News & Views - Nieuws & Meningen

 

17 april, 2020

 

The Epoch Times geeft een Beangstigend Beeld van het Hoe en Waarom van Covid-19.

 

Toen begin januari van dit jaar de eerste berichten verschenen waarin gemeld werd dat er een nieuw virus was gesignaleerd en dat het uit China afkomstig was, toen dacht ik onmidellijk aan een WMD oftewel een "Weapon of Mass Destruction".

 

Je kunt niet zomaar met een dergelijke term aan komen zetten zonder dat er substantieel bewijs is. Echter, gezien de beroering die al lang geleden is ontstaan in verband met het tekort van de Verenigde Staten van Amerika op de handelsbalansen met allerlei landen, de Europese Unie en vooral China, en de drastische onderhandelingstaktiek die President Donald Trump van meet af aan hanteerde, zou het best zo kunnen zijn dat er op deze manier, via een virus, revanche werd genomen.

Toen ook bekend werd dat in Wuhan in de provincie Hubei, het staatslaboratorium is gevestigd, zou je kunnen denken dat het virus daar losgelaten was. Opzettelijk? Per ongeluk?

Daarna kwamen de berichten over een zogenoemde "wet market" in Wuhan waar het virus vandaan zou komen. Zodoende dacht men de oorzaak gevonden te hebben, want op die natte markt ging het er nogal onhygiŽnisch aan toe. Bovendien zou er naast ander wild gedierte ook in vleermuizen gehandeld worden. Vleermuizen schijnen dragers te zijn van corona virussen. De staat - de Communistische partij van China, de CCP - had namelijk lang geleden de "produktie" van runderen, varkens, schapen, en dergelijke naar zich toegetrokken. Dat liet de boeren alleen nog maar de handel in exotische dieren over.

 

Het is inderdaad een gemanipuleerd virus, gemanipuleerd door mevrouw Shi Zhengli van het Wuhan Laboratorium. Je vraagt je ook af wat de bedoeling is van de hele excercitie. President Trump straffen? Nog meer globalizering bereiken waar Henry Kissinger - lid van de Bilderberg Groep - meteen over begon te praten.

 

Persoonlijk denk ik niet dat het de bedoeling was het virus wereldwijd te verspreiden maar dat het per ongeluk naar buiten is gekomen. Kan ook zijn dat het moedwillig weer op de markt terecht kwam, meegenomen door een medewerker van het lab die ontslagen was en zo wraak wilde nemen.

Het is precies zoals Steve Bannon zegt in zijn interview: China's Communistische Partij wil de wereld domineren en die is verantwoordelijk. Onze strategie moet in de afbraak van de communistische partij resulteren. China moet gestraft worden. Wij moeten daarom opkomen voor onze democratieŽn. En China moet betalen.

 

Bekijk meerdere video's van The Epoch Times.

 

==================================================================

Samenvatting van de inhoud van de video die ik op 12 april aan vrienden en bezoekers van mijn pagina's toestuurde.

Ik heb de strekking van de video van The Epoch Times in het kort in het Nederlands samengevat.

Op de Wuhan vismarkt waar het virus vandaan zou zijn gekomen worden geen vleermuizen verhandeld. In november 2019 vonden de eerste menselijke infecties plaats. Het virus dat over de wereld verspreid werd kwam in zijn huidige vorm niet rechtsreeks van de markt, alhoewel het oorspronkelijke virus wel eerder op de markt aanwezig was. De Chinese overheid heeft de informatie over de epidemie tegengehouden. Pas op 20 januari werd een klein deel van de gang van zaken bekend.

In 2018 waren er in Zhoushan (duizenden mijlen van Wuhan verwijderd) coronavirussen die afkomstig waren van vleermuizen. Al sinds 2007 wordt er onderzoek gedaan naar de coronavirussen en wordt daarover ook gepubliceerd. Het 'spike eiwit' van die virussen heeft geen effect op/in de mens want het kan niet door het cel-membraam dringen en de cel ziekmaken en vernietigen. Het nieuwe coronavirus evenwel dringt binnen bij de mens, dus dringt wél door de celwand heen. Het werd daartoe gemanipuleerd!

Het openbaar maken van onderzoeksresultaten werd door de overheid verboden. Onderzoekster Shi Zhengli is opgegroeid in het Wuhan Instituut voor Virologie. Al vanaf 2003 vindt daar onderzoek plaats. Ze veranderde het virus op zo'n manier dat het zonder gastheer/tussenpersoon (waar het gemuteerd wordt) kan overgaan op de mens. Uiteindelijk werden er door haar artikelen geschreven voor publicatie in 'Nature' en 'The Lancet'. Het virus verspreidde zich naar andere landen. Bijvoorbeeld via postzendingen van "monsters" naar wetenschappers die de bevindingen van Shi Zhengli wilden bestuderen. Het toont aan dat het virus niet werd gegenereerd via een natuurlijke overdracht, maar dat het uit een laboratorium-omgeving is voortgekomen. In Shanghai gaf Shi Zhengli een thematoespraak met als titel "Studies over het coronavirus van de vleermuis en zijn kruisbesmetting".

Financiering in de VS van het onderzoek naar coronavirussen werd op 16 oktober 2014 door Obama stopgezet omdat er al gegevens uit China (Shi Zhengli) beschikbaar waren. Shi Zhengli nam van het HIV-virus het deel over dat het immuunsysteem aanvalt en plante het in het coronavirus. Het ging dus om de uitvinding van een virus dat de mens kon besmetten. Maar waarom zou je dat doen? Is het een wapen? Omdat je dan voor jezelf een vaccin kunt ontwikkelen waar anderen geen toegang tot hebben of in ieder geval met een tijdsvertraging? Toen het virus zich verspreidde, kondigde Shi Zhengli aan dat het virus van de natte markt kwam. Uiteraard om te verhullen dat het een virus was dat gemanipuleerd was in het laboratorium.

R.A.B.

 

TERUG

 

CONTACT


This site Copyright 1998-2020 by Rudolf A. Bruil

 

Wie heeft Pim Fortuyn vermoord?
Assad mag nog even aanblijven
Amerikaanse generaal geeft oorzaak waarom Sebrenica viel
Minder Minder Minder Criminele Marokkanen
Algoritmes van Google en Facebook bedreigen democratie
Leiding van het Concertgebouw Orkest heeft geen historisch besef
De anti-Islam sticker van Geert Wilders
Frans Timmermans en de manipulaties van Google en Facebook
Donald Trump gekozen tot 45ste President van de Verenigde Staten
Pim Fortuyn en de computerstoring
Kun je de Koran en de Bijbel met elkaar vergelijken?
Waarom Donald Trump
Burgeroverleg Asielzoekers
MH 17 - Geheimen en Manipulaties