News & Views - Nieuws & Meningen

Nieuws & Meningen 2020

 

 

 

21 november 2020

Wat deed de CEO van Pfizer?
Dit is wat ik gisteren las:

De CEO van Pfizer heeft na de aankondiging dat het vaccin klaar is en effectief, voor $ 5,6 miijoen zijn Pfizer aandelen verkocht. Hij heeft geen aandelen meer als de beursnotering stijgt. Maar hij heeft ook geen aandelen meer als blijkt dat het vaccin niet deugt of dat er complicaties optreden of er doden vallen en de notering keldert. Tel uit je winst. Zie Global Research.

 

9 november 2020

President Trump en de Uitslag van de Verkiezingen

Ten Eerste: President Elect?
Ten Tweede: Er is fraude gepleegd
Ten Derde: Hulp aan de Palestijnen
Ten Vierde: De 'naratives'
Ten Vijfde: De rol van de media en van Big Tech.

Lees Verder

 

23 oktober 2020

Het Debat tussen Trump en Biden op donderdag 22 oktober was iets geregelder dan het eerste, alhoewel de moderator, de journaliste Kristen Welker zelf vaak interrumpeerde, vooral in de antwoorden die Trump gaf.

Een paar onderwerpen:

De beschuldiging van Joe Biden dat de kinderen die van ouders werden gescheiden in kooien werden gehuisvest. En dat er nu meer dan 545 kinderen niet met hun ouders herenigd kunnen worden.

Terecht stelt President Trump dat de kooien door de Obama-regering gebouwd werden, dat de kinderen niet altijd met ouders maar met vaak dubieuze begeleiders naar Amerika werden gebracht. Vaak zijn de ouders al weer terug naar hun eigen land. Conclusie: De kinderen die niet herenigd kunnen worden is een klein deel van de duizende kinderen die de zuidgrens van de VS passeerden. Het waren er in 2019 zoal 76.000 die niet begeleid werden en probeerden de VS binnen te komen. De aantallen zijn per jaar verschillend. Maar 545 kinderen die niet met de "ouders" herenigd kunnen worden is een 'verwaarloosbaar' aantal. Bovendien was het de wet dat de ouders eerst door medewerkers van ICE (US Immigration and Custom Enforcement) na de grensoverschrijding ondervraagd moesten worden. Zolang bleven de kinderen in de Obama-kooien.

Joe Biden wil het minimumloon verhogen naar $15.

Nu bedraagt het $ 7,25 per uur. Dat is het laagste minimumloon. Maar er zijn verschillen. Trump zegt terecht dat het stellen van het minimumloon op $ 15 aan de afzonderlijke staten overgelaten moet worden, zoals het nu al gebeurt. $15 kan veel bedrijven, vooral kleine ondernemingen, de kop kosten.

Trump zegt dat Joe Biden in verschillende landen geld ontving. Zelfs Joe's broer kreeg geld van Irak. En hijzegt dat zoon Hunter Biden geld ontving van de burgemeester van Moskau, en in Oekraine liet hij zich fors betalen door de energie-maatschappij Burisma omdat Hunter lid werd van de raad van toezicht van die maatschappij. Hunter kreeg ook nog eens 1,5 miljard van China.

Joe Biden geeft geen antwoord op de aantijging dat hij zich verrijkte in Irak, inzake zijn bemoeienissen in Oekraine, enzovoort. In het eerste debat had hij al de beschuldiging aan het adres van zoon Hunter ontweken door in plaats van Hunter het over zijn overleden zoon Beau uit te wijden die in Irak had gediend. Nu ontwijkt hij de kwestie opnieuw en geeft geen antwoord op de aantijgingen maar zegt "Het gaat niet over mijn familie. Het gaat over uw familie", zegt hij terwijl hij met de vinger naar de camera gebaart.

Volg het Debat.

 

 

9 oktober 2020

Gouverneur Whitmer geeft Donald Trump de schuld in plaats van zichzelf en haar eigen Democraten...

Het NOS-journaal toonde de Gouverneur van Michigan, Gretchen Whitmer, die de pers informeerde dat haar ontvoering door een groep 'white supremacists' was verijdeld. De aspirant ontvoerders waren kennelijk gesterkt hun aktie uit te voeren omdat President Trump neo-Nazi's en andere extreem rechtse groeperingen niet veroordeeld heeft volgens de democraten en daarom de oorzaak was van het complot om haar te ontvoeren.

Zeg Gretchen (en ook het NOS-journaal) het zit echt een beetje anders. Terwijl jouw democraten het verhaal blijven herhalen dat Donald Trump de blanke supremacisten en neo-Nazi's niet veroordeelde, was er een groep mensen die verkeerd geïnformeerd was. Er was hen telkens weer verteld dat Trump een racist is en extreem rechts steunde. Dat bleven ze geloven. Die 'voorlichting' maakte dat ze jou, Gretchen, wilden gaan ontvoeren. Dat is nou precies een voorbeeld van een verschijnsel dat we het boemerangeffect noemen. Je bent zelf het slachtoffer geworden van de herhaling van de verkeerde informatie. Hier is wat Donald Trump werkelijk zei over blanke nationalisten, neonazi's, en over het Charlottesville-incident:

"I'm not talking about neo-Nazis and the white nationalists, because they should be condemned totally - but you had many people in that group other than neo-Nazis and white nationalists, okey? And the press has treated them absolutely unfairly. Now, in the other group also, you had some fine people, but you also had troublemakers and you see them come with the black outfits and with the helmets and with the baseball bats - you had a lot of bad people in the other group too."

https://gellerreport.com/2019/08/trump-owns-biden.html/
https://www.factcheck.org/2020/02/trump-has-condemned-white-supremacists/

 

5 oktober 2020

Marietje Schaake (D66) vertelt in het 8 uur journaal dat President Trump leugens vertelt als hij de Democraten beschuldigt dat ze zijn campagne ondermijnen.

