News & Views - Nieuws & Meningen


 

De Tweede Kamer Verkiezingen van 17 Maart 2021

Eric Perdaems, 18 maart 2021

Deze verkiezingen zijn een herhaling van zetten. Net zoals het in de VS gebeurde, was het ook hier een strijd tussen de globalisten en de nationalisten, een strijd die nu in het hele Westen speelt.


De globalisten hebben geprobeerd Trump als leider van het machtigste land ter wereld voor hun plannen te winnen. Echter, ze konden hun agenda onmogelijk verder uitrollen als de VS niet meer "aan boord " was. Toen Trump in een speech bij het WEF en later in de VN duidelijk maakte dat hij die plannen niet zag zitten moest hij geëlimineerd worden. En dat zullen de globalisten proberen te doen bij elke beweging en elke partij die een realisatie van hun plannen in de weg staat.
Het is niet een Rutte of een Kaag die deze visie tentoonspreiden. (Mark is er zelfs trots op dat hij die niet heeft.) Dit is de agenda van de globalisten en die wordt uitgerold door de marionetten wereldwijd. En dus ook hier in Nederland.
 
De spin in het web is het World Economic Forum - met mondiale organisaties als de VN en de WHO in het kielzog. Ze willen een wereldregering en een wereldburger die "overal en nergens" thuis is en aldus overal moet kunnen functioneren. Dat gaat in wezen regelrecht in tegen de aard en ziel van de mens. En daarom zal het ook niet lukken.


 
Globalisme is - in tegenstelling tot nationalisme - een ideologie. Nationalisme is het meest natuurlijk en staat dichtbij de aard van de mens. De meesten zullen dat dermate als logisch ervaren dat het niet in hen opkomt daar discussie over te voeren. En alhoewel een ideologie als zodanig niet gevaarlijk hoeft te zijn blijkt in de praktijk dat het door de aanhangers vaak als een soort religie beleden wordt. En dan is welk streven ook niet onschuldig meer. Want de mensen die ervan overtuigd zijn dat zij gelijk hebben - en dus moreel superieur - zullen bereid zijn andersdenkenden/ongelovigen te onderdrukken. En dat heet fascisme.
 

Zolang de gewone burger bezig is met "overleven in deze pandemie" - dankzij een virus dat niet gevaarlijker is dan een ernstige griep - zullen zij niet zien dat alles wat hier gebeurt onderdeel is van een groter plan, opgezet door een "elite" die tot dusver vooral bezig is geweest met het zoveel mogelijk ontwijken van belasting betalen. En terwijl u nu mag betalen voor de gevolgen van deze door henzelf geconcipiëerde "pandemie" - waarmee zij zichzelf nogmaals exorbitant verrijken! - gaan zij er in de toekomst voor zorgen dat u helemaal niets meer bezit en toch gelukkig zult zijn....
 
De overwinning van de partijen in Nederland die de globalitische agenda onderschrijven - en dat zijn ze bijna allemaal - is een stap verder richting "The Great Reset".

Eric Perdaams, 18 maart 2021

TERUG

CONTACT


TOP OF PAGE

This site Copyright 1998-2018 by Rudolf A. Bruil

De Verbanning van hydroxychloroquine door het WEF en Big Pharma.
COVID-19 - Is er Sprake van een Pandemie?
De Anti-Islam Sticker van Geert Wilders
Wie heeft Pim Fortuyn vermoord?
European Union: The Fourth Reich
Frans Timmermans blundert weer eens een keer
Assad mag nog even aanblijven
Google bedreigt de Democratie
Amerikaanse generaal geeft oorzaak waarom Sebrenica viel
Minder Minder Minder Criminele Marokkanen
Leiding van het Concertgebouw Orkest heeft geen historisch besef
De anti-Islam sticker van Gert Wilders
Donald Trump gekozen tot 45ste President van de Verenigde Staten
Pim Fortuyn en de computerstoring
Kun je de Koran en de Bijbel met elkaar vergelijken?
Waarom Donald Trump
Burgeroverleg Asielzoekers
MH 17 - Geheimen en Manipulaties
Halal-schap Albert Heijn met varkensvlees ontheiligd
Bankencrisis en de aandeelhouders van ABN-AMRO

copyright w3schools.com

news and views