Soundfountain is a multi subject site.
News & Views

BACK

Pagina geplaatst op het www op 19-12-2013.

 

 

"De Islam is een leugen, Mohammed is een boef, de Koran is vergif."

 

19-12-2013: De Anti Islam Sticker van Geert Wilders

 

Een aantekening en enkele referenties naar publikaties die u zelf ook wel op internet had kunnen vinden.

De sticker van Geert Wilders refereert aan de groene vlag van Saoedi-Arabië, het land waar altijd over gezwegen wordt, maar dat de fundamentalistische Islam promoot door luxe moskeeën te bouwen in Europa, Amerika en andere Westerse landen. De problemen met de grote moskee in Amsterdam lijken hiermee verband te houden. Saoedi-Arabië voedt op tot de fundamentalistische Islam. Bovendien laat het aanslagen plegen, zoals Jonathan Manthorpe schrijft op World News Information Clearing House.
Referentie

 

Over Saoedi-Arabië mag echter geen slecht woord gezegd worden. Regeringsleiders, politici en staatshoofden zwijgen over bovengenoemde aspecten. En ook de journalisten doen er het zwijgen toe. Want het Midden-Oosten is de navelstreng waardoor het Westen in leven blijft.

Wie heeft Pim Fortuyn vermoord?
Assad mag nog even aanblijven
Amerikaanse generaal geeft oorzaak waarom Sebrenica viel
Frans Timmermans: Algoritmes van Google en Facebook bedreigen democratie
Minder Minder Minder Criminele Marokkanen
Leiding van het Concertgebouw Orkest heeft geen historisch besef
De anti-Islam sticker van Gert Wilders
Frans Timmermans en de manipulaties van Google en Facebook
Donald Trump gekozen tot 45ste President van de Verenigde Staten
Pim Fortuyn en de computerstoring
Kun je de Koran en de Bijbel met elkaar vergelijken?
Waarom Donald Trump
Burgeroverleg Asielzoekers
MH 17 - Geheimen en Manipulaties
Verkiezingsbrief
Halal-schap Al;bert Heijn met varkensvlees ontheiligd
Bankencrisis en de aandeelhouders van ABN-AMRO

 

Who killed Pim Fortuyn.
The Mess in Syria created by USA
The Burkini Debate
DNC: parents of American Muslim soldier killed in Iraq
True or Fake News - Fabricated Reports on Donald Trump?
How to eliminate Saddam Hussein
Blair should be tried
Turkey and the Elections for the Dutch Parliament March 15, 2017

 

In 1933 werd een overeenkomst gesloten tussen de Verenigde Staten van Amerika en Saoedi-Arabië over de levering van olie aan de USA en over de veiligheid in de Golf-staten. Amerika krijgt voorrang bij de levering van olie. En als er orde op zaken gesteld moet worden in de Arabische wereld om dat belang te verdedigen, dan kan de VS de noodzakelijke legereenheden op Saoedi-Arabisch grondgebied stationeren en de praktische strategie gaan plannen en uitvoeren.
Referentie


N.B. De oorspronkelijke verwijzing naar het Foreign Policiy Research Institute bleek enige tijd na het plaatsen van dit artikel niet meer te werken. Daarom is een link geplaatst naar de pagina die de timeline geeft van de ontwikkeling van de relatie USA-Saoedie-Arabië.

 

Het aspect van de veiligheid en het beheersen van de stabiliteit in het gebied van de Golfstaten is sinds het einde van Wereldoorlog II steeds belangrijker geworden. Het recentste voorbeeld geldt Irak. Saddam Hoessein - eens een geallieerde van de US - ging een bedreiging vormen voor de VS. Het pact tussen de USA en Saoedie-Arabië zou in gevaar kunnen komen. Daarom moest de Irakees geëlimineerd en werd Irak uiteindelijk vernietigd. De uitspraak die door menig Amerikaan gebezigd werd (ook door de moeder uit Texas die zojuist haar zoon in de oorlog verloren had) en luidt: "George W. Bush makes the country safe", die uitspraak is zo gezien correct.

 

Het is niet zonder betekenis dat Geert Wilders de vlag van Saoedi-Arabië als basis voor zijn sticker heeft genomen, zo is aan te nemen. Dat veel schrijvers van reacties op de website van De Telegraaf van 20 december 2013 van die betekenis niet op de hoogte zijn, komt mede door het ontbreken van kennis. Die kan vergroot worden door het raadplegen van Wikipedia. Of kijk bijvoorbeeld deze uitzending van 'Panorama' van de BBC (November 2010).