Ja Marietje, weet je dan niet dat het recent is voorgekomen dat stembiljetten ergens in een greppel terecht zijn gekomen in plaats van op het stembureau? Ze werden bij toeval ontdekt. En weet je niet dat er overleden mensen op het adres van hun kinderen - waar ze aan het eind van hun leven ingeschreven stonden - een stembiljet toegestuurd krijgen dat gemakkelijk door de tegenpartij verkeerd gebruikt kan worden?
Daarom zegt Donald Trump dat in geval kiezers per post hebben gestemd toch nog naar het stembureau zouden moeten gaan om te checken of hun stem werkelijk en ook juist genoteerd staat. Zoek het maar op. Of laat je eens voorlichten in plaats van de narrative die dagelijks door de NPO gedebiteerd wordt te herhalen.

 

30 september 2020

Het Eerste Presidentiële Debat tussen President Trump en Vice President Joe Biden geleid door Chris Wallace.

 

18 september 2020

Nederland wil Syrië vervolgen (i.c. president Bashar al-Assad) vervolgen om alsnog de levering van 25 miljoen Euro aan hulpgoederen aan verzetsgroep al Nusra en andere rebellen te rechtvaardigen.

Minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok kondigt aan dat Nederland de Syrische staat (in feite dus president Bashar al-Assad) wil gaan vervolgen vanwege de gifaanvallen op de eigen burgers. Dat is in feite een boodschap aan het Nederlandse volk. Want als er meer kritiek op het handelen van de Nederlandse regering (kabinet Rutte) naar voren zou komen, heeft de Nederlandse staat zich op voorhand ingedekt.
In OP1 legt minister Blok het uit. De minister had graag gezien dat Assad in Den Haag voor het Internationale Gerechtshof gedaagd zou worden. Maar dat kan niet, want Syrië heeft het strafhof niet erkend. Claudia de Brey en de presentator van OP1 spreken hun bewondering uit over dit initiatief en suggereren daarmee de juistheid van dit besluit. Maar waarom doet Nederland dit nu, in september 2020?

De boodschap is in feite deze: Nederland leverde voor 25 miljoen Euro aan geld en goederen (waaronder 300 Toyota's) aan de rebellen die tegen Bashar al-Assad vochten. Of die hulp alleen bij al Nussra of ook bij Isis terecht kwam is in dit verband minder belangrijk. Er werd geleverd in het kader van de politiek van Barack Obama.

Normaal zou je zeggen dat het kleine Nederland een te grote broek aantrekt. Maar in dit geval heeft het de sterke bijsmaak van gewiekstheid. De mogelijkheid bestaat dat de Nederlandse staat nog aangeklaagd wordt voor het doen van genoemde levering! Eventueel door het eigen parlament. En dat Nederland zelf voor het Internationale Gerechtshof gedaagd zou worden. De aanval is de beste verdediging!
Syrië en Bashar al-Assad
Trouw van 10 september 2018

 

18 september 2020

Minister Ferd Grapperhaus betaalt de Corona Boete van Euro 390

Je snapt het wel waarom nu Grapperhaus een boete krijgt en een aantekening krijgt zodat hij een strafblad heeft.
De overheid heeft na ampel beraad dit besloten om de als maar sterker wordende kritiek te doen verstommen. De huichelaars.

 

13 september 2020

Nu.nl meldt dat een tweet van Donald Trump, 45ste President van de Verenigde Staten, door Twitter is verwijderd. De Donald zal wel in de fout gegaan zijn

En waarom is die tweet verwijderd? Omdat Trump zou oproepen tot het plegen van fraude, zo schrijft Nu.nl. En het merendeel van de commentaren keuren Trump's tweet ook af omdat die inderdaad zou aanzetten tot het plegen van fraude.

Trump's tweet:

-----------------------------------------------------------
NORTH CAROLINA: To make sure your Ballot COUNTS, sign & send it in EARLY. When Polls open, go to your Polling Place to see if it was COUNTED. IF NOT, VOTE! Your signed Ballot will not count because your vote has been posted. Don’t let them illegally take your vote away from you!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 12, 2020
-----------------------------------------------------------


De democraten zijn gewiekst. Er zijn proeven gedaan met het stemmen per post (Mail in Voting) en daaruit is gebleken dat hele dozen post met stemmen niet aankwamen of ergens waren achtergehouden. Ook kregen (natuurlijk vooral democraten) die overleden waren nog een stembiljet naar hun aardse adres gestuurd, of naar het adres van hun kinderen waar ze de laatste tijd ingeschreven stonden. Dan kunnen de kinderen dat biljet gebruiken en een extra stem op de seniele Biden uitbrengen, of liever gezegd op Kamala Harris die Biden opvolgd (want dat is de bedoeling) zodra hij helemaal dement is of erger.

