black" en in de rechter kolom op leeftijdscategorie.

https://www.washingtonpost.com/graphics/national/police-shootings/

15 maart 2017 Klik op het reclamebord.

5 maart 2017

Veel burgers zijn helemaal niet tegen Europa, zijn beslist niet tegen een Verenigd Europa. Ook ik ben voor een EU. Maar niet een EU die wordt vormgegeven door de Brusselse elite die elke criticus als populist bestempelt. De leiders draaien op die manier de zaken om. Omdat de elite ver van de Europeaan staat krijgen ze automatische het label van 'corrupte elite' opgeplakt. De machthebbers vormen in de ogen van velen een diktatuur. Met een zich niets ontziende stoomwals wordt al jaren een geopolitiek spel gespeeld. En dat ongeacht de maatschappelijke consekwenties. Uit angst dat de kritiek steeds verder toeneemt en de komst van Donald Trump de kritische politieke partijen daar wel bij kunnen varen, wordt er flink tegen Donald Trump aangeschopt.

Er zijn nu economen - zo meldt NRC Handelsblad van vrijdag 3 maart 2017 - die zelfs voorstellen dat we in Europa handels-sancties tegen Amerika achter de hand moeten hebben? Mijn vraag: Moet de EU zich nog verder isoleren en na Rusland bashen ook Amerika zwart moet maken?

2 maart 2017

Marine Le Pen wordt parlementaire immuniteit afgepakt en kan dus uitgeschakeld worden.

De Morgen meldt op 2 februari 2017:

De plenaire vergadering van het Europees Parlement heeft bevestigd dat de parlementaire immuniteit van Marine Le Pen opgeheven wordt wegens het tweeten van IS-gruweldaden. Het Franse openbaar ministerie kan de Front National-leider en presidentskandidaat nu eventueel vervolgen.

Het is een samenzwering met fascistoide trekjes kan je wel zeggen. Frankrijk wil dat Marine Le Pen uitgeschakeld wordt en dat kan door haar te vervolgen door de leider van het Front National aan te klagen en te vervolgen. Marine Le Pen heeft foto's van IS executies waaronder die van de onthoofding van journalist James Foley op het web geplaatst.

In plaats van de hand in eigen EU-boezem te steken en de Europese bevolking te melden dat er gewerkt wordt aan een verbetering van enkele EU regels, wordt de koers ongestoord voortgezet en omdat men vreest dat Marine Le Pen wel eens de nieuwe president van Frankrijk zou kunnen worden, moet ze koste wat kost uitgeschaked worden. En geen enkel middel wordt geschuwd. Wie is de Kajafas?

Zie ook Breitbart van 2 dagen geleden.


Waarom politici Donald Trump demoniseren.

 

14 februari 2017

Het smerige spel van de Democraten die het niet kunnen verkroppen dat ze de verkiezingen verloren hebben.

Hieronder de link naar het bericht van Sean Hannity dat Twan Huys best gezien zal hebben maar in zijn commentaar in De Wereld Draait door (DWDD) niet vermeldt en daarom de zaken eenzijdig belicht.

De democraten zullen alles doen om Donald Trump te beschadigen. Daarom zijn er kennelijk bewust berichten uitgelekt die gewag maken van een of meer telefoongesprekken gevoerd door Michael Flynn. Dat was evenwel nog tijdens de Obama regering waarvan Flynn ooit deel uitmaakte maar door Barack Obama ontslagen werd omdat Flynn waarschuwde voor het grote gevaar van de radicale Islam en er een boek over schreef. Dat standpunt pastte niet in Obama's pro-Islam politiek. Lees enkele reviews op Amazon.com:

The Field of Fight: How We Can Win the Global War Against Radical Islam and Its Allies (by Lieutenant General (Ret.) Michael T. Flynn)

Ten tijde van de afgeluisterde telefoongesprekken was Flynn nog niet tot Nationaal Veiligheids Adviseur (National Security Adviser) van de regering Trump benoemd. De gesprekken zouden gegaan zijn over het eventueel verzachten van de sancties tegen Rusland.

