News & Views - Nieuws & Meningen

Nieuws & Meningen 2021

 

10 april, 2021

De Vaccin Logica
Het AstraZeneca COVID-19 vaccin is voor 79% effectief.
Het vaccin geeft bijwerkingen. 1 op de 10 mensen krijgt deze bijwerkingen: vermoeidheid, roodheid en jeuk op de plek van innoculatie, hoofdpijn, spierpijn, pijn in de gewrichten, misselijkheid, diarrhee, overgeven, koorts. In Groot-Brittannië zijn aanvankelijk 30 mensen overleden na toediening van het AstraZeneca vaccin waar 18 miljoen Engelsen zijn mee ingeënt. Maar The Guardian berichtte media maart: "4,618 new cases and 52 more deaths in UK – as it happened." Ook in andere landen waaronder Noorwegen en Denemarken zijn mensen overleden.

Volgens de Nederlandse overheid komen in de leeftijdsgroep tot 65 jaar de meeste bijwerkingen voor.
Maar ook boven de leeftijd van 65 jaar is er sprake van bijwerkingen.
De Nederlandse overheid heeft niet willen besluiten dat het vaccin niet gebruikt zal worden want ze heeft te veel geinvesteerd. Daarentegen is besloten dat er vanaf 60 jaar met dit vaccin ingeënt kan worden. Niet vanaf 65 jaar. Wie dan nog last heeft van bijwerkingen 'moet daar dan mee leren leven', of niet dus.

 

7 april, 2021

Sigrid Kaag zei in de 2e Kamer "Hier scheiden onze wegen." En toch voerde ze een geheim telefoongesprek met Mark Rutte.
Mark Rutte komt gewoon terug als premier, hij móet gewoon terugkomen, want een andere premier - en dan bedoel ik niet Kaag - zou wel eens een vraagteken kunnen zetten bij bepaalde afspraken gemaakt tijdens de bijeenkomsten van het World Economic Forum in Davos. Een "nieuwe premier" moet met zorg geselecteerd worden en worden ingewerkt in de materie waar de deelnemers van het WEF mee hebben ingestemd. De verdere afwikkeling van de COVID-19 pandemie hangt daarvan af. Het volgen van het draaiboek moet tot een goed einde gebracht worden, want dat werkt door tot 2023 en het vermoeden bestaat dat het nog langer gevolgd zal worden om de Great Reset (met alle bevolkingsmaatregelen die daar bijhoren) te effectueren en de globalisering verder te brengen. Of zoals Andrew Carnegie, voorloper van George Soros, het gezegd moet hebben: "One World or Non!"

 

6 april, 2021

Is demissionair premier Mark Rutte al ingeënt, bijvoorbeeld met het AstraZeneca vaccin?
Of doet hij hetzelfde als veel regeringsleiders en ingewijden en ook Chinezen die het risico niet willen lopen?

The Epoch Times meldt: Chinese Officials Trying to Dodge COVID-19 Vaccinations, Citing Health Reasons: Leaked Documents.

 

3 april, 2021

Dankzij fotograaf Bart Maat van het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) die de vertrekkende verkenner Kajsa Ollongren met documenten onder de arm fotografeerde en er een vergroting van maakte kon het niet anders of demissionnair premier Mark Rutte moest na ellenlange debatten en twee moties door de mand vallen en in die val werden nog wat lieden meegenomen toen ze kleur moesten bekennen door al of niet voor een motie van afkeuring en een motie van wantrouwen met JA te stemmen. Sigrid Kaag (D66) probeerde haar kruit droog te houden en was halfslachtig in haar standpunt want ze wilde een deur openhouden naar een kabinet Rutte 4. Dat onthouden we natuurlijk. Joost Eerdmans deed zo ongeveer hetzelfde want die wil graag in een nieuw kabinet Rutte 4 meeregeren. Alleen de nieuwkomers BIJ1 (Sylvana Simons), VOLT (Laurens Dassen) en Caroline van der Plas (BBB=BoerBurgerBeweging) willen dat er een nieuw kabinet zonder demissionair premier Mark Rutte (VVD) gevormd wordt, terwijl Joost Eerdmans (JA21) graag met de beschadigde premier Rutte in zee wil gaan. Hij heeft gevoel voor carrière zoals al eerder is gebleken. Gert-Jan Segers (ChristenUnie) sprak zich duidelijk uit. Hij en zijn partij willen niet deelnemen aan een kabinet als Mark Rutte daarvan de leider is.

Sluit U aan bij de Vernieuwers en Teken ook de Petitie Burgerlijke Motie van Wantrouwen.

 

18 maart, 2021

De Tweede Kamer Verkiezingen van 17 Maart 2021

Eric Perdaems over de betekenis van de verkiezingen en de strijd tussen de Globalisten en de Nationalisten.


