News & Views - Nieuws & Meningen

 

 

 

Reputatie Merkel in de verdrukking.

Frontal 21 van het ZDF meldt in de uitzending van 8 september, 2020:
Duitsland leverde Duitse wapens gefabriceerd in Turkije aan Alexander Loekasjenko van Belarus.

Door David Levy.
9 september 2020

 

Hoe de dictator aan de geavanceerde wapens uit Duitsland komt is te erg voor woorden! Volgens voormalig ZDF journalist en presentator, de man met de slangenkop, Steffen Seibert, die al sinds enige jaren woordvoerder is van de regering vasn bondskanselier Merkel: "Zur Zeit habe ich keine Unterlagen..."
Pas later kwam de onthulling dat de Bondsregering "sehr genaue Bedingungen um die Genehmigung festlegt für den Ausfuhr deutscher Waffen zu erteilen" en nog meer bla bla bla... Hij heeft geen verdere documenten. Het enige wat duidelijk is dat "er waren strikte voorwaarden aan de levering".

 

In de uitzending komen de fabrikanten niey aan het woord. De fabrikanten zwijgen in alle talen en beantwoorden geen brieven of e-mails. En nu komt de aap uit de mouw: De wapens worden onder licentie door een Turkse wapenfabrikant vervaardigd...in Turkije! De Turkse fabrikant en de regering Erdogan lappen "die strengen Bedingungen der Bundesregierung" aan hun laars. Het Duitse ministerie van Buitenlandse Handel wist ook van niets, dit alles was "streng geheim" en hoe Monitor aan zo'n schat van informatie komt werd niet vermeld. Er moeten lekken in de ministeries zijn...

 

Op 1 februari 2018 berichtte Monitor al dat wapens niet alleen aan Turkije geleverd worden, maar ook aan andere dubieuze leiders. En aan jihadisten. Net zoals toendertijd bekend werd dat Nederland, conform aan de wens van Barack Obama, voor 25 miljoen Euro aan Toyota's, uniformen, wapens, e.d. aan ISIS leverde. Want het semi-seculiere regime van de Alewiet Bashar al-Assad moest immers verdwijnen en plaatsmaken voor de islamitische theocratie inclusief sharia...


Dit is het lijstje met fabrikanten uit 2018: Geweren van "Heckler und Koch", Howitzers met Duitse aandrijvingssystemen van MTU, Unimogs van Mercedes, afgedankte tanks van de Bundeswehr.
Op het lijstje horen dus ook de leveringen aan Belarus te staan, aan Alexander Loekasjenko.

En u maar aktie voeren voor een betere wereld!

9 september 2020

CONTACT


This site Copyright 1998-2018 by Rudolf A. Bruil

 

Wie heeft Pim Fortuyn vermoord?
Assad mag nog even aanblijven
Amerikaanse generaal geeft oorzaak waarom Sebrenica viel
Minder Minder Minder Criminele Marokkanen
Algoritmes van Google en Facebook bedreigen democratie
Leiding van het Concertgebouw Orkest heeft geen historisch besef
De anti-Islam sticker van Geert Wilders
Frans Timmermans en de manipulaties van Google en Facebook
Donald Trump gekozen tot 45ste President van de Verenigde Staten
Pim Fortuyn en de computerstoring
Kun je de Koran en de Bijbel met elkaar vergelijken?
Waarom Donald Trump
Burgeroverleg Asielzoekers
MH 17 - Geheimen en Manipulaties


Basic Design © copyright w3schools.com