Het gegeven dat die gesprekken gevoerd waren werd bewust gelekt door de NSA, iets wat helemaal niet mag omdat de integriteit van de dienst en de personen niet gevaar mogen lopen. Afluisteren door een geheime dienst en dan bekend maken wat er werd afgeluisterd en wie het gesprek voerde gebeurt alleen in totalitaire systemen, in dictaturen, om tegenstanders te beschadigen en te veroordelen. Geen middel wordt door de democraten geschuwd.

Jazeker, er moet dus een onderzoek komen. Dat onderzoek zal moeten gaan over hoe het mogelijk is dat er door functionarissen van de NSA (National Security Agency) bewust gelekt werd. De lekken werden uiteraard door aanhangers van de Democraten (Liberals) bewust gedaan en wellicht met medeweten van een kleine factie van de Republikeinen die tegen Trump's benoeming zijn.
Kijk het video-bericht van
Sean Hannity op FOX Insider. Dan krijgt u meer inzicht in wat er werkelijk gaande is.

Zet uzelf op de mailing-list van het Gatestone Institute en ontvang elke dag nieuws en meningen. Klik op het logo.

 

Google manipuleerde tijdens de verkiezingscampagne de berichtgeving over Hillary Clinton.

 

 

 

9 november 2016

Donald J. Trump de nieuw gekozen President, de 45ste, van de Verenigde Staten van Amerika

* Hij wil de werkeloosheid terugdringen.
* Emigranten volgens de officiele weg (application) binnenlaten.
* Banen creëren, speciaal voor de jeugd, waaronder veel Afro-Amerikanen in "the inner cities".
* Hij wil Obama Care herzien. Er zijn gezinnen die maandpremies betalen die hoger zijn dan de maandelijkse hypotheeklasten
* De NATO-landen moeten hun contractuele 2% van het bruto nationaal product aan defensie uitgeven. Duitsland betaalt momenteel 1,5% en Nederland slechts 1%. Anders dreigt Trump artikel 5 (het land dat aangevallen wordt zal door de hele NATO verdedigd worden) niet te respecteren, c.q te honoreren.
En meer.

We zullen het zien? We gaan het zien.

Zie ook:

Donald J. Trump de nieuw gekozen President, de 45ste, van de Verenigde Staten van Amerika

 

Waarom ik - als ik een Amerikaans paspoort had - op Donald Trump zou stemmen en helemaal niet op Hillary Clinton. Klik op de sticker.


En dan de reacties van belangrijke leiders over de wereld. Ze hebben niet begrepen dat het kiezen voor Trump noodzakelijk was.

 

29 oktober 2016

België zet haatprediker Imam Alami het land uit en wel over de grens naar Nederland.

Waarom wordt de haat-imam die een Nederlands paspoort heeft niet opgepakt zodra hij in Nederland is?
En waarom wordt tegen hem geen strafproces aangespannen.
Het nieuws meldt dat hij in de gaten gehouden moet worden.
In de gaten houden?
Oppakken die man! En een proces aan zijn "broek".
Desnoods het land weer uitzetten naar waar hij vandaan kwam: Marokko..
Nee, we moeten hem in de gaten houden zegt Minister van der Steur.

http://nos.nl/artikel/2140273-ministerie-komst-imam-uit-belgie-in-de-gaten-houden.html

 

YouTube Video David Frost in gesprek met Benazir Butto 2007 De salarissen van de Commissarissen
en de Europarlementariërs

 

 

Reminder:

 

24 augustus 2016

Voor de Nederlanders die zo positief over Hillary Clinton zijn:

De problemen van en met presidentskandidaat Hillary Clinton

1. Dubieuze transacties van de Clinton Foundation. Het verlenen van politieke / economische gunsten voor een grote donatie.
2. Benghazi tragedie in LibiŽ die Amerikaanse burgers en de Amerikaanse ambassadeur het leven kostte.
3. De goedkeuring van het vervoer van sarin (chemisch wapen) van LibiŽ naar de opstandelingen in SyriŽ om het te gebruiken en de schuld aan Assad te geven zoals recentelijk is gerapporteerd.
4. Haar financiŽle en verdachte manipulatieve handelingen in het Whitewater-schandaal in Arkansas dat een zelfmoord opleverde.
5. Haar banden met Wall Street.
6. Haar slechte gezondheid, die uiteindelijk Tim Kaine tot de nieuwe president van de VS zou kunnen maken.
7. Het email-schandaal door gebruik van een eigen server, haar geslepen excuses en haar ontwijkende getuigenissen.
8. Het pathologisch liegen: Heeft haar dochter de marathon in New York City gelopen? Haar veranderende opvattingen over het homohuwelijk. De leugens over de aankomst op de luchthaven van BosniŽ in 1996.