Lodewijk Asscher en Eric Wiebes hebben door hun terugtreden de weg geëffend voor een vierde zege van Mark Rutte. Sigrid Kaag werd beoordeeld op het mooie plaatje - dan weer een paardenstaart en dan weer niet - en de rust die ze uitstraalde. Zakelijkheid en ontspannen presentatie wisselden elkaar af. Daar is goed over nagedacht. Jesse Klaver was energieloos en nam verkeerde beslissing. Lilianne Ploumen kwam met een dooddoener aanzetten alsof ze in de jaren '70 was blijven steken: Voor een eerlijke toekomst. Lillian Marijnissen week daarvan nauwelijks af. Wopke Hoekstra maakte de fout door aan te kondigen de WW te willen verkorten van 2 jaar naar 1. Geert Wilders heeft zich kranig gedragen. En Thierry Baudet is met zijn karavaan stad en land afgereisd om persoonlijk zijn kiezers en potentiële kiezers toe te spreken en te ontmoeten, op de verkiezingsdag nog naar 4 plaatsen. Liane den Haan, de 50 Plus voorvrouw, sprak in de uitzendingen op radio en tv alsof zij de partij was en niet de kiezers, bestuur en fraktieleden. Vandaar het lage zetelaantal. En Joost Eerdmans? Joost Eerdmans had sinds zijn bedoelingen duidelijk werden voor velen het stigma van onbetrouwbaar.

Lees verder

 

16 maart, 2021

 

12 maart, 2021

Gisteren bij Jinek werd Baudet geen gelegenheid gegeven om de vragen te beantwoorden want er werd onmiddellijk geinterrumpeerd en er werden nieuwe vragen op hem afgevuurd. Bovendien werden in een door Jair Ferwerda opgenomen video de uitlatingen van Theo Hiddema gekortwiekt met als resultaat dat Theo Hiddema daarop onmiddellijk bekend heeft gemaakt dat hij weer mee wil doen in de laatste dagen van de FvD-campagne.

Lees verder.

 

2 maart, 2021

De Telegraaf meldt: Rutte verbaasd dat de PVV links is

Zo verbaasd hoeft Premier Mark Rutte niet te zijn. In Buitenhof van 9 januari, 2016, zei hij het ook al: "De PVV is (...) net zo links als de Socialistische Partij. Ze zijn maar op één punt rechts en dat is op de vreemdelingen en de Islam."

 

13 fabruari, 2021

Covid-19: Is er Sprake van een WHO A-lijst Virus ? En... Is er Sprake van een Pandemie?

Het bestaan van een virus genaamd "Covid-19" is nimmer aangetoond; het is de facto nooit geïsoleerd geweest door enige vorm van wetenschap, laat staan dat er een validatie heeft kunnen plaatsvinden volgens "Koch's postulaten", dat zijn de criteria die de wetenschappelijke vereisten zijn voor het aanduiden van dergelijke ziekteverwekkers. Lees verder.

 

17 januari, 2021

De Verbanning van
Hydroxychloroquine als Medicament tegen COVID-19

Waarom moesten zoveel menen sterven terwijl er een geschikt geneesmiddel was? Lees verder.

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

CONTACT


TOP OF PAGE

This site Copyright 1998-2018 by Rudolf A. Bruil


Hélios d'Alexandrie ontrafelt De Trump Doctrine

Turkije-Koerden-Iran-Rusland-Syrië

© Hélios d’Alexandrie pour Dreuz.info.

 

 

 


Amerikaanse generaal geeft oorzaak waarom Sebrenica viel

Frans Timmermans: Algoritmes van Google en Facebook bedreigen democratie

Moet je pas als je een volwassen man bent zelf kunnen beslissen of je besneden wilt worden?

Minder Minder Minder Criminele Marokkanen

Geert Dales pakt Eva Jinek en Trump Bashen aan

De Nederlandse Omroep de goedkoopste van Europa?

Leiding van het Concertgebouw Orkest heeft geen historisch besef

De anti-Islam sticker van Geert Wilders

I-Amsterdam te individualistisch!

Donald Trump gekozen tot 45ste President van de Verenigde Staten

Koning Willem Alexander opent MBO schooljaar en Jesse Klaver krijgt gratis zendtijd bij de publieke omroep

Pim Fortuyn en de computerstoring

Kun je de Koran en de Bijbel met elkaar vergelijken?

Waarom Donald Trump

Burgeroverleg Asielzoekers

MH 17 - Geheimen en Manipulaties

Halal-schap Albert Heijn met varkensvlees ontheiligd

Bankencrisis en de aandeelhouders van ABN-AMRO

Besnijdenis

Hongarije krijgt straf van de EU omdat het niet nóg méér migranten wil opnemen

 

Kan Greta even komen helpen dweilen!

CONTACT