Hier slechts één geval van gesignaleerde fraude bij het stemmen!

 

De Black Lives Matter beweging, bestaande uit puberende jeugd en zwartgemaskerde Antifa-millennials, is in feite anti-black. De jongere die zich tot die beweging van demonstranten rekent, zet zichzelf op verlies, loopt niet alleen een achterstand op, maar bevestigt in feite het imago waar het vanaf wil. Veel rijkelui's kinderen bevinden zich onder de demonstranten, en dat niet alleen in Amerika waar ze plunderen en brandstichten. Eigenlijk rebelleren ze tegen de ouders, die hen alles gegeven hebben en van hen "spoiled brats" hebben gemaakt. En ze rebelleren tegen "de maatschappij" die hen de platforms en internetmogelijkheden gegeven heeft. Het is de jeugd in het algemeen. Ze hebben alles: twitter, facebook, instagram, etc. En ze leven in hun eigen wereld zonder een geldig fundament. Het fundament wat ze hebben wordt gevormd door de Main Stream Media, door geruchten, door "van horen zeggen", en door de berichten van soortgenoten op hun platsforms. Dat is brainwashing. De generatie van hun ouders stamde af van 68-ers, van Flower Power, die de opvoeding van hun kroost hebben verknald, door het kind met het badwater weg te gooien.

 

9 september 2020

Reputatie Merkel in de verdrukking.

Frontal 21 van het ZDF meldt in de uitzending van 8 september, 2020:
Duitsland leverde Duitse wapens aan Alexander Loekasjenko van Belarus.
Lees verder.

 

4 september 2020

Jan Roos schreef een column in De Dagelijkse Standaard met als kop: Trump wint met historische zege straks groots van verwarde bejaarde Biden

We hopen inderdaad dat Trump weer gaat winnen. Als hij verliest dan krijgen we het moeilijk. Trump is de verdediger van de vrijheid van de mens, van het individu. En: hij is tegen de globalisering waar Soros, de Bilderberg groep, het World Economic Forum, Bill Gates, en een paar andere arroganten juist voor zijn. Lees verder.

 

25 augustus 2020

Het Moeras van het CDA

Toen de corona-wet gepresenteerd werd in de 2e Kamer, toen wilde de Kamer met een deel van de wet niet akkoord gaan omdat het de overheid te veel macht gaf en dan zou Nederland meer op de Niederländische Demokratische Republik met hamer en sikkel gaan lijken. In een flits zagen we toen het teleurgestelde gezicht van Hugo de Jonge. Hij had namelijk de "redder des vaderlands" inzake COVID-19 willen zijn, voor nu en voor de geschiedenis en hij had dan veel macht willen uitoefenen als eerste stap naar het premierschap wat hij ambiëert.

Niet lang daarna werden de verkiezingen voor het leiderschap van het CDA gehouden. Naast Hugo de Jonge meldden zich ook Mona Keijzer en Pieter Omtzigt als kandidaten aan.
De ambitie van Hugo de Jonge stond nog recht overeind. Dus dit was de kans om alsnog te winnen en macht en aanzien te verwerven. Het stond praktisch al bijvoorbaat vast dat De Jonge het leiderschap zou verwerven, want hij had zo z'n best gedaan in deze COVID-19 tijd, alhoewel Jan Dijkgraaf hem als moordenaar wegzette, u weet wel, Jan Dijkgraaf, de genius achter 'Briefje van Jan'.

Wie goed nadacht wist al meteen dat Hugo op voorhand niet zo maar zou winnen, tenzij... tenzij er in het moeras van het CDA machtige manipulatieve elementen aan het werk zouden gaan om de uitslag van de verkiezing naar hun hand te zetten. Zo gezegd, zo gedaan.
Het vervelende echter was dat nu uitgerekend de vrouw van Pieter Omtzigt een bevestiging van haar stem ontving waarop stond dat ze op Hugo de Jonge had gestemd en niet op haar man (wat ze wel gedaan had). Als zoiets één maal gebeurt, dan moet dat vaker voorgekomen zijn. Dat is een logische gedachte. Elk nadenkend mens telt op z'n vingers na dat er meer onregelmatigheden vermoed moeten worden. Elk nadenkend mens zal daarom besluiten dat de verkiezingen over moeten. Maar kun je van Hugo de Jonge en nog een stel CDA-ers aannemen dat hij en zij weldenkende mensen zijn. Dat is de kwestie. Want bij voorbaat werd door partijvoorzitter Ploum meegedeeld dat er aan de uitslag van "Hugo de Jonge heeft gewonnen" niet getwijfeld wordt.