Al deze en waarschijnlijk nog meer zaken zijn voldoende voor een onderzoek. Ze zijn geschikt om er afleveringen voor Investigation Discovery van te maken in de serie "I (almost) got away with it " (Ik kwam er (bijna) mee weg), of een aflevering in de serie "Web of lies" (Web van leugens). Het feit dat er niet veel is gedaan om deze aantijgingen verder te onderzoeken en haar te vervolgen heeft een duidelijke reden. De campagnes voor de presidentsverkiezingen zijn nog steeds gaande en als Hillary Clinton nu zou worden gearresteerd, dan zou Trump waarschijnlijk winnen of het zou de campagnes stoppen. Het illustreert hoe verkeerd de politieke situatie van de VS op dit moment is. En de regering-Obama wil niet dat er onderzoek wordt gedaan en wij ook niet. Dus laten we Hillary Clinton aanklagen na de verkiezingen in november!

24 augustus 2016.

Bekijk deze videos en de links die gegeven worden.

Hillary Clinton 10 augustus 2016

en deze.......

Hillary Clinton 18 augustus 2016

18 Augustus 2016

Jongetje gewond geraakt in Aleppo

We hebben hem nog eens extra op een stoel gezet zodat wij en de pers goed foto's en videos kunnen maken van deze kleine 5 jaar oude jongen. Assad en Putin zijn de slechterikken. Islam is OK. En bovenal is Obama OK in zijn optreden in het Midden-Oosten. De moslimbroeders moeten aan de macht. El-Sisi en Assad zijn de kwaden.
Uiteraard gebeurt er veel wat afschuwerlijk is en wat afgrijselijk is. En het Westen had anders moeten optreden. Het jongetje leek over zijn hele lichaam gewond. Maar dat waren kleine moddervlekken zo te zien.

Er is geen twijfel dat dit afschwelijk voor zo'n klein kind is.

http://www.news.com.au/world/middle-east/the-heartbreaking-image-of-a-little-boy-caught-in-the-middle-of-a-war-reminds-us-all-of-the-innocent-victims/news-story/db3eb31fa15f3f5b16d66b61d789d171


http://edition.cnn.com/2016/08/17/world/syria-little-boy-airstrike-victim/


Maar er moet voorzichtig met zulke beelden en de interpretatie ervan omgegaan worden.
Een paar dagen geleden was er ook een jongetje gewond geraakt dank zij het Assad regime.


"We discovered this image was from an American article titled "The 20 best Halloween Kid Costume ideas for 2014," said Islamic activist Syafik Alielha. Ant Assad War

http://www.thestar.com.my/news/nation/2016/08/17/fighting-is-online-nu/

 

 

Everybody should watch this instructional video.
No matter what background you have.

The Chris Rock Show Presents: Be Polite

Maarten Van Rossum

De Slimste Mens

29 juli 2016

 

De Europese regeringsleiders haastten zich om het bericht de wereld in te sturen dat Erdogan democratisch gekozen was, dus legitiem.

Toch hoor je stemmen die zeggen dat het logisch zou zijn om hem in Den Haag door het Internationale Hof te laten berechten.

 

14-7-2016: Nice - de Fransman met Tunesische achtergrond kon gewoon zijn gang gaan.

Hoe is het mogelijk dat een witte vrachtwagen 2 km kan afleggen voordat de chauffeur uitgeschakeld wordt?

Waar was de beveiliging?

Toen ik in de jaren '60 in Parijs woonde stond er op elke hoek van de straat een agent van de CRS (Compagnies Rťpublicaines de Sťcuritť) met een karabijn. Mijn ouders belden me op om te informeren hoe het met me was wanneer er weer een aanslag door Algerijnse rebellen (OAS - de organisatie van het geheime leger - l'Organisation de l'Armée Secrète) had plaatsgevonden.