N.B. De link naar de Panorama uitzending was enige tijd niet meer werkend omdat de film van YouTube is verwijderd. De reden was het Copyright. Het is mogelijk dat het een andere reden betreft. De titel is: "British Schools, Islamic Rules". De toelichting bleef wel staan: "Investigation which uncovers disturbing evidence that some Muslim children are being exposed to extremist preachers and fundamentalist Islamic groups. We also expose the part-time schools where hate is on the curriculum. The programme asks why school inspectors have missed the warning signs and examines the impact this could have on young Muslims' ability to integrate into mainstream British life." Maar een paar maanden later werkte de link weer.

De voorlichting die de Publieke Omroep en "de commerciëelen" ten aanzien van dit wereldprobleem geven is gebrekkig, is te mager. Eigenlijk geven ze bewust helemaal geen voorlichting, geen inzicht. Want dat vraagt een kritische opstelling. Voor informatie moet op BBC World, en tot op zekere hoogte op het ZDF en de ARD, en ook TV5, afgestemd worden.Overigens wilde De Telegraaf extra olie op het vuur gooien door het woord "crimineel" (Mohammed is een crimineel) te hanteren in plaats van "boef" (Mohammed is een boef) zoals Wilders aangaf."

 

De Islam is een leugen", zegt Wilders. De leugen is dat beweerd wordt dat door de islamieten dezelfde god aanbeden wordt waarin ook de Christenen en aanhangers van nog een stel religies geloven. Dat Christenen in Moslim-landen vermoord dienen te worden is met die bewering in tegenspraak. Als je in dezelfde god gelooft hoef je toch in een Christen niet je tegenstander te zien, in ieder geval niet vanwege zijn geloof. We weten hoe het de Kopten in Egypte vergaat. De 2.000.000 Christenen die in Syrië wonen en onder Assad de volledige vrijheid genieten om hun geloof te belijden, die kunnen wat dat betreft hun borst wel natmaken voor wat nog meer volgen gaat.

 

De tweede leugen - zegt Wilders - is dat je direct naar het paradijs gaat als je als martelaar sterft (door je bijvoorbeeld op te blazen). Geen weldenkend mens en geen gematigde moslim mag dit dan wel of niet geloven, maar zal er niet naar handelen door zelfmoord te plegen. De conservatieve moslim gelooft het wél als hij van jongs af aan met deze belofte geindoctrineerd wordt. In die leugen ligt meteen het vergif opgesloten.
Lees CBN News Referentie

 

Mohammed is een boef, zegt Wilders.
Referentie

De fout die Wilders maakt is dat hij onvoldoende uitlegt waarom hij de Saoedi-Arabische vlag als basis nam en hij heeft zijn stelling niet of in ieder geval onvoldoende toegelicht. Ik kan de juistheid van deze bewering echter op het moment dat ik dit schrijf niet verifiëren of dat zo is aangezien de website van de pvv onbereikbaar is, mogelijk vanwege het hoge aantal bezoekers.

N.B. De verwijzingen naar websites zijn willekeurig. Er staan ontelbare pagina's op het web in verband met de beweringen van Geert Wilders, van voor en tegenstanders. Enkele referenties zijn door mij later veranderd omdat ze niet meer werkten omdat pagina's van het web verdwenen waren.

The article in English on http://sheikyermami.com/

 

Toegevoegd op 18 juni 2017:

Australische Imaam zegt dat de Islam zich moet hervormen.

 

 

 

Toegevoegd op 28 mei 2014:

Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans reisde snel af naar Saoedie-Arabië om de schade voor het Nederlandse bedrijfsleven te minimaliseren.

Lees ook het bericht in Mail Online over Ali Mohammed al-Nimr die ter dood veroordeeld is en ter dood gebracht zal worden door onthoofding waarna zijn lichaam gekruisigd zal worden en 3 dagen tentoongesteld zal worden.

En teken in ieder geval ruimschoots vóór 25 maart 2016 de petitie.

Rudolf A. Bruil, Pagina geplaatst op het www op 19-12-2013.


Dit is de korrekte vertaling in het Duits:

TOP OF PAGE

This site Copyright 1998-2013 by Rudolf A. Bruil