 

3 augustus 2020

Nancy Pelosi vindt 't niet leuk dat Dr.Fauci de waarheid vertelt:

Bekijk deze korte video.
Op 1 februari 2020 vaardigt President Trump een inreisverbod voor China uit.
29 februari: reisbeperkingen voor wat betreft Iran, en geadviseerd wordt niet naar Noord Italië en Zuid Korea te reizen.
11 maart: President Trump kondigt per onmiddellijk een inreisverbod af voor reizigers uit Europese landen.
14 maart: die reisbeperking wordt uitgebreid met het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

 

30 juli 2020

De Hydroxychloroquine Discussie

U heeft natuurlijk de berichten gezien en op vele sites de commentaren gelezen op de persconferentie van de 'Frontline doctors' en wellicht ook de video gezien die door Facebook, YouTube en ook Vimeo gecensureerd werd. Heeft u de video niet hezien? Vanaf ongeveer 5 minuten in de video geeft Dr. Stella Immanuel - oorspronkelijk uit Nigeria - een indrukwekkend feitenrelaas. Vergeet niet in alle discussies dat het gaat om hydroxychloroquine + zink + zithromax. Het is de vraag of de commentatoren daar echt wel voldoende rekening mee houden. Dr. Immanuel heeft veel patiënten genezen.

Prager University schrijft dat de video in de korte tijd dat die beschikbaar was 15 miljoen kijkers had.

Maar de video werd van YouTube verwijderd vanwege de verkeerde informatie. U weet wel: hydroxychloroquine.

Gelukkig is de persconferentie van de American Frontline Doctors toch nog te zien, maar nu op Bitchute. Hij staat hier!

Het is niet aan te nemen dat men op zoek is naar een beter medicijn, anders hadden we daarover veel vernomen.

Het is de bedoeling dat de wereldbevolking gedecimeerd wordt. Dat schijnt het doel te zijn van de Bill & Melinda Gates Foundation.
Overigens moeten Nederlandse artsen zich conformeren aan de zienswijze van het RIVM. Dat moet wel anders ben je persona non grata en dat kan 'einde carrière' betekenen.

 

20 juli 2020

750 Miljard naar de Zwakke Landen

Waarom de onderhandelingen in Brussel over de 750 miljard aan de noodlijdende corona-landen zo moeilijk verlopen is de vrees van Mark Rutte dat door het doneren van veel geld zonder voorwaarden Europa beschouwd kan worden als een federatie waarbij de sterke landen de zwakke landen gaan steunen, niet één maal maar meerdere keren en dan is het hek van de dam. Dan wordt Europa de federatie die met de invoering van de Euro van meet af aan Wim Kok en Helmut Kohl voor ogen stond. En daar wil premier Mark Rutte niet aan toegeven. Want dan is het gedaan met onze souvereiniteit.

Toegevoegd op 22 juli 2020:

Derk Jan Eppink over Europa, de transfer-unie.

 

10 juli 2020

www.skipr.nl meldt op 10 juli 2020:

Nederlandse Zorgautoriteit:
Ruim 5500 lege bedden in verpleeghuizen

"Door de coronacrisis zijn duizenden verpleeghuisbedden leeg geraakt en gebleven. Inwoners overleden mede door het coronavirus en vrijgekomen plekken werden amper opgevuld. Want ondanks de leegblijvende bedden, dijen wachtlijsten verder uit, stelt de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa)."

Totaal aantal doden in Nederland is 6,137 volgens Worldometers. Daaruit zou blijken dat de meeste slachtoffers van corona in de verpleeghuizen zijn gevallen.

Zie deze aflevering van Cafe Weltschmerz over "Het vaccin, een utopie: Pierre Capel en Ramon Bril"

 

4 juli 2020

President Trump geeft Geschiedenisles

In zijn toespraak aan de vooravond van The Fourth Of July, Independence Day, op Mount Rushmore vertelt President Donald Trump over de belangrijke presidenten van het begin van de jonge Vernigde Staten van Amerika waaronder een afstammeling van de immigrant Rosenfelt uit Nederland afkomstig: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt, en Abraham Lincoln.

 

Geplaatst op 22 juni 2020

Johan Derksen en Veronica Inside en Akwasi Owusu Ansahi

20 jaar geleden komt op de sportschool een Surinaamse jongeman naar me toe en zegt "ik heb een boek gelezen, Bloed aan de Klomp." Ik weet waar hij naartoe wil, de slavernij! Ik zeg hem dat ik niet verantwoordelijk ben voor wat mijn voorouders eeuwen geleden hebben gedaan en dat het best mogelijk is dat mijn voorouders helemaal niet in Nederland woonden en Hugenoten waren in Frankrijk. Bovendien is uitgezocht dat Nederland maar 6 tot 8 procent aandeel heeft gehad in de totale slavenhandel, wereldwijd.
Dat Johan Derksen in de bewuste Veronica Inside uitzending vraagt of de zwart geschminkte man soms Akwasi is heeft met hetzelfde te maken. Akwasi behoort tot de Ashanti en zijn voorouders waren slavenhandelaren die de zeer donkere Afrikanen gevangen namen en aan de Hollandse slavenhandelaren verkochten. Daarom stelde Johan de vraag.
De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet.

 

Geplaatst op 20 juni 2020

Rechtbank Oordeelt: Boek van John Bolton kan verschijnen.

De rechter in Amerika heeft geoordeeld dat het boek van John Bolton mag verschijnen. Zijn argument is dat er al 120.000 exemplaren in het land zijn verspreid. En dan heeft het geen zin om de verschijning te verbieden/tegen te houden.