De keuze voor François Hollande beloofde al bij zijn verkiezing niet veel goeds. Ook de burgemeester van Nice en het hoofd van het politiecorps zijn schuldig aan het feit dat er meer doden vielen dan noodzakelijk was omdat de maatregelen voor de veiligheid van de bezoekers op de Promenade des Anglais te wensen overliet.

 

24 juni 2016

Make Britain Great Again
De Britten hebben gesproken. De commentatoren hebben het er al weer over dat niet met het verstand gekozen werd maar met het gevoel en vooral het onderbuikgevoel. Vergeet dat maar. Engelsen en ook andere inwoners van de EU weten heus wel wat er allemaal aan schort met betrekking to de organisatie en vooral de democratie.

Het BREXIT geeft de mogelijkheid om Brussel flink te gaan hervormen. Wat dat betreft zou het Britse referendum een zegen voor de EU moeten zijn, want op de huidige manier kon het echt niet meer:

1. Vluchtelingen-problematiek. Spanje en Griekenland hebben een hoge werkeloosheid. Maar die werkelozen wordt nauwelijk werk aangeboden in andere EU-landen.
2. De politiek gevoerd inzake de Arabische Lente met als gevolg de gedwongen deal met Erdogan.
3. De Oekraine-crises en de verholen plannen en geheime machinaties van America, NATO en EU en de agressie tegen Rusland.
4. De leidende rol van Angela Merkel die maar zeggen kan wat ze wil.
5. De functie en betekenis van het parlement en andere organisatorische onderdelen.
6. Etc.

 

 

Bekijk de trailer van Oliver Stone's nieuwe documentaire
Ukraine on Fire

21 Juni 2016

Hoe er bevooroordeeld en gerapporteerd wordt over Israel
HonestReporting

8 juni 2016

Merkel komt langzaam bij zinnen!


newobserveronline.com

 

Nog een link.


rapefugees.net

In Buitenhof van 5 juni 2016 debatteerden emeritus hoogleraar Gloria Wekker met VVD-raadslid in Amsterdam Dilan Yesilgöz, voorgezeten door Paul Witteman, over racisme in Nederland.

Daar vertelde Gloria Wekker dat ze aan een vergadering deelnam en toen ze een andere deelnemer een hand wilde geven, pakte hij zijn jasje van de stoel achter zich en gaf dat aan haar. Hij veronderstelde dat ze de juffrouw van de vestiaire was.

Daarop begint Paul Witteman te lachen.

Op deze reactie antwoordde Gloria Wekker: "U vindt dat leuk". Paul Witteman's gedrag was nu juist een illustratie van de "frame of mind" die moet veranderen.

Hij was al vaker onbeleefd. Recentelijk nog tegen de 92-jarige pianist Menahem Pressler.
Witteman moet nu echt van het scherm. En wel voorgoed!

Kijk vanaf minuut 37.

BUITENHOF/05-06-2016/VPWON_1250237

Gisteren, zondagavond 6 juni 2016, het discussie-programma van Anne-Will op de ARD gezien. De deelnemers gaan overdreven fel, bijna met overslaande stem te keer tegen de AfD (Alternative für Deutschland). Doorlopend praten ze de Wilkommenskultur van Angela Merkel goed want Duitsland heeft in de komende decennia miljoenen nieuwe arbeidskrachten nodig.
Maar niemand die zegt:

"Als ik arbeidskrachten nodig heb, dan haal ik die zelf wel uit het buitenland en laat me niet ongecontroleerd overspoelen".

Maar ja, we hebben zelf de vluchtelingen-stroom veroorzaakt. Yes we can!

Het eigenaardige is dat in alle forums en nieuws-uitzendingen enkel en alleen maar politici en journalisten aan het woord komen die hun politiek gekleurde boodschappen en correcte meningen ventileren. We hebben nog niet een socioloog en een psycholoog gezien die vertelt hoe de mens in bepaalde omstandigheden funtioneert en reageert, laat staan dat er een theoloog aan het woord komt die weet heeft van de vernietiging van de kerken in Egypte en SyriŽ en het uitmoorden van mensen die tot voor een klein aantal jaren nog vrijelijk hun godsdienst konden belijden.

