Soundfountain is a multi subject site.
News & Views

BACK

Pagina geplaatst op het www op 23 september 2017

 

 

Kontrollverlust - boek analyseert Merkel's eigengereitheid en de ECB en de Eurokrisis.

Wer uns bedroht und wie wir uns schützen

Het boek van Thorsten Schulte met kritiek op Angela Merkel is een openbaring. Vandaar dat het op de bestseller-lijst van Der Spiegel belandde maar ook geboycot werd door een aantal boekhandels en blijkbaar door Amazon in de tijd voor de Duitse Bondsdag-verkiezingen.

 

Ik heb het boek van Thorsten Schulte "Kontrollverlust" ontvangen en heb het doorgebladerd om een indruk te krijgen en ik ga het vanzelfsprekend lezen! Het is zeer interessant. Het gaat over Angela Merkel die zich niet aan de EU-overeenkomsten van Dublin en Schengen hield en op eigen houtje maar de grenzen openzette onder het motto "Wir schaffen das" waarop Viktor Orbán van Hongarije en nog een aantal leiders zich vanzelfsprekend niet door Angela Merkel de les lieten lezen omdat er van te voren geen overleg in de Europese Unie had plaatsgevonden.

Het boek gaat ook over de afschaffing door de EU van het individu, van de persoonlijke vrijheid precies zoals het in de socialistische en totalitair-socialistische staten en andere dictaturen ging en gaat.

Wie heeft Pim Fortuyn vermoord?
Assad mag nog even aanblijven
Amerikaanse generaal geeft oorzaak waarom Sebrenica viel
Frans Timmermans: Algoritmes van Google en Facebook bedreigen democratie
Minder Minder Minder Criminele Marokkanen
Leiding van het Concertgebouw Orkest heeft geen historisch besef
De anti-Islam sticker van Gert Wilders
Frans Timmermans en de manipulaties van Google en Facebook
Donald Trump gekozen tot 45ste President van de Verenigde Staten
Pim Fortuyn en de computerstoring
Kun je de Koran en de Bijbel met elkaar vergelijken?
Waarom Donald Trump
Burgeroverleg Asielzoekers
MH 17 - Geheimen en Manipulaties
Verkiezingsbrief
Halal-schap Al;bert Heijn met varkensvlees ontheiligd
Bankencrisis en de aandeelhouders van ABN-AMRO

 

Who killed Pim Fortuyn.
The Mess in Syria created by USA
The Burkini Debate
DNC: parents of American Muslim soldier killed in Iraq
True or Fake News - Fabricated Reports on Donald Trump?
How to eliminate Saddam Hussein
Blair should be tried
Turkey and the Elections for the Dutch Parliament March 15, 2017

 

Schulte schrijft o.a. ook over de afschaffing van het fysieke geld (munten, biljetten) waarmee nu nog betaald kan worden. De banken en regeringen zullen er naar streven om in de toekomst alleen nog elektronisch geld toe te staan met behulp van een betaalpas en het bij- en afschrijven op de online bankrekening. Echt geld komt er dan niet meer aan te pas.

Elektronisch geld lijkt modern, maar het is tegen de vrijheid van het (ondernemende) individu gericht. Het maakt de nationale en commerciŽle banken oppermachtig. Ze kunnen bijvoorbeeld een muntsoort devalueren en daar is niets tegen te doen. Thorsten Schulte adviseert daarom echt geld in huis te hebben en/of goud (zilver is nog beter zegt Schulte) te kopen waardoor je voor een deel minder afhankelijk bent van de politiek-economische-maatschappelijke manipulaties. Dat wil zeggen dat de overheid in dat geval rekening moet houden met de mogelijkheid om het te kunnen inwisselen of omwisselen in andere valuata.

Een groot deel van het boek gaat over beurzen, waardepapieren, enz. Zoals gezegd wordt ook het optreden van Bundeskanzler Merkel ontrafelt en bekritiseert. Uiteraard is dat allemaal slecht nieuws voor Mutti Merkel. Gevolg dat het boek geboycot werd want je zou als kiezer maar doorhebben wat er allemaal gaande is.

Kontrollverlust - Wer uns bedroht und wie wir uns schützen - stond na verschijnen al snel op de bestseller-lijst van Der Spiegel en bezette de derde plaats in de categorie "Sachbücher". Omdat het boek de Griekenland-politiek en de vluchtelingenpolitiek van Angela Merkel en de Euro (Frankfurt) en de controversiëele politiek van de EU (Brussel) aanvalt en de politieke manipulaties blootlegt, is het vanzelfsprekend niet welkom. Zeker niet in de weken voor de Bundestagswahlen, de verkiezingen van de Duitse Bondsdag op zondag 24 september 2017. Daarom wordt de tijd gerekt wanneer het boek besteld wordt. Het duurt dan lang voor een besteld exemplaar verzonden wordt omdat het zogenaamd pas over twee weken leverbaar is. Of het was helemaal niet leverbaar. Daarom bestelden velen direkt bij Uitgever Kopp.

"Dieser Titel wird in den Thalia Buchhandlungen nicht pršsentiert". Zie deze link:

https://philosophia-perennis.com/2017/09/12/buchhandel-boykottiert/ft

Te bestellen bij Kopp Verlag

 

Wordt vervolgd!

 

Rudolf A. Bruil, Pagina geplaatst op het www op 23 september 2017.

TOP OF PAGE

This site Copyright 1998-2013 by Rudolf A. Bruil