Een paar jaar geleden werd John Bolton verschillende malen uitgenodigd in praatprogramma's op de Duitse telelvisie voordat hij National Security Advisor in Het Witte Huis werd. In die uitzendingen bleek dat de man weinig souplesse en inlevingsvermogen heeft, over weinig diplomatieke gaven beschikt. Toen President Donald Trump hem tot National Security Advisor benoemde vroegen enkele insiders zich al af of dat wel een goede beslissing was. Bolton was immers ook al ontslagen door George W. Busch en ook door Barack Obama. Dat had een waarschuwing voor Trump moeten zijn.

Na zijn ontslag nam John Bolton wraak door het een en ander op te schrijven en te publiceren in een boek met de titel The Room Where It Happened. Hij wilde wat hij in gesprekken met de 45ste President had opgestoken en hoe de gesprekken verliepen naar buiten brengen om zijn eigen functioneren te rechtvaardigen.

 

Geplaatst op 14 juni 2020

COVID-19 Pandemie is Opgelegd Pandoer.

Wie zitten er achter de verspreiding van het corona-virus? Het duivelse spel van besmetting, immuniteit, de Wereld Gezondheids-Organisatie, de regeringsleiders, het vaccin. Wouter Raatgever deed AANGIFTE op het politiebureau tegen Hugo de Jonge, Jaap van Dissel, etc.

Bekijk deze video vóór dat die ook verwijderd wordt.

 

Geplaatst op 12 juni 2020

Michael Moore presents 'Planet of the Humans', geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Jeff Gibbs, was van YouTube verwijderd maar is weer enige tijd alsnog te zien.

Planet of the Humans' is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Jeff Gibbs. De film kreeg zijn wereldpremière op het Traverse City Film Festival in juli 2019. Hij werd gepromoot door Michael Moore, die de uitvoerend producent was. Moore heeft de film op 21 april 2020, de vooravond van Earth Day, op YouTube uitgebracht. Maar na een maand, zoals aangekondigd werd, verwijderd. Nu is de documentaire weer terug. Ga 'm zien in z'n geheel of prik in de docu op verschillende momenten.

What is needed to make solar panels
What biomass actually is
Example Michigan
The profit

 

3 juni, 2020

Minister laat zich niet door Charles Groenhuijsen pootjehaken.

"Heb je dit gezien?" zou Margriet zeggen:
Charles Groenhuijen vraagt nadrukkelijk in OP1 van 3 juni aan Minister Stef Blok wat hij vindt van het optreden van Donald Trump. Stef Blok antwoord dat het aan de Amerikanen zelf is om daarover een oordeel te hebben. Maar toch houdt Groenhuijsen aan en de camera blijft lang op hem gericht als hij de vraag nogmaals aan de minister stelt. De minister antwoordt wat uitgebreider maar loopt niet in de door Groenhuijsen gezette val. De Amerika-expert wilde kennelijk naast de minister even een faux pas te laten maken (de regering dus) ook de Amerikaanse president als falend wegzetten. Dat is aan de gezichtsuitdrukking van Charles te zien. Maar daar leent Stef Blok zich niet voor. Gelukkig maar. Overigens: Wist Groenhuijsen dan niet dat de president de natie had toegesproken? Of wilde hij dat niet weten!

 

24 mei, 2020

1 Vandaag zoals zo vaak weer suggestief.

Een Vandaag meldt na het 6-uur-journaal dat de toestand met betrekking tot het coronavirus in Amerika zeer slecht is. Amerika, zo wordt gemeldt heeft een derde van alle coronadoden van de héééle wereld.

Een blik op Worldometers op dat tijdstip geeft voor Amerika 98.825 doden. De USA heeft naar boven afgerond 331 miljoen inwoners. Om de ernst van de Amerikaanse situatie aan te tonen en te vergelijken moet je dus een land of een paar landen vinden die ook rond de 98.825 doden hebben.

We nemen een paar Europese landen die samen in de buurt komen van het Amerikaanse aantal. We nemen Spanje (29.678 doden), het Verenigd Koninkrijk (36.793 doden) en Italië (28.678 doden). Samen zijn dat 95.149 doden. Dat aantal komt aardig in de buurt van de USA. Het aantal inwoners van die drie landen is: Spanje 47 miljoen, het Verenigd Koninkrijk 68 miljoen, en Italië 60.5 miljoen. Samen hebben ze 175 miljoen inwoners. Dat is net iets meer dan de helft van het aantal inwoners van Amerika. U snapt wel dat het aantal coronadoden in die drie landen zo ongeveer het dubbele is van wat er in Amerika geteld wordt. Daar is de situatie ernstiger, 2x zo ernstig. Maar ja, 1 Vandaag verklaart alles op hun eigen misleidende manier.

 

24 april, 2020

NPO Radio 1 en Nu.nl zetten Trump als gevaarlijk weg.