Schreef een kritische kijker:

"WIR SCHAFFEN ES....Europa zu vernichten".

Wie dat zegt deugt in de ogen van de politiek correcten niet.

Kritische Duitsers en ook Europeanen ondertekenen de Petitie

 

28 mei 2016

Wie wordt lijsttrekker van de Partij van de Arbeid voor de verkiezingen van 2017.

Er was even sprake van dat Ahmed Aboutaleb - nu burgemeeester van Rotterdam - zich kandidaat zou stellen.

Natuurlijk treedt Ahmed Aboutaleb niet aan om het op te nemen tegen Diederik Samsom (en eventueel Lodewijk Asscher) om lijsttrekker van de PvdA te kunnen worden. Dat is kennelijk binnen de PvdA besloten.
Want, zou hij wel aantreden, dan kan dat mogelijk het definitieve einde van de betekenis van de PvdA betekenen.

Ahmed Aboutaleb, gewaardeerd als hij is, zou minister of staatssecretaris kunnen worden indien de PvdA nog eens een kans zou krijgen om te regeren. Over een flink aantal jaren wel te verstaan.

23 mei 2016

Het is duidelijk dat de verkiezing van Alexander Van Der Bellen (dus een groene politicus) tot stand is gekomen. Niet Norbert Höfer (politicus van de Vrijheidspartij) werd gekozen. De politiek-korrekten konden met behulp van het op het laatste moment binnengekomen stemmen per brief deze zaak manipuleren. Met grote zekerheid moet hier van een doorgestoken kaart sprake zijn.


"Europe has been polarized for years by misguided policies pursued by the old major parties, not only in Germany but in many European countries. The fact is that it must be our task to preserve freedom, democracy and the rule of law across the continent. And the policy of open borders does exactly the opposite." — Frauke Petry, Alternative for Germany party (AfD, Alternative für Deutschland).

3-9-2015
Bernard Haitink terug bij Concertgebouw Orkest

17 mei 2016: Ontheiligd Halalschap bij Albert Heijn

Het GeenPeil referendum.

In 2008 blokkeerde Duitsland de annexatie door de NATO van Georgië en Oekraine omdat het niet wenselijk was politiek verdeelde staten in de NATO op te nemen.

Klik hier om het artikel in Der Spiegel Online van 28 maart 2008 te lezen.

 

Het is donderdag 25 februari 2016, 9 uur 50 en wat gebeurt er op NPO Radio 1?

De luisteraars wordt een smerige, tendentieuse vraag op www.stand.nl voorgelegd:

Het defensiebudget moet verder omhoog want we staan aan de vooravond van een nieuwe koude oorlog
De NAVO kan door jarenlange bezuinigingen op Europese krijgsmachten geen vuist meer maken tegen Rusland. En daarom zal het bondgenootschap eerder atoomwapens gebruiken om van zich af te bijten als het zich geprovoceerd voelt door Rusland.

Uit deze vraag blijkt weer eens wat een manipulerende omroep we hebben.

Moet de onwetende er op gewezen worden dat Rusland een gevaar betekent en dat daarom voor de associatie van Oekraiene gestemd zou moeten worden? Het zou toch eerder een motief zijn om tegen de associatie te stemmen om Rusland nog niet "bozer" te maken.

Het Westen is ziende blind en loopt zo de afgrond in.
De politici hopen dat door een tolerante en vooral niet-kritische houding de volkeren zullen verbroederen.
Dat zou op de lange duur mogelijk zijn, maar dat gaat niet zomaar. Eerst zullen er veel slachtoffers vallen en oorlogen worden gevoerd.
Wij zullen lijden onder het proces van de emancipatie van andere culturen. Laten die volkeren dat in hun eigen gebieden/landen doen.

Er gaan ondertussen ook al stemmen op om Merkel tot Secretaris-Generaal van de UN te benoemen.
Dan kan ze nog meer misstappen doen!

Bezoek deze website en meld je aan en lees over de problemen die vandaag in de wereld spelen en de inadequate antwoorden van politici.

http://www.gatestoneinstitute.org/

Get Free Exclusive Gatestone Content en subscribe.