Daar gaan we weer! NPO Radio 1 stelt in het ochtendprogramma dat President Trump voorstelt om een desinfecterend middel bij Covi-19 patienten in te spuiten. Nou, dat is dus niet waar. In de video van NBC tijdens de Coronavirus Persconferentie geeft een onderzoeker de verschillende tijden en methodes aan wanneer het virus dood is. De onderzoeke zegt dat warmte en vocht het virus onderdrukken, zowel binnen als buiten. Zonlicht remt de overbrenging van het virus. De algemeen beschikbare desinfecterings-middelen zoals bleek en isopropyl alcohol doden het virus. Bleek in 5 minuten en isopropyl in 30 seconden. Daarop suggereert de president dat je het lichaam van de zieke met sterk ultraviolet licht zou kunnen blootstellen/beschijnen. Hij vraagt aan de onderzoeker of je licht binnenin het lichaam zou kunnen brengen. Dat gaan de onderzoekers bekijken. Als een desinfecteringsmiddel zo goed werkt, zou u het injecteren van zo'n middel verder kunnen onderzoeken? De onderzoeker zegt hierop ook dat ze dat nagaan. Bij de NPO hebben ze de berichtgeving uit de Verenigde kennelijk met opzet niet goed begrepen. Ook nu.nl komt met gekleurde informatie. Trump's idee is levensgevaarlijk. De video die MSNBC op het web had geplaatst liet de onderzoeker zien. maar die video werd even later door MSNBC verwijderd en een andere video werd getoond waarin President Trump de suggesties van de wetenschapper herhaalt met Dr. Birx zittend bij de wand. Hieronder de oorspronkelijke video met de onderzoeker.

Bekijk de korte video.

 

17 april, 2020

The Epoch Times geeft een Beangstigend Beeld van het Hoe en Waarom van Covid-19.

Toen begin januari van dit jaar de eerste berichten verschenen waarin gemeld werd dat er een nieuw virus was gesignaleerd en dat het uit China afkomstig was, toen dacht ik onmidellijk aan een WMD oftewel een "Weapon of Mass Destruction".
Je kunt niet zomaar met een dergelijke term aan komen zetten zonder dat er substantieel bewijs is. Echter, gezien de beroering die al lang geleden is ontstaan in verband met het tekort van de Verenigde Staten van Amerika op de handelsbalansen met allerlei landen, de Europese Unie en vooral China, en de drastische onderhandelingstaktiek die President Donald Trump van meet af aan hanteerde, zou het best zo kunnen zijn dat er op deze manier, via een virus, revanche werd genomen.

Lees verder.

 

1 april, 2020

Gekleurde informatie over President Donald Trump en de Amerikaanse aanpak van de Covid-19 pandemie.

De Europese Unie heeft praktisch net zoveel Covid-19 gevallen als de Verenigde Staten van Amerika. Echter je hoeft de radio of de televisie maar aan te zetten of er wordt in een panel, praatprogramma of vraaggesprek over het coronavirus (Covid-19) na 2 minuten al de slechte aanpak van de VS en de situatie in dat land bekritiseerd. Het gaat hier duidelijk om het demoniseren van President Donald Trump.
De Nederlandse media hebben het recht Trump te bekritiseren. Dat is de vrijheid van meningsuiting. Maar ze hebben dat recht niet op basis van de werkelijke gegevens. Want dan blijkt Nederland gezien het aantal inwoners het slechter te doen dan de USA.

Nederland telt op woensdag 1 april 's morgens:
Besmettingen: 12667. Dat betekent 745 gevallen op elk miljoen inwoners.
Het aantal doden: 1040. Dat is 0,08 per miljoen.
Hersteld: 253

De Verenigde Staten van Amerika tellen op woensdag 1 april 's morgens:
Besmettingen: 189633. Dat betekent een aantal van 574 per miljoen inwoners.
Dat is vooralsnog lager dan in Nederland.
Het aantal doden in de VS is: 4081. Dat betekent 0,02 per miljoen Amerikanen.
Zieken die hersteld zijn: 7136

Misinformatie is erg belangrijk, in ieder geval voor de publieke omroep.

Vergelijk de aantallen in China, Amerika en Europa.

13 maart, 2020

Donald Trump's 'Travel Ban' voor de Schengen landen.

Eerst het inreisverbod voor reizigers uit de Wuhan regio, en vervolgens op 31 januari 2020 een inreisverbod dat voor heel China geldt met uitzondering van Hong Kong en Macao, kinclusief alle reizigers die in de afgelopen veertien dagen in China zijn geweest. En dan vaardigt Donald Trump nu een 'Travel Ban' uit voor de Schengen landen. Een verbod dat volkomen terecht is. Zijn argument is dat de Europese Unie te weinig gedaan heeft om de verspreiding van het corona-virus (Covid-19) tegen te gaan.
Tevens is het zijn 'zoete wraak' op de EU en haar anti-Trump houding onder leiding van Angela Merkel. Bovendien is Trump's zoete wraak bestemd voor sommige Europese NATO landen die de grootste betaler, namelijk de Verenigde Staten, schoffeerden.
Vergelijk de aantallen in China, Amerika en Europa.

11 maart, 2020

Velen vragen zich af hoe het komt dat besmetting met het Corona-Virus onder kinderen zo'n laag percentage kent.

De wereld waarin kinderen leven is totaal anders dan de wereld (omgeving) waarin volwassen mensen hun dagelijkse leven doorbrengen, communiceren met andere mensen tijdens vergaderingen, samenwerken, naar verschillende plaatsen gaan, pendelen in treinen en bussen. 
Kinderen daarentegen leven in een aparte wereld waar ze alleen hun leraar ontmoeten en over het algemeen alleen contact hebben met hun ouders, misschien af en toe een buur. En ze ontmoeten andere kinderen. Alleen als een kind een infectie bij zich draagt, kunnen anderen de griep, een verkoudheid, de mazelen, of welke ziekte dan ook oplopen waarvoor ze niet gevaccineerd zijn. 
Er is dus een verschil in sociale intensiteit en er zijn minder connecties met verschillende groepen volwassenen. Voorwaarde is wel dat de ouders virus-vrij zijn.
De scholen hoeven niet direct gesloten worden.

Klik op deze link om de nieuwste stand van zaken met alle details per land en leeftijdsgroepte bekijken.

En per leeftijdsgroep.

 

3 maart, 2020

Erdogan zet de sluizen naar Europa open en handelt tegen de afspraken in.

 

25 februari, 2020

Steve Banon legt uit wat de toekomst is van de Communistische Partij van China door het verschijnen van het Corona Virus en dat het de wereld volkomen zal veranderen.

Op 16 februari zond ik een mail aan vrienden en bezoekers over Weapon of Mass Destruction dat in Wuhan gecreëerd is. "Ik hoop het niet." kreeg ik van een paar mensen als antwoord. Maar vandaag bekeek ik de video waarin Steve Banon de politieke en maatschappelijke impact van het Corona Virus duidelijk maakt.

Steve Bannon: Pandemic! Coronavirus Is Out of Control In China

 

Rush Limbaugh (de radio columnist die de 'Presidential Medal of Freedom' tijdens de State of the Union opgespeeld kreeg) geeft zijn visie: Het is de oorlogsvoering van China tegen Trump daarbij wordt China geholpen door de oppervlakkige media.

Hij zegt: "Ik denk dat het coronavirus een poging is om Trump te pakken. Het gaat niet werken. Het is een van de laatste in een lange lijn van inspanningen die de 'Drive-By media' maakt om op een of andere manier te zeggen dat Trump en het kapitalisme Amerika en de wereld vernietigt. Hou gewoon in gedachten waar het coronavirus vandaan komt.(...) De beurs staat nu 900 punten lager. De overlevingskans is 98 procent! Je moet heel goed lezen om dit getal te vinden, dat 2 procent van de mensen die het coronavirus krijgen, sterven. (...) Dat is minder dan bij griep, mensen. Dat is een veel lager sterftecijfer dan welke vorm van griep ook, waar iedereen jaarlijks voor wordt ingeënt."
"Er is niets ongewoons aan het coronavirus. In feite is het coronavirus niet iets nieuws. Er zijn allerlei soorten virussen die die naam hebben. Nu, begrijp me niet verkeerd. Ik probeer je er niet toe te brengen om je oplettendheid te laten varen,"

Rush Limbaugh zegt dat China en de MSM Trump en Amerika willen beschadigen. Want zij vinden dat Trump niet herkozen mag worden op 3 november van dit jaar 2020.

 

24 februari, 2020

Zo af en toe lees ik eens een 'Briefje van Jan', daarop geattendeerd door een vriend. Zo ook vandaag las ik een briefje van Jan aan Thierry Baudet n.a.v. het verkeerd citeren van Thierry Baudet in Buitenhof door 'het meisje van de Volkskrant' zoals Jan de interviewster typeert. Echter, Jan vindt dat een kort geding geen zin heeft. Ik ben het niet met Jan eens. Daarom schrijf ik zelf een briefje, een 'Briefje áán Jan!'

Briefje aan Jan

Beste Jan,
Ik begrijp je redenering over het verkeerd citeren van Thierry tijdens de Buitenhof-uitzending van 23 februari, 2020 heel goed. Formeel heb je gelijk. Een kort geding is niet meer haalbaar. En de nasleep van de daarop volgende rechtzittingen kan veel gedoe opleveren. Je ziet het aan Wilders die steeds maar weer van alles moet bewijzen en verklaren.
Maar Jan, je moet niet zwichten voor de terreur van de staatsomroep en andere partijen die Baudet en zijn Forum voor Democratie zwart willen maken en uit de weg willen ruimen. Ze zijn namelijk geschrokken door veel helder en nuchter verstand in de Nederlandse samenleving. Dat nuchtere verstand heeft er voor gezorgd dat FvD zó groot werd tijdens de Statenverkiezingen zo zelfs dat een dissident er voor moest zorgen om een paar leden uit Forum weg te laten lopen.
Nee Jan, elke keer als er weer verkeerd geciteerd wordt door de staatsomroep moet de staatsomroep aangeklaagd worden. Daardoor komt Forum voor Democratie steeds weer in het middelpunt te staan. Na 3 keer verkeerd citeren gaan de mensen zich toch wel afvragen of de omroepen wel betrouwbaar zijn en of ze bijbedoelingen hebben. Dus Jan, Thierry moet doorgaan met het signaleren en met het aanklagen.
Overigens wat kan mij die trap schelen die wel bleef staan of omviel.
Je moet niet zwijgen! Daar gaat het om.
Rudolf.