Geplaatst in februari 2016.

 

Het verbijsterende spel met de MH17

 

6-2-2016

DE JOURNALISTEN EN MARC DULLEART VERDRAAIEN DE FEITEN. GEVOLG: IEDEREEN VALT OVER DE NATIONALE OMBUDSMAN VAN ZUTPHEN HEEN.

Nationale Ombudsman Reinier Van Zutphen had na zijn aantreden al uitgelegd hoe de vork in de steel zit met betrekking tot kinder-ombudsman Marc Dullaert.

Dulleart's termijn loopt af. Van Zutphen will hem niet voordragen voor een nieuwe termijn want - zo zei hij - hij wil zijn eigen team samenstellen.
Dullaert speelt de zielige functionaris die door Van Zutphen aan de kant zou zijn gezet. Wat natuurlijk niet waar is. Ook de NOS schrijft tendentieus: Dullaert moet weg als Kinderombudsman. Ook de deelnemers aan petities24 doen met hun oproep om te tekenen een duit in het onzakelijke zakje.
De op sensatie beluste journalisten vergeten bewust dat Van Zutphen alles al had uitgelegd:
Er komt een andere, nieuwe kinder-ombudsman. Maar de verslaggever van het Jeugdjournaal doet het voorkomen alsof er na het vertrek van Dullaert geen Kinder-Ombudsman, c.q. geen goede Kinderombudsman meer zou zijn. Het daarop volgende optreden van Van Zutphen in Nieuwsuur was inderdaad gebrekkig. In ieder geval voor diegenen die niet op de hoogte waren en Google niet op feiten hadden onderzocht.

Op zaterdagmorgen 6 februari opent de Nieuwsshow van Mieke Verweij en Peter de Bie (NPO 1) met een mediatrainer. Ook die trainer, samen met van der Weij en de Bie noemen de feiten niet. Ze gaan er bij voorbaat vanuit dat de ombudsman degene is die verkeerd handelt.

Na alles wat er gebeurt is, is het zoal niet meer mogelijk om Marc Dulleart aan te houden als dat eventueel tot de mogelijkheden zou behoren. De relatie is nu helemaal verknalt. De vraag kan gesteld worden: Is dit de wraak van Dullaert omdat hijzelf juist nationale ombudsman had willen worden maar zag deze post aan zijn neus voorbijgaan?

Overigens blijkt het steeds vaker dat journalisten nauwelijks of in ieder geval onvoldoende onderzoek doen om een gefundeerd en reëel oordeel te vellen. Dat kun je vooral vaak horen in HET MEDIAFORUM op NPO Radio 1, dat op elke doordeweekse morgen van ongeveer 20 voor 11 tot even voor elven uitgezonden wordt. Vaak blijkt dat de deelnemers aan het forum zich onvoldoende voorbereid hebben op de onderwerpen die ter sprake komen. Details die zo op internet te vinden zijn (vooral op buitenandse kranten-sites als het om internationale zaken gaat) behoren niet tot de bagage van de journalisten. De ware feiten hadden simpelweg opgezocht kunnen worden. Maar nee hoor, er worden meningen verkondigd waarvan dan automatisch aangenomen wordt dat die voorstelling van zaken juist is.

Elke keer blijkt ook hier weer: Nederland is te klein.

Verschijnt binnenkort:

HOE EEN DOMINEESDOCHTER OP EIGEN HOUTJE EUROPA NAAR DE VERDOEMENIS HIELP

Als het Oekraine-referendum voorbij is en het verdrag volledig in werking is getreden, dan pas komen de radarbeelden van de MH17 boven water.

13 januari 2016

De Tweede Kamer stemde voor een nieuwe Kamervoorzitter, de Marokkaanse Nederlandse, of Nederlandse Marokkaanse Khadija Arib van de PvdA. Lees verder.

"De PVV is (...) net zo links als de Socialistische Partij (...). Ze zijn maar op één punt rechts en dat is op de vreemdelingen en de Islam."

Premier Mark Rutte in Buitenhof, 9 januari, 2016.

Klik en ga naar minuut 43