 

8 februari, 2020

Nieuws over President Macron en Frankrijk:

Macron wil de franse atoommacht, de 'force de frappe' gaan delen met de andere EU-landen. Tot meerdere glorie van Macron. En uiteraard om President Trump uit te dagen.

Tegelijkertijd zegt een opiniepeiling dat de Fransen voor 64% Emmanuel Macron negatief beoordelen, zo meldt La Lettre Patriote. 32% vindt zelfs dat hij een slechte president is. Dat kan ook niet anders want pakweg 32% van de Franse kiesgerechtigden stemden op Macron en brachten hem aan de macht.

 

6 februari, 2020

President Trump Vrijgesproken!
Een paar highlights uit zijn speech over de vrijspraak

Donald Trump's entree

Eerbetoon

Fake dossiers en dirty cops

Over Democraten, Hunter Biden en 'Impeachment'.

 

4 februari, 2020

President Trump

State of the Union

 

29 januari, 2020

De Oorsprong van het Corona Virus.

Bekijk Paul Joseph Watson's video over de vleermuis die in China op het menu staat.

 

25 januari, 2020

Het Derde Rijk en Auschwitz. NOS Journaal vertelt de halve waarheid.
"Design Museum Den Bosch presenteert tot en met 1 maart 2020 de eerste grote overzichtstentoonstelling van Design van het Derde Rijk. Met de Volkswagen Kever, de Olympische Spelen in 1936, de swastika en de films van Leni Riefenstahl en andere belangrijke stukken uit Nederland en Duitsland. De tentoonstelling Design van het Derde Rijk toont de grote bijdrage van vormgeving aan de verspreiding en ontwikkeling van de kwaadaardige nazi-ideologie."

Nazi-ideologie in de tekst van het museum is OK, maar waar is de term nationaal-socialisme? Staat niet op de website! Is die term daarom ook niet gemeld in het NOS-Journaal? Is die term misleidend ten aanzien van het socialisme van de Partij van de Arbeid en de leer van Groen Links? En wat te denken van de associatie met de Socialistische Partij? En mag die term daarom niet vermeld worden? Terwijl een lid van de SP Thierry Baudet beticht van Nazisme.

Vandaag, 25 januari 2020, werd in het NOS Journaal vermeld dat op 27 Januari 1945 het koncentratiekamp Auschwitz bevrijd werd. Niet vermeld werd dat het Rode Leger van de Sovjet Unie het kamp en zijn gevangenen bevrijdde.
Worden Nationaal-Socialisme en Sovjet Unie bewust vermeden omdat ze evenals het nationaal-socialisme voortkomen uit het socialisme en scholieren en millennials daarover helemaal geen onderwijs hebben gehad? De voor de hand liggende conclusie is dat bewust gegevens worden verzwegen waardoor de waarheid slechts voor een deel verteld wordt.

 

15 januari, 2020

Donald Trump tijdens de Rally in Wisconsin op 14 januari, 2020: "Ik heb de oude gloeilamp teruggebracht, beter licht voor veel minder geld als je het wilt, toch? Iemand zei: "O, meneer, noem niet de gloeilamp..." (...) De nieuwe gloeilamp kost je vijf keer zoveel en maakt je oranje. En ik was meer geïnteresseerd in het oranje dan in de kosten..."

"I have brought back the old light bulb for much less money if you want it, right?"

 

12 januari, 2020

Steve Banon geeft uitleg over Donald J. Trump's Politiek voor Democratie en Vrijheid

 

CONTACT


TOP OF PAGE

This site Copyright 1998-2018 by Rudolf A. Bruil


Hélios d'Alexandrie ontrafelt De Trump Doctrine

Turkije-Koerden-Iran-Rusland-Syrië

© Hélios d’Alexandrie pour Dreuz.info.

 

 

 


Amerikaanse generaal geeft oorzaak waarom Sebrenica viel

Frans Timmermans: Algoritmes van Google en Facebook bedreigen democratie

Moet je pas als je een volwassen man bent zelf kunnen beslissen of je besneden wilt worden?

Minder Minder Minder Criminele Marokkanen

Geert Dales pakt Eva Jinek en Trump Bashen aan

De Nederlandse Omroep de goedkoopste van Europa?

Leiding van het Concertgebouw Orkest heeft geen historisch besef

De anti-Islam sticker van Geert Wilders

I-Amsterdam te individualistisch!

Donald Trump gekozen tot 45ste President van de Verenigde Staten

Koning Willem Alexander opent MBO schooljaar en Jesse Klaver krijgt gratis zendtijd bij de publieke omroep

Pim Fortuyn en de computerstoring

Kun je de Koran en de Bijbel met elkaar vergelijken?

Waarom Donald Trump

Burgeroverleg Asielzoekers

MH 17 - Geheimen en Manipulaties

Halal-schap Albert Heijn met varkensvlees ontheiligd

Bankencrisis en de aandeelhouders van ABN-AMRO

Besnijdenis

Hongarije krijgt straf van de EU omdat het niet nóg méér migranten wil opnemen

 

Kan Greta even komen helpen dweilen!

CONTACT